{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Shetlænder Vaseli´s Sigurt - Sigsurs <3 [Himmelhest] 2010

3.301 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

# Stald Vaseli #
Kvinde | 39 år | Oprettet: 6. apr 2008


Shetlænder Vaseli´s Sigurt - Sigsurs <3

Fødselsår:
2010
Højde:
ca 80

1 år ca 84 cm :)
2 år ca 87 cm :)
Temperament
Så dejligt !!! Rigtig putte trold som elsker at nusse, dog er man hingst så lidt fræk skal man jo være ;)
Gangarter
Rigtig fine
Stævner
Ingen med kan lidt triks :)

"Bakke på kommando"

"Komme når man kalder "

"Give pote"

"Kysse ( næsten ) "

"Neje"
Stamtavle
Sigurt er født d 10 / 05 - 2010


VASELI´S SIGURT ( Rød Skimmel broget )
( Lysegrønt pas )

Mor : Glenstrups Sussi ( Brun)
MF : Firth Jason My Son II KL A ( Rød )
MM: Glenstrups Nicole II KL A ( sort )
MMF: Glenstrups Hallifax ( Sort broget )
MFM: Firth Sunbeam ( Rød )


Far : Laban ( Sort broget )
Køn
Dejlig Hingst
Bemærkninger
Sigurt er en dejlig lille fyr som jeg fik sammen med hans mor. Han hed rigtigt Knud med syndes ikke det passede til ham, så han fik navnet Sigurt :)

Sigurt er en rigtig kælepotte og kommer altid hen når jeg sidder på folden og skal se hva jeg laver, det bedste er at blive nusset på halsen eller under maven, han falder næsten i søvn og vil meget gerne stå ovenpå en imens :)

Men men hvis man prøver at tage billeder er han lidt i vejen, han tuller rundt bag mig og når jeg stopper op og sætter mig på hug for at tage et billed, skal man da ind foran kameraet og sige " her er jeg " bide i mine sko eller skubbe til mig :)
Han er bare så kær og man kan ikke andet end at smile når man ser ham :)

Håber i vil byde ham velkommen, mere tekst kommer når jeg kender ham lidt bedere :)

D 10/8 - 2010
Idag var lille Sigurt i bad :) Puha det gad han ikke så vi hoppede rundt, men vasket blev han :)

D 16/8 - 2010
Min dejlige hund Balthazar er lige blevet aflivet og jeg er totalt nede over det. Satte mig ud på folden for at være selv og lille Sigurt kom hen og puffede til mig, som om han viste hvorfor jeg var ked. Han skuppede bagdelen hen til mig og satte sig næsten på mig mens han lagde hoved mod mit bryst og trøstede mig :) Det var lige hva jeg havde brug for, han fortalte mig at han stadig var her og livet går videre !!
Han er bare den dejligeste lille fyr og allerede på så kort tid har vi et helt specielt bånd, han kommer når jeg kalder og følger mig rundt på folden, vi leger tit tag fat og det elsker han. Lille Sigurt bliver aldrig solgt han er for mig noget helt specielt !!


D 15 / 11 - 2010
Så flyttede Sigurt fra mor og ind på hingste folden :)
Det syndes han var rigtig fedt !! og der bliver godt nok leget vildt !! Sussi tager det rigtig pænt, så nu skal vi bare holde godt øje med hun ikke får yver betændelse.


D 24 / 12 - 2010
Sigurt er nu ved at blive en stor basse :) Han er min lille bamse og stadig noget helt specielt for mig !!!
Efter han kom i løsdrift er han blevet meget rolig og vil helst bare nusset på måsen hele tiden :) Når vi går ud og ind fra folden eller på en lille tur er det uden grime eller torv, for lille Sigurt følger mig som en hund :)
Sigurt er min lille basse og vil aldrig af med ham !! Han kommer når jeg kalder for så ved han vi skal nusse eller gå tur :)
Ham og Elvis er pot og pande !! De går altid sammen som to tykke bamser der ligner nogle der har slugt en badeboldt !! :) Mig og Angelica er begge enige i at de to aldrig skal skilles, da dette ville være synd !!

Sigurt startede på Hybenpulver og Revet olie pga hans bagben og det har hjulpet utrolig meget :) Så nu håber vi han en dag kommer til at se helt normal ud og kan blive tilkørt og tilredet når han er gammel nok :)


D 15 / 05 - 2011
Sigurt har nu rundet sit første år og er ved at være voksen at se på :) Dog er han stadig min lille Sigurt basse, som elsker nus og kæl og altid skal lave ulykker :)
Sigurt har været på Revet hele vinteren og det kan tydeligt ses på hans bagben !! De er nu ved at se normale ud og han har lettere ved at løbe og lege :) Dog er de andre drenge ret voldsomme i deres leg og det gør ondt i hans ben, så han har fået en lille ven ved navn Chantall på hans egen størrelse og alder som han går med :) De hygger sig meget sammen !!!


