{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Molino 1999

5.085 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Anden særlig race Molino

Fødselsår:
1999
Højde:
169-170 cm ca.
Temperament
Han har Michellino blod i årene, så han er opmærksom på mange ting, men ellers er han en rigtig rolig hest, og mange siger at han slet ikke tér sig som et Michellino afkom, hvilket er virkelig skønt!
Men man skal passe på med at komme op at "slås" med ham, for så er det 100% Michellino.
Molino er en hest der nemt bliver hidsig, og hidser sig selv op. Han er opmærksom på alting, hvilket er ret irriterende når han har redet på den samme bane hver dag de sidste to måneder. Jeg tror ikke jeg har redet én gang på ham, uden han bliver forskrækket over et eller andet.
Men jeg må lære at udnytte hans temperament. Hans temperament er faktisk dejligt, så ved jeg da at han er i live. :)
Gangarter
Super gode! Træder ind under sig, og er dejlig flydende men kan blive meget bedre og det er noget vi skal arbejde med!
Stævner
D. 3/10-10 - Høststævne - Langstruplund:
LC3 - 60,0 % - andenplads.

D. 31/10-10 - NSR:
LC2-B - 66,37 %.
LB2-B - 62,30 %.

D. 3/4-11 - NSR:
LC2-B - 58,63 %.
LB2-B - 60,00 %.

D. 5/6-11 - Øresundscup - NØR:
LC2-A - 63,47 %.

D. 10/9-11 - HES:
LC2-B - 60,91 %.
LB3-B - 63,93 %.

D. 25/9-11 - NSR:
LC2-A - 63,48 %.
LB2-A - 58,89 %.

D. 28/4-12 - NSR:
LC2-A - 69,56% - førsteplads.

D. 28/5-12 - HES:
LC3-B - 67,08% - delt førsteplads.
LB3-B - 67,5% - førsteplads.

D. 2/6-12 - Øresundscup - NØR:
LC2-A - 64,78 %.

D. 16/6-12 - Øresundscup - SØG:
LC2-A - 61,73 %.

D. 2/9-12 - NSR:
LB2-A - 66,66 % - førsteplads.

D. 22/9-12 - HES:
LB2-B - 63,46 %.

D. 17/11-12 - HES:
LB2-B - 63,46 %.

D. 18/11-12 - NSR:
LB2-B - 66,15 % - førsteplads.

D. 21/4-13 - Stutteri Fjordvang:
LA1-A - 60,4 % - red fejl.
LA2-A - 64,4 % - førsteplads.

D. 22/2-15 - FHSR:
LC2-A - 70,0 % - tredjeplads.
LA2-A - 66,72 % - delt fjerdeplads.
Stamtavle
Far: Michellino.
Mor: Ukendt.
Køn
Dejlig vallak.
Bemærkninger
Jeg fik ham hjem den 6. juli 2010, fra Malling, Jylland.
Han er en dejlig hest, som jeg håber jeg får rigtig meget ud af!

Nu har jeg redet ham i en uges tid, og han er simpelthen så dejlig!! Han har lige en fase hvor han prøver mig af - han er stædig, fræk og bange for alt! Men det er fint nok, for jeg kan mærke på ham, at han ikke gør mig noget.
Han er virkelig en dejlig hest, og jeg glæder mig SÅ meget til at komme rigtigt igang med ham!

Opdatering d. 30. september 2010:
Nu har jeg haft Molino i næsten 3 måneder. Jeg springer på ham, og det er begyndt at gå rigtig godt. De første par gange blev jeg smidt af, han stoppede en milliard gange og det endte altid med at jeg sad på halsen af ham... Nu er vi begyndt at springe højst 3 forskellige spring i hver time og de er ikke specielt høje. Da jeg ikke er vant til at springe og han heller ikke har sprunget i lang tid, starter vi stille ud. Det er så gået rigtig godt de sidste par gange :)
I dressuren er han også rigtig fin. Selvfølgelig er der nogle huller men de er snart væk!

