{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Tysk Varmblod Rissa Veil [Himmelhest] 2005

4.414 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

- Antonia B
Kvinde | 32 år | Oprettet: 26. dec 2006


Tysk Varmblod Rissa Veil

Fødselsår:
2005
Højde:
Ca. 170 cm. i stang, men syner større da hun er meget langbenet og højtstillet.
Temperament
Rissa er jo en rød hoppe, og det kan helt sikkert mærkes ;-) Hun har sine egne meninger om tingene, og på folden kæmper hun ihærdigt om magten mod de ældre hopper. Hun er absolut en ledertype.
Hun er en vågen dame, og er altid opmærksom på alt hvad der sker omkring hende. Hun er dog ikke "hysterisk" og ser ikke "spøgelser". Blot meget energisk og nem at tænde.
Hun er jordens største nussehoved, og hun elsker opmærksomhed. Forsøger altid at komme i kontakt med alle - heste og mennesker såvel som hunde, katte osv. ;-)
Hun er en hest, der har brug for tryghed og faste rammer. Hun har det bedst, når der er andre heste omkring hende. Hvis ikke der er det, kan "mor" også godt bruges, men hvis "mor" går for langt væk, så bliver Rissa altså ked af det og begynder at brumme og skrabe i jorden ;-)
Gangarter
Særdeles god skridt, god trav, særdeles god galop. Går i alle gangarter med god takt og et rigtig godt afskub. Har rigtig fin haseaktion.
Stævner
Vi har redet lidt LC og LB-klasser på klubplan. Hun går altid til over 65 % og vi er endnu ikke kommet hjem uden en sløjfe :-)
Hun er 100 % klar til at komme ud og udforske LA-klasserne, så nu er det bare at komme af sted mod stævnebanerne!
Stamtavle
Rissa er Litausk Varmblod, avlet på tyske blodlinjer, og i stamtavlen findes der hovedsagligt heste af hannovaraner afstamning, samt lidt trakhener og lidt holstener.
Jeg regner med at få hende kåret i Dansk Varmblod enten i år eller næste år.

FAR: Rambo Star DE431 316812800
FF: Romantic Star
FM: Ramona
FFF: Ramiro Son II
FFM: Pirola
FMF: Ramino
FMM: Wonne

MOR: Weserperle HRG493
MF: Weserstar S
MM: Erbengel
MFF: Westerland
MFM: Weltdame
MMF: Erbherzog
MMM: Goldfee

Køn
Hoppe
Bemærkninger
Rissa er min nye stjerne og min første "store" hest efter ponyerne :)
Vi har købt hende hos Stald Hesselhøj v. Hans Jørgen Hoeck d. 11-07-2010. Hesselhøj indkøbte hende i april 2010 fra deres samarbejdspartnere i Litauen med uddannelse og videresalg for øje - og jeg blev den heldige :)

Hun er en charmerende, ædel, langbenet og letgående hoppe. Hun kan på nuværende tidspunkt næsten alle LA-øvelser i dressur. Sidebevægelser ligger meget naturligt for hende. Hun er en hest, som elsker at arbejde, hun har meget nemt ved at lære nye øvelser og så er hun altid sprængfyldt med energi, hvilket gør hende så fed at ride! :) Det er sjældent, at Rissa giver en dårlig ridetur - hun yder altid 100%!
Vi har indtil videre redet op til LB til stævner i dressur med rigtig fine resultater. Debuterer formentligt i LA i starten af 2012. Hun er i hvert fald superklar til det!

Hun har også et stort talent for springning - det bliver dog ikke udnyttet, da det ikke er der min interesse ligger. Hun har sprunget 140 cm. i løsspring, hvilket hun havde ganske nemt ved, samt 110 cm. med rytter.
Hun er også skøn at have med på tur, og lader sig ikke skræmme af hverken lastbiler, traktorer el.lign. Vi kan ride ud både alene og med andre heste.
Hun har en smuk mørkerød farve, en lang blis samt 3 hvide sokker - et sandt glansbillede (synes jeg :))!

Rissa har en lille, ubetydelig skønhedsfejl i form af et overben (en "bule") i hovedet over højre øje efter et spark af en anden hest. Ikke noget man ligger specielt meget mærke til. Første gang jeg så hende, synes jeg, at det var lidt ærgerligt med den bule, men nu synes jeg bare, at det er charmerende - så skiller hun sig lidt ud :)
Jeg forelskede mig i hende ved første øjekast, og jeg håber, og tror, at vi vil få rigtig mange gode år sammen.

Rissa blev den 5/2-2012 solgt til Søs, og står nu kun 20 minutters kørsel fra mig :-) Jeg kunne ikke have fundet et bedre hjem til min smukke prinsesse. Hun blev solgt, da jeg skal til København og studere og ikke har råd til at have hende med.
Jeg vil aldrig glemme dig Rissa, du vil altid være min drømmehest <3
Kommentér på:
Tysk Varmblod Rissa Veil
Annonce