{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Dansk Varmblod Royal One Cruizer [Tidl. hest] 2008

2.527 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Sanne  Ø
Kvinde | 40 år | Oprettet: 20. aug 2010


Dansk Varmblod Royal One Cruizer

Fødselsår:
2008
Højde:
26. Oktober 2010 - 158 cm

24. Januar 2011 - 160 cm

....vokser stadig
Temperament
Venlig, nysgerrig og en rigtig teenager. Hun er den første til at undersøge nye ting på folden eller ridebanen.
Gangarter
Elegante og lette. Da hun er så ung, som hun er, kender jeg kun hendes gangarter fra folden og longen, men der går hun tilgengæld også rigtig flot !
Stævner
Nej, ikke endnu.
Stamtavle
Ja

Mor: Mitza A Nørreskov
Far: Bøgegårdens Laurino

Køn
Hoppe
Bemærkninger
Født den 23. Maj 2008

Cruizer er en skøn DV hoppe rigtig dejlig at omgåes, hun er nysgerrig og lærer rigtig hurtigt.

Jeg passer Cruizer for min veninde Dorte Gärtner som ejer hende.

Jeg leger (arbejder) udelukkende fra jorden med Cruizer da hun skal i tilridning i foråret 2011, så jeg forbereder hende så godt jeg kan, udsætter hende for div ting og sager og hygger helt vildt !!!

Jeg har passet hende i omkring 3 måneder og hun kan allerede longeres i alle 3 gangarter både i longetov og i roundpen uden grime, tov eller pisk. Hun flytter for og bagpart for ganske lidt pres, går i trailer ved at jeg sender hende op, hun har haft bareback på og inden længe skal hun ha saddel på, bakker med hovedet nede og lige nu arbejder vi på at lære at bakke ved at jeg løfter halen.
Hun står rigtig fint på stald gangen, så jeg binder hende sjældent.

Hun er en fantastisk dejlig tøs, og jeg nyder virkelig den tid vi har sammen. Jeg er virkelig stolt af mine fremskridt med hende indtil videre. synes det er et fantastisk forhold man får til hestene ved jordarbejde. Jeg holder meget af at lave tillidsøvelser og "opleve nye ting" med Cruizer pigen.

-Update 19. Oktober 2010
I løbet af sommeren er Cruizer og jeg kommet rigtig langt. Jeg har haft bareback på hende og hovedtøj på (dog uden bid, da hun taber mælketænder for tiden).
Vi går ture både selv og med andre heste. Hun hygger sig rigtig meget når vi er ude og gå. Er ligeglad med biler, lastbiler og cykler.
Sommerens højdepunkt var til et kursus hvor Træneren sagde "Wow now you are really starting to impress me" efter vi lavede "sideways game" for første gang uden problemer. Og et højdepunkt mere var da jeg sendte hende i traileren imens jeg sad på en tønde 5 meter væk.

Efteråret står på gåture og senere skal vi begynde at lege i ridehuset hos naboen.

- 28. Oktober 2010
Vi var på oplevelses tur i dag. Cykelstien er oversvømmet så det var en oplagt udfordring for os. Og som med alt andet var det ikke det store problem. Cruizer gik faktisk direkte ud i den 10 cm dybe vandpyt. Hun var en anelse betænkelig ved at skulle bakke ud i vandpytten bagefter. Men "hvis Sanne siger det ikke er farlig, så skal det nok gå alt sammen". Og det gjorde det :) Skøn dag.


-30. Oktober 2010
Havde saddel på Cruizer for første gang i dag, hun sagde ikke noget videre til at gjorden blev spændt. Stod lige så stille og "sov" imens Tumle og jeg hoppede rundt om hende, klappede på sadlen, og flappede med stigremme og div løse ting. Shit mand hvor er hun bare cool. Tager verden i stiv forben ;)

1. Januar 2011
- Min fremtid med Cruizer er temmelig usikker, (skal hun sælges, tilrides, vises frem ?) Jeg ved ikke hvad der kommer til at ske i år, men jeg ved at hun ikke bliver hos Dorte så længe endnu.
Jeg håber på at sneen forsvinder så meget at jeg kan komme ud og gå et par ture med hende inden så længe. Og jeg håber at jeg får muligheden for at deltage i minimum 1 Volker-kursus.
Jeg synes det er hårdt at tænke på at hun en dag ikke står i stalden og brummer og larmer mere. Og jeg vil tude rigtig meget. Men jeg har hele tiden vidst hvordan og hvorledes, at hun en dag skulle i tilridning og sælges. Og det er okay..... og hårdt når man jo ikke kan undgå at komme til at holde af krikken ;)


27. Januar 2011
Jeg bakkede Cruizer i dag, ved kun at række en pegefinger i vejret, imens jeg stod bag hende. Blær blær blær :) Hun er bare så dejlig en lille hest.

