{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Borriz <3 R.I.P. [Himmelhest] 2009

1.620 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

natalia g
Kvinde | 37 år | Oprettet: 3. jul 2010


Anden særlig race Borriz <3 R.I.P.

Fødselsår:
2009
Højde:
feb 2010: ca 110cm
okt 2010: ca 117cm
marts 2011: ca 123cm
sep 2012. Ca 125cm
15. marts 2013 127 cm
Temperament
En frisk lille gut. lidt fræk, men nusse glad og dejlig. har mod på det meste og tror han er meget større end han er. :-) rigtig lille charmetrold med stor personlighed. Da jeg købte ham i marts, var han tynd og usorineret. og var slet ikke vandt til at blive rørt andre steder end på halsen. han flippede helt ud når man rørte hans bug eller ben. nu kan man gøre alt ved ham, uden han siger noget til det. og som i kan se er han også ved at blive pæn i kroppen. :)
Gangarter
Som en lille springhest. han springer rundt i det høje græs som om der nogen var efter ham nogen gange. og når Aimi ruller sig , vil han helst springe rundt og over hende. tosst lille pony. :-) det skal nok blive skægt med en bette springer i familien he he
Stævner
Nix. kun foldfest med Aimi. ;) og hvis der er nogen der kan hørmehygge sig er det de to. lige så frække og irretable de kan blive på hinanden, lige så kærlige kan de stå og være.
Stamtavle
Nej. han er halv welsh og halv pinto. moderen er 137 og faderen 110, så hun har virkelig snydt sig til en bebs. he he. han blir nemlig først 1 år den 5 septemper, så lidt af en upser. men ikke for mig, for han er bare for skøn, synes jeg.
Køn
Vallak. var nød til at kasrere ham som halvårig da han allerede dér troed han var verdens største og lækreste hingsrebasse. da Aimi kom i brunst blev han helt bims i roen. he he
Bemærkninger
Brun med sort man og hale. mørke ben og stjerne i panden. masser af fede hvirvler overalt på kroppen. og i hovedet også. han ligner en lille hest. smallle ben og fed gang. Det skal nok bliv sjovt når han engeng skal tilrides.

Opdatering marts 2010:
fik min søde lille pony hjem. Han er lille og tynd med lange hove men tror nu han skal få det godt. Lidt ordenlig foder og passe og pleje med smed, dyrlæge vaccination m.m vil sikkert hjælpe en del på den stakkels lille trold :-) Har sat ham ind i en gildesal af en box ved siden af min hoppe som jeg købte for et par uger siden. så alt er lidt nyt stadig. Glæder mig til sneen er væk så de kan gå noget mere ude;-)


opdatering juni 2010:
så er det hvis på tide hypperne kom ud og gå på fold både dag og nat på den store fold. og hvor de nyder det. Borriz kan næsten ikke styre sine små, slanke ben og farer rundt og laver krumspring. he he. en enkelt gang har jeg set at han ikke har nået at stoppe for hegnet, men så lægger han sig bare ned. I GALOP!!! det ligner helt en glidende tackling som de laver i fodbold. Skøre pony !!! han er ikke bange af sig. men det blev jeg. det jo ikke normalt de skal gøre sådan. he he. heldigvis skete der ikk noget og han sprang hurtigt op og rendte videre rundt med Aimi. de bliver lidt skøre når der bliver højt til loftet og lang til horisonterne:-)

Opdatering uge 27: 2010

puha. i denne varme har jeh valgt at tage hypperne ind. de går nemlig på en åben mark. så de står inde når solen bager mest. de skide bremser er også ved spise dem. men fik den lille bølle ind sammen med aimi og fik dem striglet og nusset og vasket. det nød han hvis helt vildt for lige pludselig slappede han så meget af at han fik overbalance på bagbenene så han næsten væltede. H ha :-) :-D ved ikke om det var fordi han var ved at falde i søvn fordi jeg kløede/vaskede ham på inderlårene, ( de bliver altid bidt af de trælse bremser) men sjovt så det i hver fald ud. hi hi. og lige så cool som han kan være stod han pludselig helt ret op og stolt, som om der ikke var sket noget ha ha. skøre bette Borriz. elsker ham bare den tosset pony:-)


