{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Haflinger Morgan 2006

2.279 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

CRÜEHEAD
Kvinde | 28 år | Oprettet: 24. aug 2010


Haflinger Morgan

Fødselsår:
2006
Højde:
1,50
Temperament
Hun er lærenem, men man skal dog alligevel have lidt tålmodighed nogle gange, da hun også er ret nervøst anlagt. Men hun er tillidsfuld og loyal - og arbejdsvillig!
Gangarter
Skridt: Tempoet kan være langsomt til tider, men hun er nem at få op i fart - men at holde den er dog lidt en anden sag ;)

Trav: Super fin takt, tempo og skridtlængde. Hendes arbejdstrav bør bestemt roses! Hun er nem både i letridning og nedsidning.

Galop: Store gode skridt, men lidt svær at holde nede i et ordentligt tempo, hvor jeg kan styre hende. Hun har en tendens til, at blive lidt ivrig. Hun er dog blevet bedre til, at holde galoppen rundt på banen, og holde sig på hovslaget. Volter kommer også langsomt.
Stævner
13. april, 2013 @ HHH3
LD1 til 60,64%
Stamtavle
F: Arcos-C
FF: Andrit II
FM: Ulrike von Schatzmeister

M: Mona
MF: Mythos
MM: Monique

Spørg efter (tip)oldeforældre.
Køn
Hoppe
Bemærkninger
Morgan og jeg har snart stået sammen i tre år, og de tre år har været de vigtigste i mit liv!

Jeg fik hende, da hun var 4, og selvom jeg ingen erfaring med ungheste havde, var det egentlig ikke så stor en mundfuld. Et par bekendte hjalp med at tilride hende, og jeg har selv finpudset resten derfra, i fællesskab med min ridelærer, Sys.

Morgan har altid vist enthusiasme for at blive redet, og blive trænet på andenvis. Hun viser et kæmpe gåpåmod og masser af arbejdsvilje - men hun siger også til, når det bliver for meget for hende.

Morgan har desuden vist, at hun er stævnemateriale - hun skal dog bare lige øves lidt i det dér med høj musik og megen aktivitet omkring hende, da det distraherede hende en hel del til vores første stævne, hvilket resulterede i, at min ridelærer måtte trække os igennem programmet, ganske spontant.

Udover hendes personlighed under ridning, har hun selvfølgelig også én til stalden!

Hun opfører sig somregel pænt i boksen, men hun kan godt finde på at sparke lidt til den i ren og skær lykke, når hun bliver fodret. Ellers, er hun til at gå ind til, og rode rundt hos. Hun siger intet til det. Ofte har jeg også både sadlet hende af og op derinde, uden problemer.

På selve gangen, er hun også okay til at stå stille. Hun er rigtig sød til at flytte med, når jeg går om på den anden side, for at strigle hende, så jeg bedre kan komme til. Hun har dog en træls tendens til, at ville bide mig i måsen, når jeg renser hendes forhove - dette er dog værst på højre side. Hun skal som regel bare distraheres lidt med en tot hø, eller lidt nus i panden. Hun står stille, mens sadlen kommer på, men kan godt finde på at protestere lidt, når det kommer til hovedtøjet.

På folden er hun dejlig kærlig, og meget beskytsom. Hun jager altid de andre heste væk, hvis hun synes de kommer for tæt på mig - medmindre det er én de heste, hun færdes mest med. Hun er meget bestemt omkring hvilke hun omgåes, og hvilke der ikke skal komme i nærheden. Hun kommer desuden, når jeg kalder. Det hænder også, at hun kan kende vores bil, da hendes fold ligger lige ud til opkørslen, og så følger hun gerne med den så langt hun kan.

Alt i alt er Morgan en skøn hest, og jeg kunne bestemt ikke bede om én bedre - jeg ved, der ikke findes en mere perfekt hest for mig, end hende.

Hun har bevist, at alting kan lykkes, hvis man arbejder for det, og hun har bevist, at kærlighed ikke blot foregår mellem to mennesker, men også mellem hest og rytter.

Hun er den vigtigste del af mit liv, og jeg agter at beholde hende til den dag hun "smutter"!

Morgan'pigen, jeg elsker dig højere end noget andet! Min lille prinsesse :')
Kommentér på:
Haflinger Morgan
Annonce