{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race † Sirbastian *soulmate* R.I.P † [Himmelhest] 1990

3.649 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Anden særlig race † Sirbastian *soulmate* R.I.P †

Fødselsår:
1990
Højde:
imellem 150 - 155
Temperament
rolig og stabil hest, som er perfekt til en nervøs rytter
Gangarter
lidt stiv, men man bliver jo heller ikke yngere
Stævner
mange i sine yngre dage
Stamtavle
nej
Køn
self :)
ej en skøn Vallak
Bemærkninger
Da Sirbastian kom i stalden tænkte jeg at han var en vild hest, men da britta spurgte om jeg ville ride ham og jeg sagde ja, for jeg elsker at prøve noget nyt. jeg kom op og red lidt rundt og så var jeg dybt forelsket....
men så skulle han sælges og Britta havde fundet en køber i Århus, jeg var grædefærdig. jeg tog med op for at aflevere ham og da vi kørte derfra, tænkte jeg at det var sidste gang jeg så ham......
der gik et halvt år, da Britta pludselig spurgte om Sir skulle hjem igen og jeg smilede STORT, selvfølgelig skulle han hjem.
Men drømmen om goe gamle Sir brast lidt sammen, da jeg så ham stå på staldgangen og trippe og vrinske. jeg var jo vant til at han stod og slappede fuldstændig af. men han kom med hjem og første gang jeg red ham var jeg skeptisk, var han stadig goe gamle Sir eller var han helt forandret? det skulle vise sig at han var sig selv :) han var lidt stiv, men han havde jo hellere ikke været brugt i lang tid.

Farve: HVID, en virkelig dårlig farve til Sir fordi han altid er beskidt og dækken...? det ødelægger han bare.


Sirbastian bliver kaldt Mosegrisen i daglig tale, fordi han elsker at gøre sig beskidt

Sirbastian er rigtig en af min mors veninders drengs hest, de har et helt fantastisk bånd som man sjældent ser.. de samarbejder... jeg er sikker på at de 2 ville gå gennem ild og vand for hinanden :)

Sirbastian er en del af mit hjerte og det vil han altid være...

14/9/2010
savner gamle Sir men det er ikke sådan når man er på efterskole og når man så er endelig er hjemme så har man ikke tid til at komme derud til drengen.


9/10 2010
var ude ved drengen og ride lidt.. han gik bare super godt <3 stoler bare 100 % på drengen, så vi galopperede op ad marken uden jeg holdt fast i tøjlen. (det tog sir som frihed)
så skulle Louise lige prøve ham og jae.. det var så mindre elegant :) men pyt hun skridtede, travede og galopperede og det gik da fin...

5. december
det er ved at være et stykke tid siden jeg har redet ham, så jeg må hellere snart komme afsted på en julehygge tur og få taget et par billeder :D

har været ude og hygge med Sir i weekenden.. Sir, Magnus & mig var lige ud på en lille gå tur :)

09-04-11
har man været ude ved prinsen og ride. Louise red først, hun havde lidt svært ved at få ham til at gå ordentligt. jeg hoppede op på hans ryg. efter en schenkelvigning i galop, samarbejdede vi og han gik rigtig fint <3 jaah.. Louise red ham lidt til sidst og hun kunne tydeligt mærke en KÆMPE forskel..

07-05-11
Skovtur i dag, red med kapsun <3 han var bare skøn <3 Belina & Tobias var med.. og det skal vi helt klart gøre igen

har lige lagt mærke til at du er den eneste hest på HG som hedder sirbastian <3 du er noget helt specielt <3


selv med lukkede øjne kan jeg kende dine fodtrin.... Sirbastian, du vil altid være i mit hjerte <3



jeg har snakket lidt med gl. ejer og hun fortæller at fordi han tit er halt er fordi han som unghest fik benet viklet ind i noget tråd derfor har han dårlig ledbånd + Sir har gået La & Mb på distriktsplan :D VILDT! hun havde ham i 10 år, men måtte nød til at sælge ham.

22-08-2011
savner dig! savner din bløde mule, dit rolige sind & beskidte pels at strigle. du er elsket og det ved du <3 du er en helt fantastisk hest :D kan du ikke bare komme herover? til mig?

tænk du har sprunget så højt! du er jo en stjerne! <3

28. august
var jeg ude hos drengen. jeg løslongerede dig (longering uden grime og longe) du gik som en drøm, lyttede til alle mine signaler, svævede gennem vandpytter <3 det var næsten som en drøm <3

ingen kan erstatte dig, Sir <3


var ude og ride drengen på tur i grime og træktov i weekenden, fuuuck det var skønt :D vi gallopperede hen ad vejen og han var bare dejlig, det var ligesom at flyve.

