{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

DSP Nørlunds Sacha [Tidl. hest] 2001

7.771 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Laura Vestina
Kvinde | 24 år | Oprettet: 5. jul 2010


DSP Nørlunds Sacha

Fødselsår:
2001
Højde:
136.


Dækken: 125.
Gamacher: Pony.
Hut: Pony.
Underlag: Pony.
Sadel: 15½ tomme.
Hovedtøj: Pony.
Fortøj: Pony.
Temperament
Sacha, er virkelig fremadgående og kan virkelig finde på at hidse meget! Hun er på ingen måde ondskabsfuld, og har aldrig bidt efter et menneske, har aldrig sparket ud efter et menneske mens jeg har haft hende! Hun bryder sig ikke om at andre heste kommer tæt på hendes bagparti, også kan hun finde på at sparke, men det er kun når de selv lægger op til det :-)! Og nej, mange mennesker beder mig om at råbe af hende når hun gør det, men jeg vil ikke skælde hende ud når de andre selv beder om det, self skal hun vide at hun ikke må, men vold løser INTET! Ellers er Sacha bare en lille engel, og har ingen deciderede unoder, hverken på ridebane, i ridehus, eller på stadgang. Hun er hids. på springbanerne, til stævnerne og vil meget gerne fremad, hvilket jeg kun ser som en fordel i spriningen som klart er Sachas favorit. På ture er hun altid til at stoppe, og elsker en god tur på marken eller i skoven. Fri galop kan un ikke få nok af -især ikke på stubmarker. Det hurtigste hun har løbet er vistnok 350 m. på 20 sek., vilket jeg ikke aner om er hurtigt eller ej.
Gangarter
Generelt: Hun går fint på sine ben og træder rigtig fint ind under sig! Men hendes balance er ikke helt i tiptop stand endu! men det er jo bare noget der skal arbejdes på, ellers er hun fremadgående! De fleste tror at hendes gangarter er fuldkommen umulige at sidde i, men hvis hun har det rigtige tempo og fremaddrift, uden det går for stærkt er hun er drøm!
De fleste der prøver Sacha, siger at hun har mere hestegang end ponygang - og min veninde(Kie) siger at hun har gang, som hendes søsters afdøde pony, som var max. 1'er.


Skridt: Hendes skridt er meget forskellig, nogen gange for frisk og så tripper hun helt vildt, men andre gange går hun lige så pænt

Trav: Hendes trav er meget dejlig, den er frisk, og den er fremadgående. men så hun godt kan gå pænt ned i arbejdstrav, og ikke bare fræser derud af. Hun tager gode store skridt, og er dejlig blød og gyngende og sidde i.


Galop: Hendes galop er klart bedst. Mange tror at hendes galop er svær at sidde i, men hun har en meget stor galop, og galoppen er meget anderledes end trav og skridt. Hendes galop er dejlig blød og gyngede at side i. point fra 1-10. -Skridt: 8. -Trav: 9 -Galop: 10. - Men de er ALLE sammen MEGET gode!
Stævner
Vi starter pt. LA på D-plan, da jeg ikke har taget ryttermærker endu. Men vi skal igang med noget MB.

Jeg har selv gjordt hende stævnevandt, og det syntes jeg selv t jeg har gjordt meget godt. Elsker dig sasse <3.


______________________________________________

DEM VI HAR FÅET SAMMEN:

Pokaler: 2
1. Plads: 1
2. Plads: 1
3. Plads: 0
B0/uplaceret Roset: 6
______________________________________________
Stamtavle
Mor: Nørlunds Samantha.

Far: Diamant N.


Afkom:

3 afkom. 2 hingsteføl og et hoppeføl.

Maj 1 af Lergraven. (hoppe).

Atom af Lergraven.(hingst).

Mister Malta Lergraven.(hingst)
Køn
Hoppe.
Bemærkninger
D. 30 MARTS 2009 - YNDLINGSDAGEN, DA JEG FIK DRØMMEPONYEN <3

Tildagligt bliver hun kladt Sasse og self. også Sacha :-)



Ja, hele mig og Sachas historie startede d. 30 maj, og har været en kamp med blod, sved, og tårer. Vi har haft rigtig meget modgang, og jeg fik hende som en 8 årig, utilredet, dog ryttervant, avlshoppe som ingen ting kunne. Vi har lært alt sammen, og det er derfor så svært at indse at vores lange eventyr slutter snart. Jeg har altid kunne græde ud ved Sacha og hun har hjulpet mig så meget igennem alt hvad der har kunne være af alt muligt lort, jeg har kunne fortælle hende mine dybeste hemmeligheder, og når jeg har været kad af det, har hun lagt sit hovede i mit skød, og hun kanm altid få mig til at grine. Rettere sagt = min bedste ven. Virkelig, min allerbedsteven i hele verden, der er ingen jeg hellere vil være ude ved end Sacha. Hun er smilet på mine læber, lyset i mørket. Alt hvad jeg har brug for, for at have ro i mit sind. Bare hendes vrinsk når man kommer, kan gøre den værste dag, til den bedste. Elsker den pony, mere end mellem himmel og jord. Sacha er min lille baby, og jeg ville aldrig slå hende og/eller være ond mod hende på nogen måde, da jeg ikke kan se hvad vold hjælper.

Sacha er bedst til spring, men her i november lærte Sacha at gå stabilt til bidet i skridt, og næsten i trav nu. Jeg har selv lært hende alt hvad hun kan, og han havde aldig set et spring før jeg fik hende, og jeg syntes selv, at jeg har gjordt det meget godt med hende. Jeg rider hende omkring hver dag og hun har max. 2 fridage på en uge, hvilket jeg syntes hun har godt af.


-Nå, men det var så lidt om min dejlige pige. spørgsmål er velkomne og smid da gerne en kommentar til hende, og en bedømmelse lidt længere nede!


_______________________________________


Rekorder:

Højst sprunget(med mig): 135.
Højst sprunget (med tidligere ejer): Ikke indsprunget.
Højst startet: LA2** - 90 cm.
Højst vundet: 1 Plads.
__________________________________________________

Idag d. 27/04 - 2012 blev min bedste ven, til en sød mand der handler med heste, Toben. Ja, hun blev solgt til ham, og vi var inde i staldene og tjekkede om alt var som det skulle være, og han sværgede med en hånd på hjertet at han ville passe godt på hend eog finde hende en sød familie, som nok bliver i Sverige, da det er der han sælger flest heste til.

Min lille bebs og mins eventyr sluttede alt for tidligt, elsker dig foraltid.

Mvh - Sacha og Laura.
Kommentér på:
DSP Nørlunds Sacha
Annonce