{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Tysk Sportspony <3 Minka :I Mit eventyr <3 2002

2.564 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Karoline R
Kvinde | 27 år | Oprettet: 5. jan 2009


Tysk Sportspony <3 Minka :I Mit eventyr <3

Fødselsår:
2002
Højde:
1.48 med sko.
Temperament
Minka har det skønneste temperament der findes !

Hun er:
Tillids fuld,
Samarbejds villig,
Kærlig,
Tålmodig,
Pålidelig,
Rolig og
Godmodig

Hun er selvfølgelig en hoppe med et stort H, men sådan er det jo :)
Gangarter
Skridt: Overmiddel. Lige som alle andre hestes skridt! - Stille og rolig, går hverken for hurtig eller for langsomt...

Trav: Middel. Hun kan godt være lidt frisk på bane nogle gange, men på tur går det stille og roligt som det skal...

Galop: Overmiddel. PERFEKT og behagelig, som sagt er hun lidt frisk på banen, men på tur går det bare perfekt ! :) En galop som er meget nem at føle sig afslappet i...
Stævner
Ingen stævner endnu...
Men glæder mig til at tiden er inde!
Hun er en super duper god spring hest ! :O
Og Dressur er der skam heller ingen problemer i, det er bare mig som har mest interesse for spring :)
Stamtavle
Ja...