min dejlige dreng.. vi har haft dig så længe nu, og du bliver ved med at være så fantastisk.. du bliver ved med gang på gang at overraske mig <3 du bliver ved med at være min stjerne.. jeg er ikke sikker på jeg kan give slip den dag du skal herfra... for du er min og jeg er din <3 for evigt og altid <3 jeg mener det Sir, smukke dejlige sir. for du og jeg skal aldrig skilles. det vil jeg ikke tillade <3 i love you my prince <3 du er min soulmate, du er perfekt for mig.... lad mig ikke være alene.... bare de dage jeg er på fyn er en kamp for jeg kan ikke andet at tænke på dig, tænke på de dage vi har sammen og de dage vi skal opleve alt muligt sammen <3 3klvøveren - Float together - Fight Together

6/12/2011
Smukke sir... tiden er ved at rende ud... vores tid sammen er snart ved at väre ovre.. det må ikke ske :'( smukke dejlige sir... efter nytår er det slut.. efter nytår skal jeg sige farvel til mine bedste venner, til dem der har båret mig igennem den del af mit liv der gjorde mest ondt... jeg kan ikke sige farvel I betyder for meget, jeg elsker jer <3 sir vores minder sammen vil jeg ikke leve uden.. jeg vil ikke leve den dig, du er mit hjerteslag... ethvert sekund der går nu, er et sekund kortere I min tid med dig.. jeg vil ikke lade det ske! Jeg vil hjem og kramme om din bamsede hals, kigge I dine rolige øjne og høre dit åndedrag.. det åndedrag som der bliver färre og färre af.. jeg elsker dig! <3 jeg kan sige det igen og igen og det vil ikke nytte noget :'( jeg ved ikke hvad jeg skal uden dig og belina, om jeg overhovedet vil heste mere når I er väk.... du må ikke forlade mig. Sir hvis jeg kunne ville jeg göre det hele om, jeg ville aldrig forlade stalden, aldrig kigge väk fra dig, aldrig lade dig väre alene ..ikke hvis jeg vidste det skulle ende sådan her :'(



på torsdag er dagen du skal forlade denne verden





igår sagde jeg farvel for sidste gang... igår rejste du over regnbuebroen.. pas på dig selv smukke, til jeg kommer over til dig :'(
det er så uvirkeligt for mig.. det føltes stadig som om du står i stalden og bare venter på jeg kommer, men du er der jo ikke?! hvorfor kan jeg ikke bare acceptere det? du var en stjerne på springbanen, du var en stjerne på tur og nu er du en stjerne på himlen.. endestationen ... smukke prins...



i mit hoved er du en milliard værd <3


HESTENS BREV FRA HIMLEN.

Så skete det.
Vi blev revet bort fra hinanden.
Du og jeg som elskede hinanden så højt, måtte bryde de stærke bånd vi havde bundet.
Jeg er borte nu, og du kan ikke længere se ind i mine øjne, eller røre ved min pels.

Alligevel har jeg ikke forladt dig, og jeg vil vente trofast og loyalt på dig indtil du engang har levet dit liv.

Alle heste der dør, store som små, kommer til det sted hvor jeg er nu.
Mange af hestene som kommer her var højt elsket, andre blev mishandlet til døde.
Nogle døde pludseligt, nogle havde været syge længe, andre døde gamle, og mætte af dage. Men fælles for os alle var at da vi vågnede her var vores sår helet, og vi blev modtaget med kærlighed. Og vi vågnede op til en verden med frihed, og uden ondskab.

Hvor jeg er nu findes ikke sult og tørst.
De syge heste er ikke længere syge, og de der blev gamle er igen stærke og friske og fulde af liv.

De heste der blev mishandlet og slået er ikke længere bange, for vi er i en verden hvor ingen gør os fortræd. For kun de mennesker der føler kærlighed til dyr får lov at komme forbi vores sted når de dør.

Jeg har næsten lige badet i den klare kølige flod, og bagefter spiste jeg mig tyk og mæt.
Nu stryger den milde brise mig blidt over maven, mens jeg ligger i det bløde græs og smasker, og nyder solens varme der tørrer min pels.

Her findes alt det jeg drømte om, når jeg stod på marken eller i stalden hos dig, og drømte søde drømme.

Alt, undtagen dig.

Når vi løber og leger, eller ligger i det høje bløde græs, kan jeg fornemme når du tænker på mig.
Jeg kan fornemme din sorg og dit savn, eller din glæde og kærlighed til mig, når du tænker tilbage på det vi havde sammen.

Når jeg mærker du tænker på mig, løber jeg alt hvad jeg kan hen til den store klippe.
Og når jeg ser ud over klippekanten kan jeg se ned i menneskenes verden, og ned på dig.
Jeg ser på dig med kærlighed, og længsel, og jeg glæder mig usigeligt til vi skal være sammen igen.
Men fordi jeg vil det bedste for dig, og fordi jeg elsker dig så højt, så jeg vil have du skal nyde dit liv, og finde glæde i dit liv, i alle de år du har tilbage.

