{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Belgier Tulle *Gammel part* 1999

961 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Heidi J
Kvinde | 30 år | Oprettet: 11. jun 2010


Belgier Tulle *Gammel part*

Fødselsår:
1999
Højde:
omkring de 158 cm
Temperament
Stille og rolig når hun er i stalden.
Men når man rider på hende, kan hun godt være lidt strid
Gangarter
Skridt: god
Trav: god
Galop: er hun lidt tung i det
Stævner
ikke hvad jeg ved af
Stamtavle
nej
Køn
Hoppe
Bemærkninger
Jeg har fornyligt fået part på hende, hun er rigtigt sød i stalden.
Jeg har kun redet 2 gange på hende da jeg synes hun stak af med mig. Så er ved at træne med hende fra jorden af, jeg træner efter bogen I harmoni med hesten ad Ute Lehmann.

End til videre har jeg trænet elevator, Frem og baglæns, dem klare hun godt, men vil træne mere med hende i dem før jeg går videre. Jeg går stille og roligt frem for at hun lær det og for at hun ikke føler at jeg som helt fremmede kommer og forlanger for meget af hende.

Hver gang jeg kommer ud og træner med hende, kan jeg mærke hun bliver bedre og bedre. Hun er begyndt at reagere på mig og min træning når vi er uden for, så det er godt. Men har lagt mærke til at når jeg træner hende inden for slår hun ikke med hovedet, men det gør hun når hun er udenfor, så det må jeg se om jeg kan vænne hende af med.

I den lille flok af heste de har der hvor hun står, er hun fører hoppen, så hun er en bestemmende dame og det er lidt af en udfordring at træne hende, men jeg vil forsætte roligt og tålmodigt.

D. 26/7-2010: er dagen hvor hun opførte sig rigtig godt, hun gjorde som jeg ville. Dog var det først hun blev rigtigt god efter jeg havde kontrol over hendes bagpart. Da jeg havde kontrol over hendes bagpart havde jeg kontrol over hende. Jeg kunne også lave elevator med hende uden for idag så det var rart. Det regnede også og det holdt fluer og andre insekter væk så hun ikke var irritereret. En skøn dag, en skøn regn vejrs dag :)

Der vil komme mere, når jeg kender hende lidt bedre, men der vil også blive opdateret med træningen

d. 6 september 2010: nu er Tulle blevet solgt og jeg har ikke længere part på hende, men det føl der er på det ene billede har jeg fået tilbudt at lærer ting som den skal, så det glæder jeg mig til :)
Kommentér på:
Belgier Tulle *Gammel part*
Annonce