{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Kvistgaardens Little Nini 2005

5.457 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Maiken H
Kvinde | 43 år | Oprettet: 4. sep 2007


Anden særlig race Kvistgaardens Little Nini

Fødselsår:
2005
Højde:
165 - målt til DV kåring den 19.juni 2011
Temperament
Dejligt. Meget rolig og ligetil. Er Meget godmodig og arbejdsvillig.
Gangarter
Har 3 gode gangarter hvor især galoppen skal fremhæves. Nini er meget taktfast i alle 3 gangarter.
Stævner
Store Hestedag 2007 med tidligere ejer. 1. plads og gik fløj og udtaget til dagens hest.

Efter 7 dages makkerskab startede vi vores stævnekarriere.
Den 25. April 2010 - 1. kval. Højelse Cup LC3 :
67,08%. Blev nr. 7 ud af 26.

Den 29. Maj 2010 - 2. kval. Højelse Cup LC3:
65,86%. Blev nr. 6 ud af 19.

Den 6. Juni 2010 - 3. kval. Højelse Cup LC3:
62,08%. Blev nr. 5 ud af 13.
Hermed er vi gået videre til finalen i Højelse Cup den 11-12 September 2010.

Vores første distriktstævne :-) Den 18. Juni 2010 hos Epona - LA1A:
61,15%. Der var mange små fejl, men synes vi alt i alt fik redet et godt program.

Vores andet distriktstævne. Den 20. Juni 2010 hos Fladså rideklub. LA1A:
63%. Blev nr. 5 ud af 11.

5 års DSA hos NVR. Den 3. Juli 2010 - FEI 5 års:
33,5 point - 6,70. - Nini var bare super flink og gik rigtig godt trods vi red i 31 grader. Dommerne gav os fine kommentar med på vejen men vi fik desværre ikke så mange point.

Den 18. Juli 2010 hos Noagaard. NOA Cup hold.
Vi red på Team Girl Power holdet, og Nini og jeg skulle starte LB1A for første gang nogensinde. Trods lidt bukspring red vi til 63,33%. Team Girl Power holdet blev nr. 3 ud af 10 hold ! Nini og jeg fik vores første roset :-)

Hestival hos Solrød rideklub den 4. August 2010 LA1A:
Nini var super på opvarmningen, men jeg kom desværre lidt for sent ud til banen så Nini nåede desværre ikke at vænne sig helt til stemningen. Hun baggede lidt af i trav programmet, men vi fik redet et godt galop program. Vi red til 62,69%

Den 7. august hos Strøby Rideklub LA2A.
Vores debut i LA2 :-) Nini gik et rigtig godt program. Hun travede dog ikke så godt som hun kan, men vi fik vist et godt stabilt program. Vi red til 70,34%. Vi fik desvæære ingen placering da vi kun var 3 i klassen, og hende der vandt fik 4 point mere end jeg. Men jeg er super stolt af vores debut :-)

Den 21. august 2010 var i hos Møns rideklub og starte Land & Fritid par cup. jeg red denne cup sammen med min veninde Pernille på hendes hest Lupus. Vi red begge LA2. Jeg red til 69,31% og Pernille til 73%. Med disse flotte procenter lå vi i spidsen og vandt denne par cup. Vi fik rigtig flotte dækkener.

Den 5. september 2010 var Nini og jeg til Store Hestedag. Jeg stillede Nini til bedømmelse i DV blandinger. Det gik rigtig godt til trods for at det var min første gang jeg skulle prøve at mønstre en hest. Men Nini var som altid sød og det gik godt. Nini fik 8 i helhed, og jeg fik 8 for mønstring. Hvis jeg havde stillet Nini bedre foran dommeren ville jeg havde været udtaget til deltagelse om dagens mønstre :-) Vi havde en rigtig god dag til Store Hestedag og vi vil helt sikkert komme igen næste år.

Så kom vi endelig frem til den 11-12 september, hvor finalen i Højelse Cup skulle afvikles. Jeg havde glædet mig super meget til at skulle ride finalen. Jeg var så heldig at min træner Cathrine Dufour kom og hjalp med opvarmingen. Lørdag skulle vi ride 1. afd. af finalen i LB1, og jeg var meget nervøs. Nini var fin på opvarmningen, og vi fik også redet et rigtig godt stabilt program som vi red til 68,89%. Det var et super resultat og vi blev nr. 2.
Søndag skulle vi ride 2. afd og i LB1. Nini var bare super klar og havde et stort overskud af energi. Hun var super på opvarmningen, og vi havde en af de bedste ture på banen nogensinde. Vi red til 67,4%, og blev nr 3 i dagens ridt. Resultater fra begge dage blev lagt sammen, og derefter var det klart at Nini og jeg blev samlet nr 2 i finalen :-) Jeg er så stolt af Nini og mig selv. Det var en super god weekend som jeg aldrig vil glemme.

