{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Gaudi 2004

3.686 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Heidi F
Kvinde | 45 år | Oprettet: 12. maj 2010


Anden særlig race Gaudi

Fødselsår:
2004
Højde:
ca. 170 cm.
Temperament
Meget rolig, som smitter af på andre, en rigtig hygge dreng
Gangarter
Meget storog rummelig gang i alle 3 gangater
Stævner
Nej, men har planer om distance engang. Og jagter når vi engang får tid til at træne.
Stamtavle
Er en blanding af pinto og fuldblod
Køn
Vallak
Bemærkninger
Jordens dejligste hest. En hest med meget personlighed, han vil være der hvor der sker noget. Mit personligerum og også Gaudis, tror han! Er ikke bange for noget som helst, kun vand:-). Er meget rolig, som smitter af på andre heste. Kan smile på komando. Elsker at være beskidt.

3.12.10
Jeg ligger og er syg her hjemme og tænker på min dejligt hest. Ved at der går lang tid før jeg kan komme ud til ham igen. Bare tanken om at jeg ikke kan lige kan gå i stalden og klappe ham. Savner ham for han er så dejlig, han altid glad for at se en. Juleturen er også aflyst, og vores helt egen 1 januars tur hvor slt er så stille.
Men jeg ved han bliver passer godt på, og heldigvis har han jo Bilbo;o)

6/2-2011
Nu er isen/sneen snart helt væk så vi rigtig kan komme ud og ride. Har været afsted et par gange, stille og roligt. Og selv om han har stået stille i over en måned, var han som altid:o) Gaudi er bange for isen, og går i panik når han går på det. Det har resulteret i at han er faldet en enkelt, heldigvis uden at få skader:)
I går kom Gaudi og Bilbo ned på en fold der var størrer, og hold da op de nød det, jorden er ved at tø op, så Gaude var beskidt:o( fordi han har løbet rundt:.o)
Skal måske ud og ride en tur i dag, det bliver dejligt:o)

18.05.11
Har sprunget for første gang på Gaudi, og han er skøn. Han kigger slet ikke, springer bare, så nu er det bare mig der skal lære det:o)
Kørte ham for liner før jeg sprang, bare for at prøve det. Det er helt vildt så opmærksom han var på min stemme. Han var bare så dygtig.
Tror jeg er verdens lykkeligste hesteejer lige nu:o)
Forresten så er Gaudi blevet lidt tyk, han har aldrig været i så god stand som han er nu. Det der sommergræs er vist lidt for godt;o)

26/8-2012
Puha jeg står med den værste beslutning ever......Gaudi har fået noget nydannelse i venstre forben, jeg har selv set billederne der er taget. hat fået taget billeder to gange med 6 ugers mellemrum, og det udvikler sig helt vildt:-( Ham er meget halt når han traver, men kan godt holde til en lille skridt tur endnu. Tre dyrlæger har sagt at der ikke er noget at gøre, så ved jo godt hvad der snart skal ske. Det er bare ikke til at holde ud, hvornår ved man det er tiden til det???...

28/11-2012
Og ligesom vi havde noget medvind. Gaudi var blevet haltfri og vi red 3 gange om ugen mest skridt, men også lidt trav. I mandags vred han rundt i hoften og kunne ikke støtte på venstre ben og bagpart, oveni har han fået lungebetændelse:-( Der var meget dårligvejr søndag..... Så nu er han på antibiotika og smertestillende i 7 dage:-( I dag onsdag, har han det meget bedre, han har været på fold i 2,5 time alene, man kan næsten ikke se han har vredet hoften, kun på hævelsen. Og nu har han dækken på når han skal ud.......
Håber ikke denne omgang bliver et for stort skridt tilbage i vores fremgang.....
Kommentér på:
Anden særlig race Gaudi
Annonce