{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Dansk Varmblod Falco (Himmelhest) 2007

5.655 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Dansk Varmblod Falco (Himmelhest)

Fødselsår:
2007
Højde:
175,5 stg.
Temperament
Han er frisk og opmærksom, men ikke varm, og tager alting rigtig cool. Han er en meget sensitiv hest, der opfanger alt hvad der sker omkring ham. Så selvom han er let at håndtere for alle, er han en udpræget enmandshest, da ændringer og for højt aktivitetsniveau i hans omgivelser, er meget forstyrrende for ham. Han er dog rigtig godt opdraget og har et kærligt sind, så selvom han er sensitiv, har en en rigtig fornuftig og rolig måde at reagere på.
Gangarter
De er gode, svævende og elastiske uden rytter, men han er ikke redet så meget, så kvaliteten af hans gangarter er ikke optimale under rytter endnu, hvor han mangler en del balance og træning.
Stævner
Stamtavle
F: Silvano
FF: Sandrhea Star
FM: Dombra
FFF: Sandro
FFM: Rhodea
FMF: Sir Salut
FMM: Dianava
mv. ...

M: Michell
MF: Zam
MM: Heidi
MFF: Grandios
MFM: Zamire
mv. ...


Køn
Vallak
Bemærkninger
Falco blev aflivet Mandag d. 13/8 2012.
Her kommer vores historie...

Jeg købte Falco fredag d. 13/8 2010.
Han stod i Sønderjylland ved én der hedder Hans, som har behandlet ham rigtig godt og arbejdet med ham som jeg selv ville have gjort, hvis jeg havde haft ham fra føl.

Jeg købte Falco med det problem, at han bukkede meget under opstigning. Problemet blev fremlagt som værende en unghestenykke, og blåøjet og forelsket som jeg var, købte jeg ham alligevel, i den tro, at det kunne jeg sagtens fikse.
Da jeg så ham, var det kærlighed ved første blik. Han havde alt, hvad jeg kunne ønske mig i en hest: Sind, temperament, udseende og dannelse... en rigtig gentleman og en gadedreng. Han kunne let føres, læsse på trailer af én person og var så sød, kontaktsøgende, nysgerrig og tillidsfuld. Hans ridemæssige problemer skulle dog vise sig, at give større problemer end først antaget. Han er forsøgt tilredet over 4 omgange. Hver gang, er endt med en tur i jorden, og en hest der efterfølgende var umulig at bestige. Jeg har altid synes at kunne undskylde det med, at han måske er blevet bange; endten for mig eller sadlen.

Jeg kan ikke skrive mere lige nu.
Kommentér på:
Dansk Varmblod Falco (Himmelhest)
Annonce