D 10-10-2011
Sigurt er stadig min lille baby pony :) Dog er han nu godt 1,5 år og ved at ligne en voksen pony, Men han vil nu altid være min lille pels tot :)
Sigurt´s ben er blevet meget bedre hen over sommeren og der er nu mere håb for de en dag vil blive normale og han vil komme til at gå bedre :) Han har fået en lille part i min nabo Sofie på 10 år :) Sigurt er virkelig glad for hende og de hygger sig utrolig meget sammen :)
Longe træningen er så småt gået i gang så vi kan holde Sigurt i form hen over vinteren da det vil gøre det lettere for hans ben :)


Januar 2012
Sigurt er og bliver min lille mand :) Han er så skøn og er ved at begynde at ligne en voksen hingste basse :) Han er begyndt at løsspringe lidt højere og han viser en super god teknik og ser ud til at nyde det rigtig meget :) Hans ben bliver bedre og bedre og han hygger sig i løsdriften med de andre drenge :)


D 31 - 05 - 2012
Min lille baby Sigurt er ikke så lille mere men ved at ligne en stor fin hingste basse :) Han udvikler sig rigtig godt og hans ben bliver bedre og bedre så der er håb for han måske en dag bliver normal :) Han er og vil altid være min lille øjesten uanset hvor stor han bliver :) Han er noget helt specielt for mig og håber han kan blive ved mig til den dag han ikke kan mere !!
Denne sommer bliver Sigurts sidste som hingst, for til efteråret ryger kuglerne da han jo aldrig skal bruges til avl :) Tror nu ikke det gør en forskel da han stadig ikke ved han er hingst ;)



D 09-10-2012
Så er det vist tid til lidt opdatering igen ;)
Ja tiden går jo og min lille basse vokser og vokser, han er nu ved at blive en rigtig hingst at se på og fået en del mere fylde :) Jeg husker stadig den dag i August 2010 hvor jeg fik lille Sigurt hjem med hans mor bare 3 måneder gammel :) Sikke en lille pels tot han var og så fræk :D
Han er stadig min lille basse men tydeligt han nu er ved at være voksen for putte vil han ikke helt så meget mere :( Sigurt vil altid være her hos os og altid være stalden maskot :)

Desværre bøvler han stadig med sine bagben og hove :( havde en ny smed ude som fortalte mig en masse jeg slet ikke viste :( Sigurt har så dårlige hove, de er bløde og blodsprængte . Dette er medfødt . Han har stor chance for at blive forfangen så han skal på diæt hele vinteren :( Min stakkels basse :( Jeg skal skære hoven ren inden i hver måned for at gøre den mere hård og han skal have biotin i sin mad. han kommer nok aldrig til at blive køre pony hvilke jeg havde håbet men det går nok, bare han kan leve uden smerter :)
Min smed mener dog sagtens hun kan rette op på de bagben så han har lettere ved at gå :)

Vi kæmper videre og så længe han er frisk med mod på livet giver vi ikke op ;)

Foderplan :

Morgen : 2 bære Hippolyt naturmysli + Hø på folden.

Aften : 2 bære Hippolyt naturmysli + Hvidløg + lucerne + Hø + halm + olie

Hver 3 dag for han Irish Mash og om vinteren får han kamille the om aftenen :) Det elsker han :)



. . Du har en.. . . . . . . .plads i mit. . .
. .Hjerte, en plads. . . .fyldt med både. .
.glæde & smerte, den del kan du aldrig.
tag fra mig, heller ikk hvis nogen anden
skulle få dig nej, dig kommer jeg aldrig.
.til at glemme, i mit hjerte skal jeg dig. .
...gemme...i et hemmeligt sted vil du. .
. . altid findes for du er en hest!!!!!!!!. . .
. . . jeg altid vil mindes, tro det eller. . .
. . . . . .ej, jeg kommer altid til. . . . . . .
. . . . . . . . . . . at elske. . . . . . . . . . . .
. . . . . . . . . . . . Dig ! . . . . . . . . . . . . .







Min dejlige Sigurt er i dag blevet aflivet pga af hva dyrlægen mener var Tarok syge :´( Hans mave og tarmsystem var stået af og han var i voldsomme smerter Har haft Sigurt siden han var 3 måneder og det gør forbandet ondt at miste ham i en alder af 3 år :´(
Kommer virkleig til at savne min lille bisse og kommer aldrig over tabet af ham :´( resten af dagen skal bruges med de andre drenge da de er helt oppe og køre og selvfølgelig også savner Sigurt
R.I.P min dejlige drenge ved du nu er et sted uden smerter og løber og leger på de store græsmarker med din mor

"My soul is with you my angel
But my heart is still here on earth"


Kommentér på:
Shetlænder Vaseli´s Sigurt - Sigsurs <3
Annonce