Der står mange heste på kanten hver dag, og ser til deres mennesker.
Nogen gange når jeg står og ser på dig, har jeg taget nogle af mine venner med så de kan se det menneske jeg savner så meget, og er så stolt af. Og jeg fortæller dem historier om den pragtfulde tid jeg havde sammen med dig.

Når din tid kommer, så vil jeg vide det,
så du har intet at frygte, for når du kommer til mit sted vil jeg stå her og vrinske af glæde og forventning, parat til at tage imod dig...

Alle de mennesker der har elsket dyr kommer forbi vores sted, og hver dag ser jeg hvordan andre heste og deres mennesker mødes i kærlighed, og i en omfavnelse der ingen ende vil tage.
Og jeg tænker med glæde i hjertet, at en dag bliver det min tur.

Nogle heste her har ikke haft det godt, og har aldrig prøvet at blive elsket. Og de ser til med længsel og savn, på de mennesker der kommer forbi vores verden, inden de tager videre med deres heste.
Men hver dag sker det at de heste der engang blev mishandlet, og som ikke har noget menneske at tage imod, finder sig et godt menneske, med en god sjæl, som passerer vores verden.
Eller de slutter sig til mennesker der forenes med deres egne heste.

Jeg har set dig tvivle på om du skulle anskaffe dig en anden hest efter jeg var gået bort, om du kunne være det bekendt overfor mig, og om du svigtede mig.
Og dette skal du vide, så længe du ikke glemmer mig, og jeg ikke mister pladsen bagerst i dit hjerte, så ville intet gøre mig mere stolt end at stå der på klippen sammen med de andre heste, og vise dem hvor godt og kærligt menneske du er, overfor den hest som jeg også skal møde en dag.
Og jeg vil unde din nye hest hvert eneste kram, og hvert et kys på mulen, og jeg vil håbe af hele mit hjerte, at I bliver lige så lykkelige sammen som vi var.

Lige som dit, er Mit hjerte er flået i stykker af længsel, og jeg kan ikke vente til vi skal ses.
men indtil da håber jeg, at jeg efterlod mere kærlighed og flere gode minder i dit hjerte, end sorg og fortvivlelse.
Så prøv at mindes mig for alt det lys vi skabte sammen, og ikke for det mørke der lagde sig som en tåge om dit sind da det hele endte,
så når du næste gang kikker op på himlen og fornemmer nogen ser på dig, så er det mig, der står på klippekanten og ser kærligt ned på dig fra min verden, mens jeg drømmer om dagen som en dag skal komme.

I kærlighed

Din hest.


2. januar 2012
- jeg husker stadig den dag vi mødtes. du stod der i traileren og ventede på tobias trak dig ud.
- jeg husker stadig den første gang jeg red dig. dengang jeg fandt ud af, det skulle være os..
- jeg husker stadig den dag jeg skulle sige farvel til dig, fordi du var solgt. smerten i hjertet. mulen som en sidste gang blev nusset inden jeg vente mig og gik. og prøvede på ikke at græde, selvom smerten skar i mig.
- jeg husker stadig da du kom hjem. din utålmodige trippen på staldgangen fordi du bare gerne ville være sammen med nogle andre af din art. din afslappede måde at træde ind i den stald som forevigt skulle være din. din måde bare at slappe af og nyde at du er hjemme
jeg husker stadig vores sidste ridetur. du var halt så vi nåede ikke så langt. din måde at få mig til at smile på, da du blev sluppet løs på græskanalen.
- jeg husker stadig den dag jeg skulle sige det endelige farvel. det farvel som betyder at vi først skal ses når jeg forlader denne jord. det farvel som bliver ved med at skære i mig. for hvorfor kunne jeg ikke have gjort noget? købt dig og givet dig alt det du behøvede?
- jeg husker stadig dine øjne da du stod i traileren på vej med endestationen. hvordan du kiggede på mig med rolige øjne. hvordan smerten skar mit hjeret over og sendte halvdelen med jer.
- men smukke sir. jeg vil allermest huske dig for alle minderne. for alle de gange du gjorde mig glad. du fik mig til at smile og føle mig et med dig. jeg elsker dig sir. <3










Sommeren er godt på vej, men jeg skal gå den I möde uden dig.. det er ligesom en jul uden gaver - trist. Jeg savner dig stadig men det ved du jo <3 din trense hänger hvor den altid har gjort, uberört, fuld af minder. Jeg kan ikke lade vär med at smile når jeg ser den, med den har vi oplevet en masse sammen <3 JEG ELSKER DIG!! <3 COME BACK TO ME!

Kommentér på:
Anden særlig race † Sirbastian *soulmate* R.I.P †
Annonce