{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Koldblodstraver Don Diablo 2004

4.795 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Koldblodstraver Don Diablo

Fødselsår:
2004
Højde:
Han måler omkring de 1.70, som er meget højere end de normale koldblodstravere, eller "totter" som vores stald kalder dem :)
Temperament
Han er helt nede på jorden. Han er stille og rolig, og han elsker at gøre sin ejer tilpas. Han er meget arbejdsvillig og vil virkelig arbejde hårdt for at tilfredstille.
Han er stadig ung, så sommetider kan han godt lide at tumle på staldgangen og bide i alting .)
Gangarter
Han har virkelig gode gangarter af en travhest at være. Han har højeknæløft og rigtig gode bagben.
Han skridt kan man justere, dvs. man selv bestemmer hvor hurtigt han skal gå og hans trav er rigtig flydende og smuk når han går. Hans galop er rigtig stor, men han er først ved at lære det, så der er ikke helt kontrol på den endnu.
Stævner
Han skal til et stævne imorgen d. 22/8-10. Han skal starte en ld1 og ld2. Vi starter de små stævner fordi det er hans første gang og fordi han ikke kan galoppere endnu :)


Uh.. Det gik over forventning :D 22/8-10
LD1 - næsten 70%, vi vandt stort.
LD2 - næsten 70% igen, vi vandt igen stort :D

18/9-10
LD2 - Næsten 70%, vi vandt igen stort, men nu er det på tide at få lært ham galoppen, så vi kan starte noget højere :)
Stamtavle
Diablo´s rigtige navn er Baldvin T.B
Far:Tuhli Elden (no)
Mor: Gittan R.B
Køn
Han er en virkelig smuk og dejlig vallak :)
Bemærkninger
Diablo er den ene af Stald MaTos ejers hest. Jeg begyndte at ride ham fast, da den hest jeg skulle starte stævne på blev solgt, da hun var salgshest.
I starten var jeg noget snæversynet, da det jo var en Tot jeg skulle ride stævne på, men Gud hvor fik jeg bare øjnene op for ham. Hans måde at bevæge sig på var bare fantastisk og hans måde at ville behage sin ejer på var bare skønt.

Diablo er en rigtig smuk hest med fire hvide små sokker og to krystalblå øjne. Han er også helt sort, men det kan man have svært ved at se, da han på billederne har vinterpels (nye billeder kommer hurtigst muligt)

Når man henter ham fra folden af så er han altid den første, der står ved hegnet for at sige hej og blive nusset omkring. Han kan aldrig finde på at løbe væk fra en, eller løbe af med en, selvom det står ned i stænger og man bliver plaskvåd :)

Han er simpelthen bare en rigtig dejlig og smuk koldblodstraver som jeg virkelig nyder at bruge tid på (-; <3

Diablo og jeg har idag d.26/8-10 været på en rigtig dejlig og lang tur, der tog et par timer, og vi nød det bare i fulde drag.
Det skønne ved ham var, at han bare kiggede lidt på tingene, men derefter gik forbi. Der kørte både lastbiler, busser, cykelister og scootere forbi ham, og han gjorde ingenting.
En dejlig dreng at have med i byen :D

Han er ikke den bedste indenfor springningen, men jeg håber på at det bliver bedre, men skal lige lære ham at springe an i galop så det går lidt bedre ude på springbanen :)

Vi har været til en masse stævner og lært en masse indenfor dressuren :) Jeg har fået ham til at gå stabilt til biddet, men han hang meget på biddet, så det føltes som om jeg havde 5 kg i hver hånd jeg skulle holde. Jeg fik noget undervisning, og nu hænger han slet ikke på biddet mere! :)
Han havde store problemer på højre volte. Han kunne slet ikke bøje sig, og at trave på volten var næsten umulig - Men NU går det virkelig godt. Efter hårdt arbejde kan han bøje sig bedre til højre end venstre, og det er nu en fornøjelse at ride på ham uden at skulle lave små volter på højre volte hele tiden :)

D. 6/12-10
Diablo er simpelthen blevet så god til galoppen på venstre volte, mens højre volte halter efter. Problemet er, at han er travhest og han derfor prøver at løbe igang, og der er alt for meget hastværk bag hele galopanspringet, men håber virkelig det løser sig! Jeg må bare øve og øve hele tiden :)

D. 2/1-11
Åh.. Jeg er simpelthen bare så glad for Diablo.. Fra da jeg fik ham til nu er der bare sket så meget.. Ved slet ikke, hvad jeg skrive udover, at jeg bare elsker den dreng så meget!

Diablo har nu gået sit første travløb med Heidi :) De vandt! :D
Nogle små videoklip:
http://www.hestegalleri.dk/vid_vis.aspx?VideoID=233703

http://www.hestegalleri.dk/vid_vis.aspx?VideoID=233673

Don Diablo <3
Kommentér på:
Koldblodstraver Don Diablo
Annonce