Skriver den ind senere :)
Køn
Ja, en rigtig køn hoppe.
Bemærkninger
*Suk*
Den 13 Juni 2010 vil blive husket frem over HELE mit liv!
Minka blev vores den dag ! (Sofies og min)
Utroligt nok, men ja! Den smukke og kærlige Minka blev vores den dag!
Sofie og jeg havde sættet i lang tid og kigget på hest, (To uger) men for os var det meget mere end bare to uger når nu vi måtte få vores egen hest ;)
Vi havde været ude og se på tre heste inden, men ingen af dem passede HELT ind i det Sofie og jeg gik efter :)
Lige end til at jeg fandt Minka...
Dagen efter kørte vi derud og prøvede hende.
Minka var endnu smukkere i virkeligheden end på billederne, selvom det var svært at tro...
Da Sofie og jeg skulle strigle og sadle hende op stod hun "BOM" stille. der var INTET at komme efter der! Hun løftede hovene selv, og åbnede uden tøven selv munden da bidet skulle i. Heller ikke da vi spændte gjorden var der noget!
Så en super god start!
Jeg startede med at ride på hende. Hun var lidt frisk, og i traven løb hun af med mig, men jeg fik hende stoppet igen.
Så var det Sofies tur, og hun fik lidt af den samme oplevelse, men sluttede godt af...
Da vi kørte hjem blev vi enige om uden så meget som overhovedet at snakke om det, at vi bare SKULLE ud at se på hende igen!
Der gik nok lidt under en uge og så var vi derude igen!
Der var stadig intet at komme efter fordi Minka stod som sidste gang "BOM" stille! Under ridningen gik det godt, men fra sidste gang var det nok også fordi at Minka ikke havde været redet på i et lille stykke tid...
Så kom der lidt pres på os, for der havde været en at kigge på hende inden og hun ville hente den næste morgen!
Men vi havde HELDIGVIS første ret ! :O
Og selvfølgelig sagde vi at vi ville købe Minka og hente hende inden for den næste uge! :')
Så en uge efter, altså søndag den 13 Juni 2010 gik det løs!
Vi kørte med hestetraileren over for at hente Minka! :)
Da vi kom derover havde jeg meget svært ved at tro at Minka var min hest ! Og selvfølgelig gik det stille og roligt med at få hende ind i traileren... Minka kiggede lidt bag ud og vrinskede engang imellem efter hendes gamle heste venner, men så faldte hun til ro :) 2 timer efter var vi hjemme og hun skulle vende sig til det nye område! Vi trak hende aller først rundt på jordfolden, og det gik over alles forventninger ! :O
Minka tog det absolut helt roligt og der var ingen problemer!
Så var det græsfolden, hvor der heller ingen problemer var!
Ja og så var der hendes to nye kammerater Skipper og Olga :) Olga som er shetter og Skipper som er HINGST, og Miniature :) Hold da op man hvor Skipper opførte sig underligt, men Minka var lige glad og gav ham bare nogle tæsk hvis han kom for tæt på! Olga måtte slet ikke hilse på Minka for Skipper, for nu var Minka hans dame.
De næste par dage gik som de skulle, eller altså Skipper og Olga fulgte Minka i r*ven dagen lang, men sådan er det nu når der kommer nye ind i flokken ! :)
Minka faldte super godt til og de første dage stod hun inde i boksen om natten.
Da der var gået en uge, syntes Minka at Skipper og Olga var for meget og de fik tæsk hvis de kom for tæt på, eller tog hendes mad. Minka fik nu lov til at gå ude på jordfolden om natten, men det gav ikke lige frem gode resultater ;)
På jordfolden er der nemlig sådan en lille boks som er lavet til Skipper og Olga, hvor de LIGE kan nå at vende sig i, så Minka skulle jo også prøve det, men det gik galt, eller der skete ikke noget, men det så ikke for godt ud... Men det stoppede ikke Minka! Skipper stod en nat inde i hjørnet af den aflange lille boks, og Olga stod i den anden ende halt inde i boksen og halt ude på jordfolden, og Minka stod i midten og så fik de to små ponyer ellers nogle tæsk! Skipper blev bidt og Olga fik sparkende, men der skete heldigvis intet alvorligt ! :)
Så vi var nød til at sætte et stykke træ vandret på boks-åbningen, så det kun er Skipper og Olga der kan gå ind og ud af boksen. MEN Minka var sku en kvik pony, for hun lagde sig da bare ned og tog hovedet ind i boksen, og på den måde fik hun spist en masse hø :)
Sofie og jeg havde været oppe og skridte et par gange fordi vi skulle prøve sadler på hende, men ellers havde vi ikke redet før en uge efter hun var kommet og havde gået nogle ture med os for at vende sig til alt det nye.
Så nu var tiden inde til at ride, det blev dog uden sadel, men vi skiftede til at ride og det gik som sædvanligt over alles forventinger ! Ingen probelmer var der over hovedvejen, som vi skal over næsten hver gang vi skal ride, og hun tog bare det hele som om hun havde redet der tusinde gange før!
INTET PROBLEM for Minka :)
Og WOOOW hvor var det skønt at komme op på en stor hest igen ! :) De første gange skridtede vi kun, og så fik vi en sadle og så kom der lidt travture med og videre hen til en smule galopture og stadig ingen problemer på nogen måde!
Minka tager det hele i stiv arm! :')
Min dejlige prinsesse!
Ja, og så er der ridebanen, hvor Sofie og jeg får undervisning hver Onsdag og der går det også bare fremad hele tiden!
Minka går til bidet og viser stor samarbejdning! Men Minka er jo en hoppe og kan være en bestemt dame, men når hun først er blevet sat på plads går ALT som det skal ! (Dette gælder også kun på banen) :)
Dejlige Minka :)
Minka er nu flyttet på rideskole hvor hun har store heste venner, hun er faldet rigtig godt til og tager det hele i STIV arm. Så nu kan vi få udvilket os på stor ridebane, og med springmatriale! Dejligt!:-)
Tiden flyver bare afsted, det er snart et år siden jeg fik dig!
- Og når jeg tænker tilbage, er det egentligt utroligt så meget du har udviklet dig, Minka! - Lige pt er jeg nød til kun at ride med underlag, gjord og stigebøjler, fordi sadlen er blevet for lille til hende. Hun har fået sat muskler og det er bare så dejligt, selvom det er træls at der ikke er nogen sadle at ride med i øjeblikket, så er det bare rart at vide hun har fået sat muskler. Så ved jeg bare at hun har det godt og at hun får det rigtige mad og motion!:')
Det går fremad i dressuren, der skal ingenting til at hun søger til bidet. - Det er så dejligt at kunne mærke forandring!:') - Og nøj jeg glæder mig til at vi kan begynde at starte stævner!
Torsdag den. 2 Juni 2011:
Jeg sidder ude på folden og hygger med Minka og de andre heste. Så begynder jeg at nusse Minka over alt på kroppen og så går jeg om og klør hende på haleroden og bagparten, hvor Minka omgående løfter halen højt og står og nyder det. Jeg grinte og gik om til hende og nussede hende i hovedet, men så vendte hun r*ven til mig, som om hun sagde at jeg altså skulle blive ved med at nusse hende på bagparten, så det gjorde jeg i et lille stykke tid igen. Da der var gået lidt, prøvede jeg så at gå nogle skridt baglæns, og to sek. efter bakkede Minka de samme antal skridt bagud, som om hun bare virkelig sagde at jeg skulle blive ved. Og så har du bare de smukkeste øjne i verden, dine øjne... de siger alt!! - Kan burge en hel dag, på bare at stå og kigge på dem, og beundre dig! Din dejlige pony!

Jeg elsker dig smukke!:')

En rigtig ven,
er kun en man kan stole på.
En rigtig ven,
trøster en når man er ked.
En rigtig ven,
afbryder aldrig.
En rigtig ven,
sladre aldrig,
eller siger noget ondt om en.
En rigtig ven,
er altid trofast.
Så en rigtig ven,
kan kun være en hest.
- Minka:I
Kommentér på:
Tysk Sportspony <3 Minka :I Mit eventyr <3
Annonce