4. Marts 2011
Cruizer skal i tilridning til April, så det er bare med at få det bedste ud af de næste uger. Vi når da heldigvis et kursus med Volker. Så håber jeg bare at vejret holder den weekend...
Jeg er stolt af alt det jeg har lært sammen med Cruizer. Vi har godt nok været gode sammen.

10. April 2011
Det lyder til at Cruizer skal tilrides i Påsken. Hold da op mand det bliver spændende. Nille kommer ud til os og tilrider hende. Det er jeg simpelthen bare så glad for. Det bliver spændende at se hvad hun siger til at få rytter på. Og er glad for at jeg får muligheden for at følge med i det :D Åh altså den lille hest bliver snart helt voksen !

11. April 2011
Tumle og jeg vaskede hale, ordnede man, klippede kodehår osv osv på den kære Cruizer i går. Hold da op hvor det pyntede.
Jeg øvede lidt spray-flaske med hende på ridebanen i dag, og det gik da bare S**** godt ! Dejligt at vi er ved at have så godt styr på det nu, hvor fluerne begynder at bide. Ellers lavede vi "lektier" fra sidste kursus. Flytte forpart imod mig/ væk fra mig. Det gik også rigtig godt. Alt i alt en skøn tur på ridebanen.
Jo så har jeg pudset Cruizers hovedtøj. Så det er klar til hun skal tilrides... spændende !!!!

Maj 2011
Så havde min lille Cruizer rytter på ryggen for 1. 2. 3. og 4. gang. Hun tog det så flot. Skridt, trav, gallop, stop og nogenlunde styring i løbet af 4 ganges ridning. Super dygtig hest. Hvor er jeg stolt af hende. Det næste stykke tid holder hun fri fra tilridningen. Jeg leger med hende fra jorden, tager på kursus og hygger med hende som jeg plejer.

Juli 2011
Så lærte vi at køre. Det fedeste kursus i sidste uge. Det er vildt spændende at arbejde med lange liner. Cruizer gjorde det så fantastisk godt. Men hendes passer (ja det er mig) mangler godt nok at få arbejdet på sin tålmodighed ;P

Jeg glæder mig til at komme på ridebanen med den skønne lille tøs igen. Så nu må regnen gerne stoppe, så ridebanen kan blive ridebane igen. (Det er bare en stor mudderpøl lige nu). Jaja men tiden går med hygge, og kreativitet, når vejret ikke arter sig. Er i fuld gang med at lave underlag til køregjorden !

30. August 2011
Så er der kursus igen i weekenden. Det bliver det sidste kursus i år hvor jeg har Cruizer med. Pernille kommer og henter hende omkring 1 Oktober. Så står den på ridning vinteren over for den lille hest. Jeg er rigtig spændt på hvordan det kommer til at gå, og om Pernille finder "den sjove" knap ;) Men hvis nogen skal kunne ride dressur- gear ind i Cruizeren, så er det Pernille.
Jeg glæder mig til at komme over og se hvordan det går senere på året. Og selvfølgelig glæder jeg mig til at se hvad Zilla er for en...

Når hun kommer og henter Cruizer, har Pernille en ny lille hoppe (Zilla) med til mig, som jeg skal lege lidt med. Det bliver rigtig spændende.

18. September 2011
Cruizer blev hentet i dag. Gjorde lidt ondt indeni, men jeg er glad for at hun bare skal rides, (og ikke er solgt), og at det ikke tager lang tid at køre over og se til hende. Det bliver spændende at se hendes udvikling som ridehest. Jeg tror hun bliver rigtig god. Men mit syn på hende er jo også farvet af hvor meget jeg holder af hende ;)
Nille skrev til mig, da hun var kommet hjem med Cruizer. Det var gået godt at køre i trailer, og hun gik på marken og hyggede med den nye lege onkel nu. Det var rigtig rart at høre.

Jeg må ha taget nogen ride billeder, når vi en gang skal over og se hvordan det går...
Kommentér på:
Dansk Varmblod Royal One Cruizer
Annonce