opdatering uge 28: 2010

Fik endelig fat i noget hjortetaksolie til hypperne. da har bare været jaget vildt af de S.... bremser. har på en eller anden måde rigtig mange af dem. men fik (prøvede i hver fald) at sprøjte det på hypperne, men den lyd der kommer ud af spraydåsen er de hvis ikke så glade for. Borriz var nu alligevel den der tog det pænest, selvom jeg nok fik sprøjtet mere på mig selv end på ham. he he. kan hilse og sige at det ikke er en særlig god lugt som deodorant men vedholdende, ja det er den ;-)

opdatering 18 juli 2010:

var ude og gå tur med Borriz på vejen. stille og roligt skal han jo vænnes til de biler. de første modkørende bar han godt nok lidt bange for, men ahn fandt hurtig ud af at de bare kørte forbi. så ved bil nr 5 gik han pænt og roligt. han holdt øje med dem men gik SÅ flot. han er bare en super pony ;-P vi blev ved med at gå og så kunne vi lige så godt gå over til min veninde Lone som har Tinkerheste. og Borriz var simpelthen så cool da han kom over til dem. he he. det var bare hyggeligt. og han gik lige så fint hjem igen. hygge hygge aften ;-D

opdatering 5 august 2010:
har været på flere ture med den lille Borriz og han er så småt ved at være dygtig til at gå ved vejen. Der var dog en dag hvor han blev MEGET forskrækket for en bil med cykler på taget og... ja vi tog sku lig en tur i grøften... :-/ men heldigvid skete der ikk noget og han gik videre uden brok derefter.

De er åbenbart også blevet enige om at de skal smide deres grimer samtidig ude på deres kæmpe fold. Så mig ud og lede og kunne kun finde Aimis grime, så skal lige lede lidt mere før Borriz kan få sin på. Hvis jeg kender ham ret har han begreávet den.... død og borte med den dumme grime... hehe... den bøllebandit... ;-P

opdatering 12 august 2010:
Nu har jeg købt en ny grime til den bette Borriz, for kan virkelig ikke finde den han har smidt... den bavian... ;-P. og fandt så lig også et regndækken til ham på tilbud... det jo godt at have når der kommer kolde regnbyger eller der er våde snedage... 40% nedsat... kom hjem med det og det viser sig så at det er for lille... nåh, men over og bytte det og få et i større, pg hjem og prøve, men det viser sig så at det er alt for stort... haha han ligner én der er v at drukne i det... hehe... men han tog det simpelthen bare SÅ flot da han skulle prøve det... han har aldrig prøvet at have sådan noget på før, og han skulle bare lige snuse til det og ellers var det i orden at jeg puttede det på ham... han kan dog ikk helt lade spænderne forand være på den men det skal han nok lære... så nu skal jeg for 3 gang over og se om jeg kan finde et i en størrelse mellem de to jeg har prøvet, og så må jeg jo spæde lidt flere penge i hvis det viser sig at jeg skal have en hel andet dækken... men et skal han have ligesom den anden, så de ikke står og fryser hvis de ik har fået sat ordenlig pels... det skal så siges at jeg ikke er den der bare propper et dækken på mine heste bare fordi der blæser en lille vind, for vil gerne have at de naturligt sætter vinterpels og styrker sit imumforsvar på den måde, men de får dækken på hvis de har det for kolde med lede og kolde regnbyger og snebyger i de kolde måneder... :-)


opdatering: november 2010

så blev hypperne flyttet over til min veninde. de tager det bare rigtig godt og nyder flere kammerater på folden.


Opdatering februar 2011: Ude og gå tur med Borriz. Lone tog sin bette tinkerplag med. Og ihhh hvor var det hyggeligt. Ned og op af vejen og ind på marken og ind i skoven og rundt omkring træer og ind under træer og buske... Siger jer at det var rigtig råhygge. Hypperne nød det i fulde drag... Borriz blev helt frisk af det hehe.


opdatering marts 2011:

Vi har været nød til og skille dem ad her nu da min veninde har en bette fin tinkerhingst og Aimi er i brunst og de kan ikk rigtig lade hinanden være. men de går stadig i nabofolde så de stadig kan snakke alle sammen.

