{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Trakehner Una Carlotta [Himmelhest] 1997

2.185 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

** Team Bentzen *
Kvinde | 54 år | Oprettet: 23. jan 2009


Trakehner Una Carlotta

Fødselsår:
1997
Højde:
omkring 164 cm
Temperament
Super cool. Sød og rar. Let at håndter i det daglige. Roligheden selv
Gangarter
Skridt: Til tider trippende, Men ellers med god fremdrift
Trav: Frisk med god overtrædning
Gallop: nu med ballancen iorden er den faktisk super god.
Stævner
Ikke med mig, men vist både LA spring og LB3 dressur.
Måske vi bliver så gode endag at vi kommer til en stævneplads nær dig:-)
Stamtavle
Renstammet trakhener fra Tyskland.
Bla.
Far: Caprimond
Farfar: Capri VI

mor:Uganda III
Morfar: Egoist
Køn
En ualmindelig køn hoppe
Bemærkninger
Købte hende i Ålborg d. 10 juni 2010.
Hun var total ude af form og muskelfattig. Men hun var den hest jeg havde prøvet, som jeg var mest tryk ved. Jeg galloperede første tur.
Jeg startede med at longer hende med dressur pessoa for at ride hende lang og dyb. Dette er nemlig ikke let når man rider hende.
Sadelmageren kom forbi og jeg fik min drømmesadel til hende. Derefter tog vi på skovtur. Hun er super frisk, men 100% styrbar. Rider dog med martingal på tur, da hun kikker stjerner.
Dressuren er vi igang med også, men der er noget vej igen, da jeg normalt rider pony, og skal først vende mig til hestens bevægelser. Kan ikke sidde nedsidning på hende endnu.
Hun er bare en super god og dejlig hest som jeg allerede holder meget af.
Hold da op hun kan bare gå super godt, når der kommer en god rytter på hende. Med mere træning skal hun nok komme til at blive super, og gå stabilt i alle gangarter.

31 oktober 2010: Fik super god undervisning igår, og det går godt. Mit største problem ligenu er at min dårlige side højre volte, der går det bare ikke så godt. Hvor er det surt at jeg har så store problemer med at ride hende korrekt på den volte. Det er desvæære udelukkende min skyld! ØV øv hvor er det surt!!
Kan faktisk sidde nedsidning på hende nu... jubiii og hurra for mavemuskler:-)

ØV har ikke redet noget siden midt nov. og det er simpelthen for lidt. Håber snart vi kan komme igang igen. Savner det!!
Una står nu urentgående på 2 uge. Godt kiropratikeren kommer d. 2 maj og checker hende!! Har trukket rundt med hende på dressurbanen med pessoa på så hun gik dyb med hovedet og så ryggen kom op. Det ser ud til at virke, men ikke nok!! ØV øv bliv nu maj månede så dyrlægen kan komme og lønnen går ind:-)
Så bliv det maj og dyrlægen checkede hende på kryds og tværs. Hun var stort set låst alle steder, så nu står den på 3 uger med at "ride" lang og dyb. (er ikke muligt med hende så jeg longere hende med pessoaen) og derefter 1 uge med samling, så kommer dyrlægen tilbage d. 2 juni og så må vi se hvordan det er gået. Håber hun bliver frisk igen. Savner at ride hende!!
2 juni 2011: Opdatering. Una havde besøg af dyrlægen idag. Hun er total halt, så vi skal "indlægges" hos dyrlægen til en dybdegående
15-06-2011: Dommen fra Dyrlægen: Una har forrantninger i alle 4 ben, og kan måske men kun måske helbredes med smertestillende, boks ro i 3-4 uger, og derefter lille fold så hun kan få ro der også. Derefter kan hun måske bruges som avlshest, hun kommer aldrig i ridning igen. Desværre står hun med konstante smerter nu og har gjort det længe, så beslutningen er taget. Hun skal ikke være min hest mere. Hun skal sendes hjem til der hvor vi alle kommer fra. Måske hun fødes på ny som min fremtidige hest. Tuder lige nu og jeg sidder på mit arbejde og skal se seriøs ud!!
Det er nok noget nær den værest beslutning jeg har truffet, men den bedste for Una!!

27 juli Una sendt afsted til en forhåbentlig bedre verden. Hvor græsset er grønt og der er rigeligt af den.
R.I.P. Una Carlotta. Elsket og savnet!!

Du ville aldrig kunne erstattes. Du vil aldrig blive glemt!!
Kommentér på:
Trakehner Una Carlotta
Annonce