{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Welsh Mountain (sec A) Stoertebecker´s Genius [Tidl. part] 1997

2.872 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Welsh Mountain (sec A) Stoertebecker´s Genius

Fødselsår:
1997
Højde:
Genius er omkring 118 cm i stg.<3
Temperament
Geniuses temperament er meget roligt og han er meget nem at have med at gøre, men han er jo en hingst og det er der ikk noget at sige til hvis han hidser sig lidt op hvis der kommer en hoppe:) Han er dejlig og nem omkring de fleste ting.
Gangarter
Alle Geniuses gangarter langt over middel og han giver disse videre til sine afkom.
- skridten er meget dejlig og han går for det meste pænt med hovedet.
- når det er vinter og han ikk har været længe ude har han lidt krudt i sig og skal lige trave en eller to med lidt mere fart på men så går han os pænt:)
- galoppen var lidt svær i starten , men efterhånden er det begyndt at gå meget bedre<3
Alt i alt har han nogle fine gangarter:)
Stævner
Han har været til fire stævner indtil videre<3
Han har også været til masser af shows flere gange:)

Overmoselund 11. sept. 2010

ld1: 49.33%

ld2: 55.00%

I den første klasse var han lidt fræk, men det var jo trods alt hans første stævne;)

2. stævne

Taps-ridecenter d. 18. sept. 2010

LD2: 66.67 % vi fik en første plads og en ærespræmie som var et dækken:)

Super stolt af diig Genius!

Skovbæk Hestepension d. 9. okt. 2010

Ld2: 60.56% 3 plads + ærespræmie som var et gavekort til en hestebutik i Vejen(:

Ld1: 65.33% 1 plads + ærespræmie som var et gavekort til Foderlageret i Kolding, en mappe og en art kuglepen:)

I Ld2 var han lidt fræk, men ellers var han rigtig fin.

Skovbæk Hestepension d. 7. maj.2011
Ld2 60%

Lc1 62.91%

I Ld2ern gik han i stå en del gange, og Linda måtte lige trække os lidt i gang, et par gange, men når han gik, så gik han godt, vi fik enda to 9taller og nogle 8taller i dette program, men lige da vi havde redet ned ad midderlinjen larmede en traktor eller lign. og han blev lidt forskrækket af den resten af programmet.

I Lc1ern var han rigtig dygtig, han kig i stå en gang hen af en langside, men ellers var han rigtig dygtig(:

Skovbæk Hestepension d. 28.04.2012.
Baby jump - fejlfri - 1.plads
LF - fejlfri - 1.plads - vundet med et milisekund.

Utrolig fin pony i dag!:-**
Stamtavle
F: Bolster Goya "Elitehingst"

M: Leybucht´s Sintra "hovedstambogshoppe"

MF: Wiston Mandoline
Køn
En utrolig lækker hingst!
Bemærkninger
--ville gerne ride lidt mere og ledte lidt herinde og så fandt jeg genius--
--så nu er jeg begyndt at ride ham for Linda -<3

Jeg har redet Genius siden Juni 2010. Genius er en dejlig hingst som jeg elsker og nyder at ride på<3 Jeg rider mest dressur på ham, men har os sprunget lidt på ham:)<3(:
Han prøver virkelig at gøre hvad jeg beder ham om, han har jo den hals han har, men han prøver at gå med hovedet som han skal<3 Det er dejligt:) Jeg glæder miig hver gang til jeg skal ud at ride på diig fordi du er så sød og dejlig elsker diig virkelig Genius., Jeg håber vi får lært en masse især nu hvor jeg skal til at have eneundervisning på diig(: Jeg er s¨glad for at jeg er begyndt at ride på ham fordi han er så skøn.

Første gang jeg skulle ride på ham var han fræk for han var ikk blevet redet i lang tid. Han stoppede tit og gjorde bare alt andet end hvad man bedte ham om når man red på ham. Han stoppede os et stykke tid efter et par gange, men det blev mindre og mindre. Nu stopper han næsten aldrig mere. Kun en gang imellem, men det er der jo ikk noget at sige til. Tak fordi du er blevet mere dejlig og afslappet at ride på Genius det er bare vidunderligt og dejligt.