Borriz synes nu det er noget underligt noget for han plejer og lege med hingsten... meeen han synes nu stadig det er lidt spændende at aimi er i brunst selvom han ikk fatter en dyt af det haha... :-D


opdatering marts 2011:
så fik hypperne et kæmpe traktodæk ude på folden som min lillebror kom med på traktoren. Nu kan de spise så fint uden at høet og wrppen blæser rundt og uden at den bette skid til borriz "pøller" i det. hehe det er nu godt nok noget stort men rigtig go "Tallerken" :-)

Marts 2012: Så tabte Borriz en fortand :) hehe min ejen bette Mr. Tandløs <3 den har ellers siddet skævt ret så længe, og her til aften havde han så tabt den. Øv jeg ikk lige fik fat i den i tide hehe :)

Sommer/efterår 2012:
Borriz blev med god tro solgt til hvad jeg troede skulle blive et sidste og blivende godt hjem. desværre skete der dét at dem som havde købt ham prøvede at sælge ham videre, og det gik så galt med hans bagben fordi de garanteret har redet ham for hårdt :( hvordan kan man dog være så ligeglad... det gør mig bare så rasende. Fik henter Borriz tilbage og han blev indlogeret på Solgården , hvor han har hygget sig på løsdriften sammen med sine nyeste venner. Aimi er dog blevet knap så glad for hans tilbagekomst, men hun har jo heller aldrig været helt glad for vallakker.

Vinter 2012: Borriz er blevet en smule stivbenet på bagbenene her igennem vinteren og det skyldes nok manglende træning. Ville ønske jeg kunne finde en pige der kunne komme et par gange og ride en bette tur på ham, eller lave tricks. han ville bare nyde det. men har selv købt trense og bid samt underlag, for har ikke råd til sadel til ham lige nu, og må se hvor meget jeg kan få tid til ham. Vi har redet lidt rundt kun i grime og en snor i og uden sadel, som faktisk gik rigtig godt...altså ikke fordi der var synderlig meget kontrol over tingene men vi hygger gevaldigt haha :) Han er bare så dygtig den bette hyggetrold. Min ejen lille månemand<3

26.02.13
Borriz synes det var gevaldig spændende med en lille ny som kom ud og gå på folden ved siden af. Ham og Lille tykke Rudolf kom ind til Aimi og Følle og fik lov at hilse på. det fik de også lov til men ellers sku de holde sig væk, og det synes Borriz var noget øv, så han prøvede igen, og blev klogere! Det blev til et bid i flæsket af en sur Aimi, så ku det oz bar være ligemeget. Så hellere komme over til mig og nusse lidt ;)

15.03.2013
Var en lille tur i plantagen på Borriz i går. Sammen med Rikke og Lejsner. Bare 15-20 min i skridt og han nød det bare!!! Ørene fremme og fremad det går. Han er simpelthen så skøn og fantastisk den pony. Det er bare mig der ikke får ham brugt nok :( er jo også lidt kedeligt at være foldpony når man nu SÅ gerne vil ud og lege lidt og gå til ridning! :D Er jo skønt at se sine dyr mere glade, så jeg prøver lige lidt ekstra og få det til og virke og komme i en rimelig rutine så de alle kan få lov til at blive brugt,... og nusset om for følles vedkommende :)

05.06.13.
Søde Manja har passet, striglet og redet på Borrizi et stykke tid nu, og de nyder bare hinanden. hvor er det skønt at se at de hygger sig og er glade <3 og det går rigtig godt. Han har sin idealvægt nu, så skal rygmusklerne bare blive færdigudviklet...træning 1 gang om ugen, og ellers et par ture i plantagen, gør underværker... er så glad for den bette Ponze...
Kommentér på:
Anden særlig race Borriz <3 R.I.P.
Annonce