{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Arabisk fuldblod (OX) Emblem Rozetta [Tidl. hest] 2000

2.515 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Arabisk fuldblod (OX) Emblem Rozetta

Fødselsår:
2000
Højde:
Hun har en højde på 1.48 :-)
Temperament
Hun er en meget cool araber, der slet ikke bliver hidsig. Hun bliver ikke tændt uden grund :-)
Gangarter
Meget flydende, især i traven. En drøm at sidde på, og arbejde med.
Stævner
Hun har startet en masse springstævner med den gamle ejer, men hun har ikke startet nogen med mig - endnu (-:
Stamtavle
Far: Läkerol ox

Mor: Bomata ox
Morfar: Bomarc ox

Et afkom: Farasha al-sahra ox.
Køn
En dejlig lille hoppe :-D
Bemærkninger
Hun er en meget sød og rigtig køn hoppe. Jeg rider hende for Stald MaTo, men har ikke reddet hende i rigtig lang tid, så har ikke så meget at skrive om hende, men det kommer hen ad vejen :-)
Hun er en meget teknisk hest, og skal rides for meget lette tøjler, ben og sæde. Hun reagere på, hvor ens sæde er på sadlen.

Jeg har reddet en masse dressur på hende, og det går rigtig godt. Jeg håber på, at komme ud og starte nogle stævner på hende i den nærmeste fremtid.
Hun er rigtig god til at springe, men jeg kan nu bedst lide hende indenfor dressuren :-) Selvfølgelig skal jeg også springe på hende, da jeg er gammel springrytter, der er kommet over på dressursiden..

Hun kommer altid over til en, når man skal hente hende fra folden, og hun kan godt lide at nusse og blive nusset omkring.

Hun er en meget bestemt hoppe, og de andre vallakker og hingste skal ikke komme for tæt på hende, så ligger hun ørerne ned og kan godt finde på at sparke ud efter dem (det sker kun, hvis man trækker hende ud til foldene og hingstene kommer styrtende, da de synes hun er en bette lækker en)

Når man rider hende, så kan man sagtens ride hende for lange tøjler i skridt, trav og galop uden problemer.

Hun er meget samarbejdsvillig, og vil meget gerne tilfredsstille rytteren, og hun yder det bedste hun kan. Hun har aldrig lagt an til at stejle eller bukke. Hun er på ingen måder ond, eller vil lave unoder.

Hun er heller ikke bange for noget som helst, ihvertfald ikke som vi har oplevet eller bemærket og det er virkelig dejligt (-:

Da jeg mest har reddet dressur, så er der udelukket flest billeder af det, men efterhånden som vi kommer i gang med springningen, så vil der også komme billeder ind af dem :)

Nu er Emmi så blevet solgt til en sød pige :) Det glæder mig, at det er hende, der har købt hende, for jeg ved Emmi får det rigtig godt hos hende :D
Kommentér på:
Arabisk fuldblod (OX) Emblem Rozetta
Annonce