{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Dansk Varmblod Kaiserinde Leonora - RDH 2007

2.730 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Line Friis  .
Kvinde | 32 år | Oprettet: 14. aug 2006


Dansk Varmblod Kaiserinde Leonora - RDH

Fødselsår:
2007
Højde:
Leonora er målt til kåring på Middelfart til 165 cm!
Temperament
Vågen - men stadig meget cool!
Gangarter
Skridt: Utrolig god, godt rygsving og god bæring!

Trav: God, mangler en del styrke og rummelighed!

Galop: Utrolig god, dejlig bæring, afskub og rummelighed
Stævner
Hun har kun været til følkåring, hvor hun fik et helhedsindtryk på 8 :o)

16 - 10 - 2010 Leonora blev i dag kåret som DH hoppe i Dansk Varmblod med et helhedsindtryk på 8 med beskrivelsen:
Feminin, udtryksfuld, harmonisk og ædel hoppe, med en velbalanceret og rummelig galop.

Fremtidsudsigten for Leonora i 2011 er:

Sadelkåring i juni på Middelfart
18-06-11
Så blev Nora kåret i RDH - det var en fantastisk dag!!! Hun fik præcis samme karakterer som sidste år - men konkurrencen var meget hård og standarten sat meget højt i år - så jeg er meget tilfreds!!! Nora fik bl.a. 8 i ridelighed!!!

Så har Leonora og jeg været til vores første stævne, det blev til en flot 4 plads ud af 18 og med 65,84 %, så jeg er meget stolt af min lille prinsesse :)

SRR d. 9 juni 2012:
LC2: 5 plads ud af 19 med 64,4 %, utrolig sød musse, vores første rigtige stævne så er total stolt af min lille hest :o)

BYBR d. 16
LC2: 1 plads med 68,26 %!!! Er vildt stolt af min lille stjerne, udover at være vinder af LC2, vandt vi også klubhold!!!


Stamtavle
Leonora har en meget spændende afsamning.
Far: Kaiser Wilhelm
Mor: Leana DH
Morfar: Leandro
Hun har i følge DV en meget god kombination af blod, da hun har 41,3 % forædling i sig.
Køn
Hoppe
Bemærkninger
16 - 8 - 2010 Leonora er en meget fin hoppe som forhåbentlig kan nå langt indenfor dressuren. Jeg hentede Leonora på sjælland med det formål, at hun skulle i komission hos mig, hvor hun skulle rides op og derefter sælges! Nu har jeg så fået et enestående tilbud fra ejeren, og jeg vælger nu selv at købe hende.

OBS! Leonora er helt ny tilredet - derfor er der ingen ridebilleder - der kommer ridebilleder når vejret tillader det så der kan tages billeder udenfor :o)

NYT! Leonora er nu min hest købt den 23 - 8 - 2010 :o)

3-10-2010.
Leonora gør fremragende fremskridt. Hun er og bliver simpelthen bare en stjerne. Jeg er meget spændt på hvordan hun klarer kåringen.

16-10-2010
Leonora blev i dag kåret som DH hoppe i Dansk Varmblod med et helhedsindtryk på 8 med beskrivelsen:
Feminin, udtryksfuld, harmonisk og ædel hoppe, med en velbalanceret og rummelig galop.

NYT!!! Jeg glæder mig vildt meget til 2011 da der kommer en masse arrangementer som Leonora og jeg skal deltage i. Som det ser ud nu vides det ikke hvem der skal ride Leonora til sadelkåring. Om det bliver mig eller en anden, man skal jo helst hedde det rigtige før man kan få kåret sin hest godt ;o)

Januar 2011:
Jeg er nu så småt begyndt med Nora igen, hun gør det rigtig godt, men jeg har kunnet mærke at hun ikke helt var sig selv gangarsmæssigt, så jeg fik bestilt en massør. Hun har nu haft massør og jeg skal lige love for at hun blev en lille vildhest da der blev løsnet op for nogle ting - er lidt spændt på om jeg får nogle flyvveture i år ;o) . Desuden har jeg snakket med Michael Grønne Christensen, og han tager hende med til kåring i Sdr. Hygum så det er jeg meget spændt på hvordan går!!! Desuden skal jeg når Nora er kommet fuldt igang igen ud og have lidt undervisning ved Grønne så han kan følge med i udviklingen af Nora :o)

NYT!!! Nora skal kåres allerde i juni - det betyder at vi virkelig skal igang nu!! Hun skal ud og vises frem til Grønne d 17 marts - det glæder jeg mig helt vildt til!!! :o)

21-06-11
Så kom Nora ud til Mette på Elbækgaard sammen med A'moon :) Hun hygger sig rigtig og nyder at være hest!!! Hvis jeg når at blive klar skal hun med til Egnethedstest i oktober - hvor jeg selv skal ride hende!!! ;o)

21-9-2011
Leonora har haft fri siden kåringen og nyder rigtig at være hest. Det er utrolig dejligt at se. Jeg håber snart hun begynder at vokse lidt, eller i hvertfald bare når vi skal igang igen. Vi begynder først igen til januar, så hun har en utrolig lang pause, men det kan jo aldrig skade :o)

NYT!!!! 25-05-12
Så er det vist på tide med en opdatering igen :) Min lille prinsesse har nu været igang on-off i 5 måneder. Det har været noget af en rutjebane men vi klarer det. Hun bliver flyttet fra Broager Rideskole på torsdag hvor hun så skal ud og stå i øster snogbæk hos en god ven. Jeg skal i efteråret gerne ud og starte nogle stævner på hende den lille så vi rigtigt kan komme igang næste år :o)
Kommentér på:
Dansk Varmblod Kaiserinde Leonora - RDH
Annonce