{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Welsh Pony af Cob-type (sec C) Rytterbjergets Neria [Min part] 2000

3.617 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Nina, Neria og Frankie.<3 .
Kvinde | 25 år | Oprettet: 30. jun 2009


Welsh Pony af Cob-type (sec C) Rytterbjergets Neria

Fødselsår:
2000
Højde:
135 skønne centimeter. <3
(hvorfor ikke 165, så havde jeg købt hende for længst..)
Temperament
Fanfuckingtastisk! Elsker min basse præcis som hun er. :-*

Neria er en pony som kan tændes og slukkes meget nemt. Til springning og ponygames er der masser af fart på, men hun kan også tøffe lige så stille rundt med en 5årig nybegynder på ryggen.
Hvis du er nybegynder giver Neria altid en fantastisk tur og du kan stole 100000%. Hvis du derimod forlanger lidt mere af hende kan hun godt blive noget af en håndfuld, men hun vil altid yde sit bedste for sin rytter og hun har lært mig alt hvad jeg kan :)
Gangarter
Skridt: Rigtig fin, lidt langsom (:
Trav: Rigtig fin, hvis man får hende frem i hendes ordentlige trav. det er en helt anden gangart end hendes tøffetrav ;) Virkelig lækker at sidde i!:)
Galop: Rigtig fin galop! Kan rides rigtig godt frem og så bliver det til en virkelig lækker galop.
Stævner
Eftersom hun er elevpony har hun selvfølgelig gået en masse begynderklasser til Elevstævner på hjemmebane. :)

Sommerstævnet 2011: 2 LD2'ere og en LC1 :) Kan ikke lige huske procenterne, det skriver jeg ind senere.

Sommerstævnet 2012: kan ikke helt huske det, men vi startede 3 klasser og red over 60 procent i dem alle :)

Springstævne hjemme: Verdens bedste pony til hendes første springstævne nogensinde, fejlfri runde og roset til os! Elsker min skat <3
Stamtavle
Mor: Persie Nimble.
Far: Kokkedals Grounau Baby.

MF: Synod Ranger.
MM: Parl Nest.

FF: Synod Grouse.
FM: Nørlunds Katja
Køn
Hoppe med stort H :-*
Bemærkninger
Har nu haft part på min smukke prinsesse i snart 2 et halvt år, og jeg er efterhånden ved at blive lidt langbenet til hende.. Skifter part i løbet af det næste stykke tid, men jeg kan virkelig ikke klare tanken om at jeg snart ikke kan kalde hende min og at hun bliver en andens lille skat .. Jeg ved at hendes nye part sikkert bliver en rigtig sød pige, men et eller andet sted inde i mit hoved vil det altid hedde Nina og Neria <3 Selvom det er virkelig trist glæder jeg mig til at komme i gang med at ride Persija, og finde ud af hvor langt vi kan komme sammen. HELDIGVIS må jeg blive ved med at ride Neria når jeg stopper som part på hende, og det trøster mig meget :)


8.marts 2013.
Nu blev det tid :( I lørdags (d.2marts) var det min sidste partrytter dag med Neria :( Jeg er simpelthen blevet for langbenet, og er allerede godt i gang med Persija, så da min mor meddelte at vi rejser til Thailand i en måned, blev jeg desværre nødt til at sige min part på Neria op.. Kommer til at savne alle de tider vi har haft sammen, og det bliver virkelig hårdt at se en anden have part på hende.. Heldigvis bliver det en sød pige der hedder Emilie, så det er jo meget godt, men stadigvæk .. det er jo min lille prinsesse.. min.. MINMINMIN!
Jeg har haft hende i lidt over 2½ år, og det har virkelig været de bedste år i mit liv! Hun har lært mig alt hvad jeg kan, og jeg elsker hende overalt på jorden..
I lørdags da jeg skulle til at ud at ride slog det mig lige pludselig at det var vores sidste dag, og så knækkede jeg bare fuldstændig sammen. Selvom jeg godt ved at jeg må blive ved med at ride på hende lidt endnu er det virkelig fucking hårdt.. Hvorfor kunne hun ikke være lidt større? :(






Lige før jul faldt jeg af Neria for første gang, jeg landede rigtig uheldigt, brækkede min albue og rev mit ledbånd i knæet over .. Det var overhovedet ikke Nerias skyld, vi havde begge en dårlig dag og alligevel ville dumme mig springe en bane der var højere end vi plejer. Er dog allerede begyndt at springe på hende igen, vil ikke gå glip af et eneste spring her til sidst! ¨

Jeg elsker min smukke pony overalt på jorden, og nyder hvert sekund med hende <3
Kommentér på:
Welsh Pony af Cob-type (sec C) Rytterbjergets Neria
Annonce