{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Palomino Mollie af Plovgaarden (solgt) 2003

2.111 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Pernille L
Kvinde | 38 år | Oprettet: 9. jan 2010


Palomino Mollie af Plovgaarden (solgt)

Fødselsår:
2003
Højde:
166
Temperament
Vågen og opmærksom. Super cool og meget arbejdsglad.
Gangarter
God skridt, virkelig lækker trav og en god op ad bakke gallop
Stævner
Maj 2012: Første stævne la1 til 60,34 procent. Er meget tilfreds med måden hun tog det på. Hun var lidt spændt og opmærksom på det hele. Fik øget for kraftig den ene gang så hun slog i gallop. Men alt i alt er jeg bare så stolt.

Juni 2012: Første springstævne:
70 cm en refusering ellers god runde
80 cm en bom, var ellers godt springende
Er meget stolt af hende, hun tog det rigtig flot og var kun usikker i første runde, da det hele blev lidt farlig. Tak til Mathilde for et godt stykke arbejde.

11/5- 2013: Dressur hgr: Lb2: 64,075 procent, var rigtig god og meget sød. Hendes mor var dog meget nervøs så fik lavet nogle kiks og red upræcis.

11/5- 2013: Dressur hgr: La1: 62,69 procent, var meget sød men desværre blevet træt da jeg varmede for meget op og det var anden klasse hun skulle gå. Er stolt af hende, min dejlige guldklump;0)

19/5- 2013: Dressur stutsborg: Lb2 : opgivet da alt blev meget farligt, så tiden blev brugt på at komme forbi den farlige dommervogn og blomsterne. Ikke særlig tilfreds

19/5- 2013: Dressur stutsborg: La1: 63,27 procent. Var meget glad for at komme fornuftigt rundt på banen. Lavede en del gode øvelser, men synes hun kunne være bedre og kikser også nogle simple ting.

9/6- 2013: sløjfe springning: 50 cm og 60 cm. Havde to gode ridt og er meget tilfreds med hende.

2/2-2014: Spring på stutsborg: 70 og 80 cm med hendes nye part. Det første gang mollie er til springstævne ude, målet er hun gennemfører. 70 cm går rigtig godt, de får dog en enkel bom i omspringningen. 80 cm 0 fejl i tiden 27 sek. Hun bliver nr. 2 og får eb fin blå sløjfe. Er meget stolt af hende.
Stamtavle
Far: mr. Chapmann
Mor: Cherikit Plovgaarden
Morfar McKay
Køn
Hoppe
Bemærkninger
Mollie er en meget følsom hest, som har brug for en fast støtte når hun rides. Ellers er hun upåvirkelig af ting omkring hende... dog ikke hvide sten! Hun er en kærlig og meget ærlig hest, som altid giver sig 100 % når man rider. Hun er hoppe med stort H og har temperament..

Det er længe siden jeg sidst har opdateret, meget er sket. Jeg er flyttet til et stort ridecenter hvor jeg har fået en super underviser. Vi er på 5 måneder gået fra LC til en LA. Jeg håber at starte mit første stævne snart. Målet med hende er m klasserne.

Mollie gør det rigtig godt og er indenfor de sidste to måneder startet spring, hun springer med stor glæde og stopper aldrig. Jeg håber at hun sammen med hendes spring part Mathilde bliver klar til et springstævne i juni.
Er bare så stolt af pigen, hun er en skøn hest med et dejligt drive.

Puhh så er der sket en del siden sidst. Jeg er begyndt selv at springe hende og det gør hun virkelig godt. Vi øver meget teknik, da jeg som rytter er temmelig urutineret indenfor spring. Jeg elsker mine spring dage og håber at komme ud og starte lidt små stævner i foråret samt sommeren.

Hun er en hoppe der virkelig vælger folk til og fra i hendes liv. Hvilket også gør det nærmest umuligt at finde en part til hende. Jeg sætter pris på den store tillid hun viser mig og der er intet hun ikke vil gøre for mig. Hun er, og bliver fantastisk:0)
Kommentér på:
Palomino Mollie af Plovgaarden (solgt)
Annonce