{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Holstener @ Schumi [Tidl. hest] 2001

3.360 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Hyrule Horses
Kvinde | 30 år | Oprettet: 22. aug 2010


Holstener @ Schumi

Fødselsår:
2001
Højde:
~ 1.68 cm høj. (m. sko)
Temperament
~ Rolig og kærlig, kan være lidt strid under opsadling.
~Engang imellem en del hoppet, og kan være opmærksom.
Gangarter
~ Man kommer nemt ud og flyve i hendes store rumelige, men samtidige behagelige gangarter.
~ Hun har et stort rygsving og super lækre bevægelser!
Stævner
~ Da jeg fik hende var vi ude til et sløjfe springstævne, vores første sammen, og hun var super sød hele vejen igennem, selvom det øs'regnede! Vi kom selvfølgelig hjem med rosset, da hun klarede det fejlfrit på trods af vejret.
~ I vinterperioden 2011 var hun ude og starte mange stævner, med Rikke (min springunderviser), mens jeg var på højskole. De kom næsten altid hjem med rosetter, og der har aldrig været noget. Springer alt med lethed. Ligemeget hvor dårligt man kommer på med afstand eller andet, så kan man være sikker på hun springer.
Stamtavle
~ Far: Leendert
~ Mor: Litas
~ Morfar: Loran
Køn
~ Hoppe.
Bemærkninger
~ Schumi er en stor hoppe med flotte flyvende/rumelige bevægelser - en stor kraftig hoppe.. man kan ikke andet end at elske den store hest.

~ En rigtig mad elsker.

~ Hun er brun med hvid blis og hvid sok på venstre forben, og har en lille hvid plet i koden på venstre bagben (kun på den ene side dog)

~ Schumi kvikker meget op når hun skal springe, hun er trodsalt også en rigtig springhest! Hun rider LA spring og LA dressur. Hun er 100% trafiksikker, og kan sagtens ride alene og med andre. Hun elsker at give den gas på mark eller sti, og er hverken bange i skove eller i vand (men kan være lidt jumpy til tider, kommer an på hvor frisk hun er).

~ Jeg er begyndt at gå meget op i western, og det tyder på Schumi også synes det er rimelig spændene!

~ Schumi kan være lidt af en bisse på folden, fordi hun gerne vil bestemme, men er ikke 'ond' mod de andre. Hun kan sagtens sige fra sig.. De andre hopper har respekt for det store brød, men hun giver ikke skrammer, medmindre det virkelig er nødvendigt.. Men ellers er hun god til at signalere når hun ikke gider dem.

~ Hun er en hoppe der elsker at lave noget hele tiden, er glad for mad og elsker at blive nusset. Hun er dog lidt mobset når man skal strigle hende, især under maven. Det er hun ikke så glad for, men er blevet meget bedre, vi andre kan jo heller ikke lide når andre kilder os, når vi er kildne.

~ Schumi kan rides uden saddel og trense, jeg kan springe op på hende fra folden og ride hende ind eller ud til folden. Hun er en sej hoppe man sagtens kan stole på, og det gør jeg 100% jeg kender hende rigtig godt gennem alle de år jeg har haft hende.

~ I de år jeg har haft hende er jeg aldrig faldet af. Min mor købte hende til mig da jeg var tolv/tretten år gammel.

~ Hun har en tendens til at være rimelig rund.
___________________
Marts 2015 blev hun solgt til søde Karina. Hun har der fantastisk.
Besøger dem engang imellem.
___________________

:: I have seen things so beautiful they have brought tears to my eyes. Yet none of them can match the gracefulness and beauty of a horse running free. With beauty unsurpassed, strength immeasurable and grace unlike any other, horses lend us the wings we lack. To ride on a horse is to fly without wings.
Kommentér på:
Holstener @ Schumi
Annonce