{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Fjordhest Musse R.I.P [Himmelhest] 1996

1.229 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Elisabeth Pedersen
Kvinde | 25 år | Oprettet: 11. maj 2008


Fjordhest Musse R.I.P

Fødselsår:
1996
Højde:
144
Temperament
Hun var jo det sødeste væsen på fold, og hun fulgte en overalt. Hun kunne for det meste kun trækkes i skridt uanset hvad, men hvis man virkelig prøvede kunne man få hende i trav i to sekunder(:.
Under rytter kunne hun også være sød, dog stærk og med helt egne tanker.
Hun var alt andet en trafiksikker, og det eneste hun var tryk ved var biler. Hun turde knap nok gå forbi en slukket traktor. Og det var hendes skæbne.
Gangarter
Skridt:. Hun gik fint og ikke noget specielt men normal :).
Trav: Hun tog ikke særlig store skridt og det gik for det meste i sløvt tempo med mindre at hun blev urolig.
Galop: Vi nåede det en gang og det føltes ikke så specielt(:.
Fri galop: Virkelig hurtig, og dejlig:D.

Hendes gangarter var ikke specielle men hun var :D<3.
Stævner
Nej ikke nogen :).
Stamtavle
Nej (:.
Køn
Hoppe med stort H!:D
Bemærkninger
Musse havde faktisk det hårdt nok i forvejen. Hendes hove var skøre og flækkede hele tiden, hun havde en eller anden form for eksem der gjorde hendes hals var hævet, kløede og hun tabte pels, hun var altid overvægtig, ikke uddannet eller noget, ikke vant til at være alene, og så urolig at det var helt uhyggeligt.
Men hun var kær og venlig, men jeg var jo kun 11 år? Jeg er kun 13 nu, men alligevel, min hestetræning var fuldstændig forkert. Jeg kunne blive sur på hende, og overvejede at få sporer fordi hun ikke gad at gå frem af. Og jeg havde ingen forstand på sporer.
Selvom vi ikke kom ud af det, og der ingen kemi var, græd jeg utrolig meget til hendes aflivning. Hun stod mig nær og havde næsten gjort det i et år, men hendes trafikproblem blev hendes død.

den 27-10-11
Musse var brudt ud af hegnet den anden da af et chok, og havde fået et brandsår på bringen. Vi havde været nede i land og fritid for at finde et hegnsled så hestene kunne komme på fold igen. Glad gik jeg ned og hentede hende og tog grimen af hende så hun kunne føle sig fri. Jeg går ind igen og sidder og surfer lidt på nettet da min mor beder mig om at gå op til hende fordi hun kredser rundt om sig selv og er urolig. Jeg går ned langs folden og prøver at få hende beroliget da en stor traktor kom kørende. Jeg nåede at tænke fuck, og der var hesten væk i fuld galop. Jeg løber ned til min nabo der har et stutteri og beder dem om hjælp. Mine forældre kører rundt og leder, og lidt tid senere finder vi hende i en grøft. Hun er i live, og sveder over det hele, og bløder lidt. Min nabo får grimen på hende og vi får trukket hende op af grøften. Hun halter utrolig meget og er hævet, og der går nok en halv time før vi får gået de 200 meter hjem pga. hun halter.
Da vi kommer hjem ringer min far efter dyrlægen og jeg trækker rundt med hende og giver hende noget at drikke fordi hun nærmest var i chok. Dyrlægen ankommer og mærker lidt på benet. En del af hasen var flækket af og hun ville aldrig kunne rides igen. Operationen ville koste 20.000 og den ville ikke holde. Så vi valgte at aflive hende. Hun havde haft det hårdt hele livet og det var det mest retfærdige.

Kommentér på:
Fjordhest Musse R.I.P
Annonce