{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Knabstrupper Ballyhoo...himmelhest 1999

4.093 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

vibeke r
Kvinde | 53 år | Oprettet: 3. jul 2008


Knabstrupper Ballyhoo...himmelhest

Fødselsår:
1999
Højde:
165 stg.
Temperament
Ballyhoo er en sød og rar hest, får en god ridetur når man hopper på nakken af hende, hun er ikke så glad for at få spændt gjord men det hjælper lidt med en godbid.

Hun er en yderst følsom hest, som kan blive skræmt af de mest mærkelige ting, ikke altid jeg selv opdager hvad det er hun reagere på.

Vi lære hinanden bedre at kende for hver dag der går, så hun skal nok bare være helt tryk ved at jeg ikke vil hende noget ondt, så tror jeg hun glemmer alt det hun skal være bange for.

Ballyhoo er lige kommet hjem fik hende for 2½ dag siden, så kender hende ikke så godt endnu.

Men vi kan begge 2 godt lide at nusse på staldgangen, eller i boksen.
Gangarter
3 gode gangarter over middel, skridten er skøn at sidde i, og traven er som at sidde i en sofa, skønt når man har en dårlig nakke. Galoppen er stor og rummelig, og man kan virkelig mærke at hun springer op over jorden.
Stævner
Har ikke startet nogel endnu på hende da jeg kun har haft hende få dage, men håber da meget at vi skal til et par stykker her i efteråret, sammen med vores venner.

Så er det blevet stævne tid.
lørdag d. 10. september starter vi LC2 i Rom.
Red til 61.30% og fik en 3. plads.
Stamtavle
Far : Come Back II
Mor : Henriette Thorhauge
Morfar : Rasmus af Damgård
Farfar : Cor De La Bryère
Køn
Hvis man kan lide knapper så er hun køn..... hi hi min humor.

Hun er hoppe, og det kan man så godt mærke lidt på hende ind i mellem.
Bemærkninger
Ballyhoo er en sød Knabstrupper som er kåret med 8 i helhed, jeg har lige fået hende så kender hende ikke så godt, jeg byttede mig til hende for Zafir, Zafir og jeg kunne desværre ikke så godt sammen ridemæssigt, så da jeg fik muligheden for at få Ballyhoo, var jeg klar til at bytte.

Hun er frisk og fremad gående på banen, men kan sagtens bremses, hun skal rides på ben og sæde, da hun er meget følsom i munden.

Dejlig hest, glæder mig til mange timer sammen med hende fremover.

Fik lige en lille overraskelse i går da jeg stod og striglede hende, et eller andet uvirkeligt ( spøgelse) fik hende til at gå helt i panik, så der røg lige en grime, godt jeg selv kan reperere den igen, der skal lige et nyt spænde til.
fatter ikke helt hvad der skete, der var ingen hurtige bevægelser eller nogele høje lyde, så det må helt bestemt have været et (spøgelse) der har skræmt hende, aldrig har jeg set en hest gå så meget i panik, har dog set en del heste i de 30 år jeg har leget med heste.

Når nu i lige er inde og kigge på min sjove knappe, så tag da lige at stem på hende.

Ballyhoo er KÅRRET i knabstruperforeningen med 8 i helhed så hun ER en knabstrupper selv om hendes far er DV.

Billeder kommer der flere af men har kun haft hende 3 dage, og kan ikke rende rundt og tage billeder hele tiden.

Nu er jeg ved at have lært hende lidt bedere at kende, hun kommer når jeg kalder på hende på folden, og er begyndt at vrinske når jeg kommer ind i stalden og hun høre min stemme. HUn vriker som om hun er en hest der knytter sig rigtig meget til sin ejer, og det tager lidt tid at bevise for hende at man ikke vil hende noget ondt.
Tror nu så småt at hun er begyndt at stole på mig,så nu rider vi små ture ud i naturen uden at hun syntes hun skal hjem i en fart.

Men men men fasaner er helt vildt farlige også selv om jeg prøver at berolige hende.
Kommentér på:
Knabstrupper Ballyhoo...himmelhest
Annonce