Den 25. september 2010 startede vi udv klubstævne hos OHR. Vi startede en LA2 (kun for 3. gang) og red til 67,6% og vandt klassen. Der var lidt sjuske fejl fra min side, men Nini havde dejlig med energi så det var bare rigtig godt. Er meget glad og stolt over vores 1. plads i LA2.

Den 7. november 2010 var vi til udv. klubstævne i Vemmelev og red en LA2 til 67,2% og blev desværre slået med kun 1 point, så vi fik en 2. plads med hjem :-)

Den 9. januar 2011 var vi taget til distrikt stævne i Holte. Vi red en LA2 og Nini var bare super flink og godt gående og var var meget tilfreds med vores program. Dommeren havde desværre en lidt anden mening så vi fik "kun" 60%. Hele klassen lå lavt og vi endte samlet som nummer 9 ud af 20.

Den 22. januar 2011 var vi til distrikt stævne hos Vestegnens rideklub. Vi startede LA2 og fik 66,21%. Vi blev nr 4 (1. uplaceret) ud af 12. Nini var ret kæk og til trods for to grove fejl i middeløvelser red vi et godt stabilt program.

Den 19-20 februar 2011 var vi til udv d-stævne hos Fakse rideklub. Lørdag startede vi LA2 og fik redet et rigtig godt og stabilt program. Vi blev nr 1 med 68,97%.
Søndag skulle vi have vores debut i LA4 og dermed også en ny sværhedsgrad. Vi havde en super super tur og Nini gik bare så godt. Vi red til 67,94% og vandt dermed klassen. Det har bare været en kanon stævne weekend. To røde rosetter ud af to starterer er jo ikke til at klage over :-)

Den 27. februar var vi til C-stævne hos ØSR hvor vi skulle starte en LA2. Nini var desværre ikke helt optimal at ride den dag og hun blev bange for rigtig mange ting hvilket gav et meget ujævnt og spændt program. Vi endte på 62,41% og blev 2. uplaceret.

Den 19 marts tog vi til C-stævne hos Møllebakkens rideklub. Der skulle vi ride LA2. Vi var 29 i klassen så der var hård konkurrence. Nini var bare rigtig fin på opvarmningen og virkede super klar til dagens program. Da vi kom på banen var Nini bare klar og vi fik en super tur med en rigtig god middeltrav og som altid et super galop program hvor vi fik et 9-tal i en af øvelserne! Jeg var meget tilfreds med vores program og det var dommeren heldigvis også så vi red til 72,07% og endte med en placering som nummer 6. Dette var vores første placering til et C-stævne og jeg var rigtig rigtig glad.

Store Hestedag den 3. september 2011: Nini gik fløj med 8 i helhed for DV blandinger - mange flotte kommentar såsom: Tiltalende type - god harmoni - kønt hoved -god overlinie og bagpart - god skridt - taktfast trav. Jeg fik 8 i mønstring som jeg er rigtig godt tilfreds med :-)
Der vil ikke længere blive opdateret fra stævner - men resultater kan ses på DRF Live
Stamtavle
Nini har ingen stamtavle, men hun er efter Nicodemus som er hollandsk frieser. Hendes mor er DV hoppe Little Hannah efter Hofnar.
Nini er den 19. juni kåret i F1 i DV
Nini er avlet af Lilly Sørensen.
Køn
Vældig :-)) Hoppe
Bemærkninger
Jeg er den heldige ejer af Kvistgaardens Little Nini.
Jeg fik hende den. 16. juli 2010, og inden da har jeg redet og passet Nini siden April 2010 for hendes tidligere ejer og avler Lilly Sørensen.
Jeg er utrolig glad for Nini som er en hest lige for mig. Jeg synes selv vi klæder hinanden rigtig godt :-) Nini er en dejlig hoppe som forstår at hoppe lige ind i hjertet på folk - selv min kæreste som ikke er så meget for heste, tager gerne Nini ind fra fold, og er med som stævnehjælper. Hun er skøn at arbejde med i hverdagen, og total cool til stævner.
Vi bliver trænet af meget dygtige Cathrine Dufour, som netop er blevet nr. 3 til NM for jun. Og 2 x indv. sølv og 1 x hold bronze vinder til EM for jun. Jeg er meget glad for at komme med Nini hos Cathrine som er super super dygtig.
Nini og jeg har i sep. 2010 redet finalen i Højelse Cup, og blev nr 2.
Min træner Cathrine Dufour startede den 21. august 2011 6 års championat på Nini hos Hillerød Sportsrideklub. det var en meget overraskende dag da Nini og Cathrine blev nr 2 med 7.84 og samtidig gik de videre til mellemrunden som afholdes i Holte den 18. september 2011. En STOR tak til Cathrine for at ville starte Nini ved dette championat.
Tak til alle som støtter os i dagligdagen men også ved stævner :-)
Kommentér på:
Anden særlig race Kvistgaardens Little Nini
Annonce