{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Sheik. *Engel* [Himmelhest] 1987

3.854 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Mollie E
Kvinde | 23 år | Oprettet: 4. aug 2010


Anden særlig race Sheik. *Engel*

Fødselsår:
1987
Højde:
Han er ca. 115 i stang.

Temperament
Utroligt fantastisk pony. bedste sind.
Gangarter
Alle hans gangarter var små søde ponygangarter:)
Stævner
Ingen.
Stamtavle
Ved ikke sikkert ikke den fineste XD
Køn
Vallak
Bemærkninger
Sheik har ALTID siden jeg begyndte på ham været min solstråle. Han var ikke en typisk pony. Han var ikke en pony man valgte for at rid, nej hvis man valgte ham var det som ledsager. En pony der stjal alles hjerter. En pony med et så godt sind han aldrig gjorde noget for at skade en den mindste smule.

Sheik er den der gjorde jeg fik tro på det gode i de store dyr. Vi startede ud som de fleste andre ryttere med at ligge et bid i munden,og selvfølgelig en sadel. det gik der et år med. Men så fik jeg øjnene op for det der hed " et bånd mellem hest og rytter", hvad var dog det? det skulle afprøves. Efter det arbejdede vi med at få det bånd man så på de fantastiske profiler herinde.

Det gik stille og roligt fremad. Arg, vi havde vores problemer og min tålmodighed blev sat på prøve. Det lykkedes!
De mindste signaler og min bby lyttede. Cordeo ridning intet problem. Ridning påen mark uden udstyrgik fint.dog lidt for meget energi.

Sheik har ALDRIG været dressurpony. Han kunne ikke engang holde en volte i galop ;P ligemeget hvor meget vi prøvede. Men jeg var 100%ligeglad jeg så ingen fejl i den pony fordi jeg elskede ham.

Igennem de svære tider var han den eneste der gjorde mig glad.Jeg ville gøre alt for den pony og det vil jeg stadig.

De bedste øjeblikke i mit liv blev delt med den pony
Jeg savner ham af hele mit hjerte.

Jeg ville/vilbeskrive Sheik som mt et og alt. Der er adrig en pony der vil kunne erstatte ham. Jeg vil kunne elske en næsten ligeså højt men aldrig ligeså meget.

Hvil i fred min skat, du fortjener det bedste af det bedste.

d. 8/10-12

så skete mit værste mareridt! Min skat blev revet væk fra mig. Hvorfor!?

Jeg fik det afvide d. 29/9-12! af min mor og min mor fik det afvide sådan her:
Min mor fik af vide at Brune havde det skidt og han også havde lidt! hun sagde at de jo ikke kan aflive den ene uden den anden da de har stået samme 20-25 år! Hun kom hjem og sagde det til mig!
min verden gik i stå, jag fattede det ikke og fatter det heller ikke idag d. 24/10! :(

Min bedsteven, mit alt kom tilbage og vær sammen med mig <33333333

Det her har været den værste oplevelse i mit liv :(

Det har været svært for mit at skrive dette!

6/2-2013 3 årsdag ?
Hvis min skat levede nu havde det været 3 fuldkommen fantastiske år havde håbet jeg kunne fejre denne dag med dig med et smil istedet for at savne dig så meget. Jeg har ikke tænkt så meget på dig der betyder ikke jeg vil glemme eller ikke elsker dig det betyder jeg vil huske det gode istedet kun for savn?.
MIN SKAT TRE ÅR DET VILLE HAVE VÆRET PERFEKT! Stadig dig og mig igennem alt, sammen gennem hjertets bånd og savn!? Dig min engel du beskytter mig:-*

8/2-2013 4 mdr. Siden du blev taget fra mig??
Ej skat de 4 måneder er både gået stærkt og samtidig har de sneglet sig afsted uden dig! Vil bare se dig i dine store venlige brune øjne med alt det livslyst der var i dem! Jeg vil tænke på dig som levende ikke af...livet?! Hvordan får jeg dig tilbage? Hvordan bliver det os to igen? Hvordan kan jeg nogensinde elske en hest så meget igen? Svaret er det samme umugeligt!
4 måneder uden mit evige smil, mit eventyr uden min pony?! Jeg klarede flere måneder uden dig det har været svært men du er her stadig i mit hjerte og i mine tanker hver dag!???
MOLLIE&SHEIKFOREVIGT??
4 MÅNEDER SKAT??


Sheik er min første pony, og han er den bedste pony<3 jeg glemmer ham aldrig for alt det han har lært mig! han lærte mig at vores sport ikke kun er bid, og bøjning, men det vigtigste er venskabet der ligger mellem hest og rytter!

Savner ham stadig selvom der snart er gået to år. mit hjerte føles stadig tomt. Jeg kan stadig tude over ham. Han tog mit en stor del af mit hjerte med ham.
Kommentér på:
Anden særlig race Sheik. *Engel*
Annonce