Molino er virkelig en fantastisk hest, som jeg holder rigtig meget af! Han har den største personlighed, og har et dejligt temperament. Jeg håber vores forhold bliver bedre med tiden. :)

Opdatering d. 28. januar 2011:
Nu har jeg haft Molino i snart 8 måneder. Det er virkelig gået stærkt! Og vi er kommet ret langt. Jeg mangler bare en ordentlig underviser, og jeg overvejer en smule at flytte ham. Meeeeen jeg ved det ikke rigtig... Molino er super i dressuren, lidt hidsig men det er sgu meget sjovt.. I spring er han super men det er jeg ikke.. Jeg holder for meget i ham.. Men vi har også en dårlig underviser så det er lidt noget lort. Vi må bare ride videre og blive bedre og bedre!

Opdatering d. 15. maj 2011:
Det går meget op og ned i dressuren for tiden, hvilket er virkelig frustrerende! Vi springer ikke længere og har ikke gjort det i lang tid. Jeg er lige startet med ny underviser og hun virker super god! Jeg regner med at komme ud og starte lidt flere stævner med ham, men nu ser vi...

Opdatering d. 23. maj 2011:
Molino og jeg var i skoven i går med min halvmorfar. Vi skulle køre i en halv time så Molino skulle i trailer. Jeg har aldrig prøvet det før! Og fantastisk som Molino er, går han da bare direkte op i traileren! Nøøøj jeg blev glad!! Endnu en ting jeg kan skrive på listen over ting Molino er skide god til.
Han var også så sød i skoven! Han gloede ikke særlig meget, var dejlig styrbar, sprang hvad der skulle springes og gik igennem rigtig meget vand. Både vand der gik ham til knæet og vand der gik ham til bringen - det skal lige siges at han er hunderæd for vand og mudder, så jeg var meget stolt af ham!!
Han var bare et pragteksemplar...

Opdatering d. 11. september 2011:
Jeg har haft Molino i 1 år og tre måneder! Det går så hurtigt!! Jeg har lige fået part på ham, hvilket jeg er superglad for!
Vi skal flytte ud på Lille Torp Gård d. 2. oktober, og det glæder jeg mig sindssyg meget til!!

Opdatering d. 27. november 2011:
Nu har vi stået på Lille Torp Gård i næsten to måneder og jeg er bare så glad for det! Molino er faldet så godt til og han går på fold med 6 andre heste, så han har nok at se til! Han er blevet så rolig og han stresser ikke så meget som han gjorde det gamle sted.

Torsdag d. 24. november fik Molino en behandling af en fra stalden. Hun fortalte at Molino har rigtig dyb stress, forårsaget af de tidligere ejere. Så nu skal jeg igang med at behandle ham selv, så jeg kan få hans tanker væk fra stress og adrenalin. Det er sindsygt spændende! Og jeg håber det vil hjælpe ham.

Opdatering d. 28. marts 2012:
Well. Molino trives skidegodt det nye sted men for nogle uger siden sagde min smed og en anden fra stalden, at min saddel ligger forkert. Den er for dyb, ligger for meget bagtil og glider på ham. Derfor skal vi have skaffet os en ny - desværre.
Men jeg vil til at fokusere på dressuren igen og starte stævner osv. Jeg glæder mig allerede.

Opdatering d. 3. marts 2013:
Molino og jeg har vundet NSR-Cuppen 2012 i dressur, Molino har stået skadet fra 19. december til 19. januar hvor vi startede op igen, Molino er blevet flyttet fra Lille Torp og tilbage igen, jeg har haft Molino i 2 ½ år!
Han har stadig en hævelse på forbenet efter dyrlægen tog en væskeprøve - aner ikke om den vil forsvinde eller ej.
Det er begyndt at gå fint med træningen men vi er kørt lidt fast - vi trænger til noget undervisning! Jeg glæder mig til et nyt år med nye stævner og gode resultater!

September 2014:
Vi har stået på Stald Stenværet i et år nu, og Molino er så glad for at stå her. Hans eksem har næsten ikke været til at se i år, så det er bare så skønt! Vi har ikke fået startet stævner i år desværre, jeg har bare haft travlt med eksamen og studentertiden. Vores ridning svinger lidt op og ned og vi har fået lidt problemer med at tage i skoven efter jeg faldt af i december. Men en ting af gangen, og lige nu er vi i gang med at få etableret nogle gode muskler og det går ret fint i dressuren. Han springer også med parten, som han elsker! Han er en glad og sød hest.
Kommentér på:
Anden særlig race Molino
Annonce