Genius har været sejrs hingst til Kåringen, sejrshingst til materialprøven.
Flere Elite, Championats og præmieføl i Tyskland.

Han brugest os som avlshingst hos Linda og har bla. os bedækket nogen af hendes hopper<3

D. 04.07.12
I dag fik jeg en sms om at Genius er solgt, og at han vil blive hentet i morgen eller fredag aften.:'( Hold op hvor jeg blev ked af det. Har redet ham i næsten to år nu, og har virkelig nydt det, selvom han har været en lille bandit en gang i mellem. Jeg kan bare ikke klare tanken om, at jeg ik skal ride ham mere, han er så en fantastisk pony, som jeg virkelig elsker!!
I morgen skal jeg op og ride ham for sidste gang inden han skal hen til sit nye hjem, det bliver så hårdt, det ved jeg nu allerede! Jeg vil aldrig glemme dig, du er en helt igennem fantastisk pony og jeg håber virkelig du får det godt det sted du kommer hen, du fortjener det bedste!!<3

D.5.07.12
Jeg red på Genius for sidste gang inden han blev hentet i dag. Vi red hjem til der hvor jeg bor og jeg nød bare at være sammen med ham.
Hvorfor skulle du dog sælges, du er så en fantastisk pony, jeg vil aldrig glemme diig! Og der er faldt masser af tårer, du er så dejlig! Det var så mærkeligt at cykle fra engen og vide, du blev hentet om aftenen, det gjorde bare ondt!
Du får det godt der hvor du nu er, men jeg lover diig, at jeg kommer og besøger diig!

21.07.12: Jeg fik en sms... Og der stod i, at Du kom hjem igen i løbet af eftermiddagen! Hold op hvor blev jeg glad. At vide, at du kom hjem igen, og at jeg kunne ride på diig og nusse om diig, er bare dejligt. Tog sammen med min søster ned til der hvor han stod før og ventede på han kom. Jeg skulle ikke gå glip af det øjeblik hvor du trådte ud af traileren.

30.07.12: I dag red jeg for første gang på Genius efter han er kommet hjem igen, det føltes så velkendt og rigtigt. Dejligt du er tilbage igen!<3

19.11.12: Jeg har kun været ude og ride på Genius en gang siden, de er blevet flyttet. Jeg savner ham så utrolig meget, og ville ønske jeg havde tid til at ride ham. Men tingene har ændret sig, jeg går i 9. klasse nu, og har fået i egen pony, som jeg deler med min søster, desuden spiller jeg også stadig håndbold og går med aviser. Han er til salg igen, og det er jeg rigtig ked af, jeg har også dårlig samvittighed over, at han ikke bliver rørt, og så gerne jeg ville ride ham hver uge, så er tiden bare ikke til det.

Jeg begynder og smile, når jeg tænker tilbage på alt det vi har oplevet sammen, det var simpelthen sådan en dejlig tid! Har nydt og være sammen med dig, selvom vi ikke altid var enig om tingene, så blev vi det for det meste alligevel til sidst. Det har været så en fantastisk tid, som jeg nok aldrig vil glemme. Jeg bliver så ked af det, ved tanken om, at jeg ikke har været ude ved dig i lang tid! Jeg elsker dig!:*<3

December: Jeg har fået at vide, at du er byttet med en DV-plag, og rejser snart. Det er så ærgerligt, vi har haft sådan en dejlig tid sammen, som jeg aldrig vil glemme, har altid nydt at være sammen med dig!

Juli: Åhh, hvor jeg savner den pony, har siddet og kigget en MASSE billeder igennem af ham, og hvor bliver jeg glad, ved alle de minder vi har haft, men samtidig også ked af det, pga. jeg ikke bare kan komme ud til ham, når jeg har lyst længere. Lige meget, hvor ofte han har trådt mig over fødderne, og gjort det modsatte af, hvad han blev bedt om, så vil han altid have en stor plads i mit hjerte, den pony bliver aldrig glemt! Håber bare han lever et luksusliv, der hvor han er nu! Jeg elsker dig, Genius.<3

G
GE
GEN
GENI
GENIUS<33
GENI
GEN
GE
G

JEG ELSKER DIIG<3
Kommentér på:
Welsh Mountain (sec A) Stoertebecker´s Genius
Annonce