{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race | Flying Allegro [Himmelhest] 2003

4.322 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Pernille Stæhr
Kvinde | 29 år | Oprettet: 26. mar 2007


Anden særlig race | Flying Allegro

Fødselsår:
2003
Højde:
Omkring 175 stg ved ikke lige præcist. Han er en stor dreng :-D
Temperament
Han er en rigtig provokerende hest ;-) Dog er han også rolig og sød!
Gangarter
Hans skridt er gennemsnitlig, han træder godt ind under sig selv med lidt fremdrift fra rytteren. Hans trav er også gennemsnitlig. Han har en evne til lige pludselig at kunne skifte diagonal, skøre hest. Galoppen er bare super fed, den er stooor og dejlig ligesom ham :-D
Stævner
Ingen. Men han er blevet smidt med på en ridelejer i uge 27 i RIDO hvor der var lidt konkurrencer :-D Vi var på orienteringsridning hvor hold 2 vandt som vi da var med på :-D Også var der også ponygames – lidt unfair for den store hest ;-) Han klarede det godt men det var lidt svært for ham når han skulle holde øje med ’sin’ dame :-D
Stamtavle
M : Aluette – Dansk Varmblod
MF : A-dur
MM : Heidi II
F : Flying Galivant XX - Fuldblod
FF : Sweet Galivant XX
FM : Pasadena XX
Køn
Vallak
Bemærkninger
Allegro er nok verdens største nussehoved. Han er ekstrem god i hovedet! Han elsker opmærksomhed! Han er en hest der finder sig i alt. Man kan stå og pille ham i næsen hvis man har lyst til det, uden han siger et muk. På banen er han blevet super god og han er rigtig nem at styre rundt. Når han er ude på tur alene kan tingende godt være lidt farlige. Allegro er en af de eneste heste jeg har redet - og jeg har redet mange - som man aldrig ser sur, han er bare altid en glad hest! Allegro er helt traktor og bil sikker, dog er det at ride i byer ikke Alllegros smag. Lego har lært at smile på kommando og han er bare super sej til det. En eller anden dag skal han også lære nogle andre tricks ;-))
Han er alt i alt en fantastisk hest med en ekstrem stor personlighed.

Allegro bliver redet bidløst da han har noget med en halshvirvel, derfor må han heller ikke rides til bidet. Allegro bliver styret med vægten, stemmen og benene. Ud over det har han en cordeo rundt om halsen til stop som ligeså stille er ved at blive smidt væk. Bruger en pisk til ekstra hjælpemiddel, som meget sjælendt bliver brugt.
Det det hele skal ende op med er at han skal kunne rides rundet uden nogen hjælpemidler overhovedet andet end naturlige hjælpemidler dvs. vægt, stemme og ben :-)

Har redet på Lego siden den 24 april 2010 :-D
1011JULI2010: Nu har vi både redet på bane og tur KUN med en cordeo om halsen! *STOLT
1AUGUST2010: Lego er bare blevet supersød i cordeoen han hører bare super godt efter og reagere nærmest perfekt på benene. Hvis man får et af sine hidsigheds anfald så kan man hurtigt få ham på plads igen og stadig styre ham. Han er sgu en god hest :-)
9AUGUST2010: Aluette, Rikke, Allegro og mig red en tur til Revninge og det gik glimrende. Han opførte sig eksemplarisk og hørte efter uden problemer. Men på vejen hjem red vi over en mark, og der fik han et af sine anfald. Puha. Det er lidt vildt at sidde på ham når han ikke reagere på noget. Fik ham da stoppet efter et stykke tid! Så red vi tilbage igen hvor han var som intet var hændt. Tja det var da noget der gav en sug i maven.
15AUGUST2010: Ja så skete det. En gang skal jo være den første ;-) Jeg faldt af den store hest. Vi var igen ude sammen med Rikke og Aluette. Det gik rigtigt godt! Men så red vi forbi en fold hvor der gik to heste også pludseligt ud af det blå sprang han op med alle fire ben i luften. Mig som slet ikke var forberedt hang så nede på siden af ham og kort tid efter lå jeg på jorden. Der skete heldigvis ikke mere end jeg fik slået min hånd og mit ben. Men 2 minutter efter sad jeg på ryggen af ham igen! Det var et chok men sådan er det jo med heste!
16OKTOBER2010: Idag fik jeg endelig redet Allegro efter et par ugers hestefri p.g.a Foinixs salg. Han er blevet nem at styre, er dog stadig nervøs for ham ligeså snart det gælder galop på tur, efter hans lille bøllehed d. 9 august. Håber det snart bliver bedre! Skridtede dog kun en tur på ham fordi han har mistet sin højre forsko.
19OKTOBER2010: Så fik vi genopfrisket tingene fra jorden. Det bliver godt at få ham lidt på plads fra jorden også :-) Så skal der trænes!
5DECEMBER2010: Den 30 november blev Allegro og hans mor Aluette flyttet til deres nye hjem.. Idag var jeg oppe og ride Allegro ordenligt for første gang i lang tid. Vi red i round penen. På trods af at den er lille var Allegro rigtig sød!
26DECEMBER2010: Red Allegro på den nye og meget sneede til bane. Jeg smed cordeoen efter 10 minutters skridt. Vi trænede en masse hele og halve parader og temposkift :-)
D22SEPTEMBER2011: Siden påske har Lego kæmpet med en slem seneskade på venstre forben, som har gjort at han har fået nogle grimme smerter. Det endte desværre med den beslutning at Lego skulle herfra. Tak for en masse dejlige timer, Flying Allegro.. <3

En stor tak til Anne Hare for at jeg må ride ham. Er enormt glad for det! TAK! :-D
Kommentér på:
Anden særlig race | Flying Allegro
Annonce