{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Welsh Pony (sec B) Bjerregårds Eros 2001

4.505 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

- Antonia B
Kvinde | 32 år | Oprettet: 26. dec 2006


Welsh Pony (sec B) Bjerregårds Eros

Fødselsår:
2001
Højde:
140 cm. med sko, max 2'er
Temperament
Verdens dejligste temperament. Finder sig i alt og er altid glad og veloplagt. Han vil gøre alt for at gøre rytteren tilfreds.
Gangarter
Tre fine gangarter. 7/8 til distriktstævner. Rigtig fin trav med super gode bagben. Galoppen er helt i top med super spring og meget op-ad-bakke tendens.
Stævner
Eros og jeg har redet op til LA4 på distriktsplan i mine ponyår. Altid med gode procenter og placeringer.
Han bar mig fra LC-klasserne og op til LA4 på kort tid.
Vi har redet Sjællandsmesterskab, distriktmesterskaber mm.
Blev distriktsmestre (D5) for hold i 2007 med stævnets 2. højeste procent, har vundet diverse cups og redet en masse LA-klasser til over 70%

Da jeg faldt for aldersgrænsen, fortsatte hans nye rytter i LA-klasserne med gode resultater (bl.a. 74,6% i LA3 til C-stævne kort efter hun overtog ham). De nåede også at ride nogle PRI-klasser med meget fine resultater. Desværre havde hun kun 1 ponyår tilbage da hun overtog Eros, og der nåede de lige akkurat ikke at kvalificere sig til landsstævner, selvom de var meget tæt på. Rigtig ærgerligt!
Stamtavle
M: Bjerregårds Manon
F: Schwalmprinz

FF: Sarnau Showman
FM: Starlyte Pavlowa

MF: Cennem Schubert
MM: Bjerregårds Mirinda
Køn
Den dejligste vallak :-)
Bemærkninger
Eros er den mest elskelige, lille guldklump der findes :-) Der er intet ondt skabt i ham, og han gør altid alt hvad der står i hans magt for at behage hans rytter.

Eros var min første pony - jeg fik ham den 19. juni 2005 - dagen står soleklart i mine erindringer som den lykkeligste i mit liv :-) Siden da har jeg fået andre heste, men Eros vil altid ha' en helt særlig plads i mit hjerte.
Da jeg fik ham, var han en lille, pjusket (grim synes mange) pony, som siden da har udviklet sig til den smukkeste dressurpony. Han er super elegant, har enormt fine bevægelser af så lille en fyr at være og opfører sig desuden altid eksemplarisk - en sand drømmepony!
Eros har en meget speciel farve, som kaldes rødskimmel. Hans underpels er hvid, men med en masse røde hår, og hans hale, man og ben er helt røde.
Han er en slank og sporty type, og fremstår i det hele taget meget elegant.

Eros er enormt lærenem, og da jeg fik ham, udviklede hans sig rigtig hurtigt. Jeg fik ham som 4 års, da han kun var ryttervant. Som 5 års lå han allerede og red LA-klasser til over 70%, og som 7 års tog han fat på PRI-klasserne - dog med anden rytter.

Han har også et talent for springning, som dog aldrig er blevet udnyttet, da hans ryttere altid har været mest til dressuren. Han har dog sprunget 120 cm. i løsspring som 5 års.
Har derudover gået 27 km. langdistance. Elsker vand og har altid været frisk på en badetur :-)
Han er super god til børn, og mine søstre har haft meget glæde af små rideture på ham.

Eros er bare en super fantastisk pony, som man kun kan elske! :-) Han er simpelthen alles bedste ven - menneskers som dyrs.

Jeg solgte Eros i december 2007 til Silke på Sjælland. Derefter blev han solgt til Anna, og flyttede til Jylland. Så kom han tilbage til Sjælland til Augusta, og D. 14. OKTOBER 2013 KOM HAN TILBAGE TIL MIG IGEN <3 Han står nu i sin gamle stald på Lolland, hvor min lillesøster, Laura, nu har lige så meget glæde af ham, som jeg havde :-)
Kommentér på:
Welsh Pony (sec B) Bjerregårds Eros
Annonce