{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Zangersheide Twice As Nice Z - STJERNEN! 2002

5.687 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Mille&Twitter !
Kvinde | 29 år | Oprettet: 6. sep 2007


Zangersheide Twice As Nice Z - STJERNEN!

Fødselsår:
2002
Højde:
175 cm
Han er ikke målt, men han blev solgt til mig som 170 i stang - tror dog han er en smule større.
Temperament
Han tændes helt af i springningen hvor han bliver sindsygt glad, men han er rigtig sej til at holde det i sig og det er jo også derfor han har alt sin kapacitet. Han kan tændes og slukkes, nøjagtigt som en rigtig springhest skal kunne! Han er også fremadgående i dressur, så han er altid rar at ride på. Jeg har ikke set ham på folden, men Louise der er på gården og ordnere hestene siger at han er sød og glad. Han er helt vildt sød og rar. Da han kom den 2-07-2010, blev han sat af det forkerte sted af Simon så jeg trak ham gennem halvmørket i grime og træktov med heste galopperende rundt på de nærliggende folde klokken 23 om aftenen i tusmørke og han gik bare og græssede lidt engang imellem - selvom han havde kørt 5 timer fra Jylland. Idag den 03-07-2010 red jeg ham på gården og han var allerede faldet helt til, dog var han lidt oppe og køre over håndværkerne men han tog det i stiv arm - og gav mig en god oplevelse.
Gangarter
Han har ret gode gangarter, rigtig meget sving i traven hvor han virkeligt bruger ryggen og i galoppen er han altid helt på bagparten og bære sig på den måde.Han er kåret i Zangersheide som er verdens bedste Springavlsforbund.
Stævner
Han har gået 0 fejl i LB (110) og LA (120) med Iben helt vildt mange gange og hun skulle til at starte MB (130) på ham hvis ikke jeg købte ham. Med forrige ejer i Belgien har han startet MB (130) og MA (140) med 0 fejl.


Stævner vi har været til:

- vores første stævne var den 5 august på Capacity Showjumping Center. Her red vi 70 cm og 90 cm (den første fordi vi også havde nogle unge med) sløfespring. Han sprang skide godt og jeg red faktisk også okay. Så vi endte med to 0-runder til vores første stævne sammen!

- vores andet stævne og første distriktstævne sammen startede vi en enkelt LC, banen var vildt svær så fik en trillebom på to'ern fordi jeg kortede ham lidt for meget ind - så uheldigt. men han sprang helt fantastisk og var 0 på resten og fik så meget ros af Thomas og Sigurd som var med!

- Tredje stævne var lørdag på Hillerød. En bom i omhop i LC, lidt for afslappet. Den anden klasse, ULC var super god, 0 fejl og hurtigste tid. Super meget ros fo især sidste rundte af Thomas!

- vores fjerde stævne var på Slangerup-Lynge, her red vi mini ULC og ULC, vi var nul i begge så det var fedt! Første runde var jeg lidt tæt på de fleste, men ULC car virkeligt fed!

- femte stævne var Ballerup, her skulle jeg ride ULC og LB**. Var nul i ULC, og fik sløjfe med hjem :-) I LB** havde jeg en bom på 3'ern fordi jeg lige fik presset et ekstra galopspring ind, men i forhold til at jeg aldrig har redet over 100 cm til stævne og dette var 110 - så er jeg lykkelig for min tur!

- sjette stævne var julestævnet på Capacity. jeg red LC og LB**. I LC red jeg en kanon god tur, alt var faktisk perfekt - red mig ind på en 1 plads så det var helt vildt fantastisk! I LB** fik jeg lidt for meget stres og red ham mildest talt igennem to lodretter, han kunne ikke rede min røv selvom han gerne ville, så fik to bomme (kun den øverste på begge). Jeg må lære ikke at være så nervøs og bare ride som i LCen. Men Twice sprang faktisk vildt blæret, så det var bare min manglende stævneerfaring der kom til syne. Twice var super smart, hurtig og fantastisk!

- mit syvende stævne var i Holte, her red jeg med 0 fejl i LC fredag, lørdag havde vi en vildt stresset morgen så red edderperkme den forkerte 1'er i LB'en og i ULB'en havde jeg 2 bomme. I LB søndag havde jeg to bomme, han sprang super men var bare lidt betænksom fordi jeg havde redet så dårligt dagen før.

- mit ottene stævne var på Hillerød. Her red jeg LC fredag hvor jeg var nul og første uplac. Lørdag sprang han helt fantastisk og jeg red lige så godt men vi havde en triller i hver LB på samme spring. Søndag hanvde jeg en triller (på samme spring igen) men i LB** åben for de gode også var jeg nul og plac som nummer 13. Kæft han sprang bare hammer godt!

- niene stævne var på Slangerup-Lynge her red jeg LB** hvor jeg havde en dum triller og så var jeg nul med hurtigste tid i ULB'en :-)

- mit tiende stævne på stjernen var i suså. Her skulle jeg lørdag ride LB* hvor jeg var 0 og plac. som nummer 13. Bagefter skulle jeg ride min første LA* - med stort vand og det hele :-D Nul på alle forhindringerne undtagen lige inde i et dobbeltspring hvor jeg laver 2 galopspring - selvom der var et - men han springer selvfølgeligt bare alligevel. Seje hest<3 Søndag havde jeg 2 bomme i LB** og 2 bomme i ULB - pyhaa der var langt rundt når man er en træt hestemand<3

- mit stævne nummer elleve var på Kongelunden. jeg startede med at ride LB** hvor jeg fik en ærgelig trillebom og i ULB** var jeg nul - super godt stævne :-)<3

- Det tovlte stævne var aften-distrikt stævne i Holte, ikke lige vores dag :/ En bom i LB og 2 i LA - så egentligt var resultatet jo meget godt, syntes han sprang skide godt men jeg fungerede ikke helt :-)

- trettende stævne var på Vestegnen. Her red jeg LB** med 1 tidfejl i hovedrunden - pernille gik lige 0,23 sekundt over fejlfri tid :O Det var så dumt, men hold op Hvor var han fin! Ikke nok med det, så var jeg dobbelt 0 og første uplacerede i LA'en - han sprang så sejt elsker dig Twitter <3

- næste stævne var c-stævne i Ballerup - her red jeg LB med super velspringende hest, desværre med et enkelt nedslag. I LA red jeg en perfekt runde, på den sværeste bane jeg nogensinde har redet. Dobbeltspring med "mur-oxer" ind, lodret, 3 galopspring, stor oxe, 3 galopspring, vandgrav. Men jeg var 0 og red rimlig til i omspringningen og plac. som nummer 14. Elsker dig Twittermus!<3

- det trettende stævne Ballerup igen - vejre var virkeligt dårligt så jeg red kun LB med en enkelt triller - vores 1 års dag sammen - han var sej.

- mit fjortne stævne var på SLR. Her skulle jeg ride LB lørdag - her red jeg med en enkelt triller - han sprang fantastisk :D Søndag var det juniorsjællandsmesterskabet - her red jeg to bomme i 1 runde som var lidt øv, men har aldrig redet trekombination eller så svære linjer før og i anden runde havde jeg en trille bom hvor han næsten ikke rørte - sprang så sejt - endte i den øverste 3. del <3

- mit femtne stævne var på BAR, her red jeg 4 ærgelig fejl i LB - nok en af de beste runder nogensinde, han var perfekt.

- mit seistende stævne var på BAL, første indendørs i år - han var SEJ - trillebom på sidste spring i LB som var en lille latterlig lodret og dobbelt 0 i LA og plac som nr. 6 (Med 2xKarina Truelse, Camilla og Sandra Enemark foran). Seje Twit<3

- Det syttende stævne var på HIS - shit vi har fået godt fat i indendørssæsonen. en trille bom på sidste spring i begge klasser, LB og LA - Han sprang såå fantastisk - stjerne<3

- mit attende stævne var på Vilhelmsborg, han var rigtig sød men blev vild forsigtig pga. lyset derovre så han var to eller tre sekunder i luften over hvert spring - derfor fik jeg nogle bomme. Men han var sej og jeg red godt - så det var fedt - og han var mega sød derovre.

- mit nittende stævne var i Ballerup, her syntes han det var lidt for let og løb afsted på samme faste afstand i begge klasser, så fik en bom i hver - jeg skulle bare have sat mig mere igennem for han sprang faktisk rigtig godt.

- Mit tyvende stævne var på HIS, jeg red med stang pelham og han var så fantastisk - dobbelt 0 i LB og LA med en placering i LB - NICE!<3 I Holmesterskabet var jeg 0 i første runde og havde en bom på sidste spring i 2 runde. Hvis sidste spring ikke havde været med havde vi vundet :-O men vi blev første uplac (nummer 3) <3
Stamtavle
Hans stamtavle går tilbage til 1625 så i får ikke den hele, men her er noget.

Twice As Nice Z
Far: Tornado
Mor: Herma
Farfar: Darco
Farmor: Jelena
Morfar: Grosso Z
Mormor: Terma
Oldefar (farfar's side): Lugano Van La Roche
Oldemor (farfar's side): Ocoucha
Oldefar (farmor's side): Voltaire
Oldemor (farmor's side): Cemira
Oldefar (morfar's side): Goliath Z
Oldemor (morfar's side): Füchsin Z
Oldefar (mormor's side): Abgar XX
Oldemor (mormor's side): Nerma
Køn
Vallak
Bemærkninger
Han er efter min menning verdens dejligste hest, selvom han er kæmpe stor. Jeg sprang MB (130) på ham da jeg prøvede ham og det klarede han med lethed - Twice har aldrig stoppet på noget, så han er lige den hest jeg har brug for! Jeg får hele tiden afvide af forældre, trænere og venninder at han er super smuk og dejlig og det er han også. Han er oprindeligt fra Zangersheide i Belgien, hvorefter han kom til Sverige og tilslut til Danmark, hvor jeg købte ham af Iben. Det var min træner Thomas der fandt Twice til mig, og vi skal nok få nogle perfekte juniorår sammen! Han står på gården nu og jeg elsker ham virkeligt, han er den bedste. Twice er en stor brun vallak på 8 år med en brun blis. Han er født den 25 marts 2002, og har 3 sokker. Hans mule er helt vildt sød, kæmpe stor og lyserød - men man skal huske solcreme til ham for han er meget tilbøjelig til at få skoldet mule. Jeg elsker dig Twitter, du er fantastisk!

Hver gang jeg rider ham føler jeg mig mere knyttet til ham! Jeg har nu haft ham i 2 måneder og han har faktisk, uden pis, aldrig stoppet med mig (7, 9, 13)- det er helt utroligt. Twice? Når jeg er sammen med dig er jeg hel, jeg kan alt med sammen med dig - vi er et team, dig og mig<3

Nu har jeg haft dig i over 1 år, og du er virkelig perekt, aldrig stoppet, super stabil i LB og LA og sød hver evig eneste dag. Jeg elsker Twitter så meget og nyder at være sammen med ham hver dag! Jeg passer rigtig godt på ham for han er guld værd og jeg vil aldrig miste ham - gud hvor er jeg glad for at det blev dig<3

Elsker dig virkeligt højt Twice, min bedste ven, din store kylling! ALT ved dig er fantastisk! Smukke hest <3
Kommentér på:
Zangersheide Twice As Nice Z - STJERNEN!
Annonce