{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Barockpinto Xena Fan Stald Barok 2009

3.185 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Stald Lulle *
Kvinde | 37 år | Oprettet: 1. mar 2007


Barockpinto Xena Fan Stald Barok

Fødselsår:
2009
Højde:
ca 160 cm.. men hun tager da lidt i nu.. hun er da vokset ca 8 cm hen over vinteren.. :)
Temperament
Intil videre Dejlig roligt. Tager alting med ophøjet ro..
Dog en Dame med egene meninger når det tager hende...
Gangarter
De er flyvende.
Skrit: dejlig indundergribende
Trav: Dejlig Indundergribende med masse af luft under sig.
Galop: Dejlig op ad bakke med fin afskub.
Stævner
Nope. Hun er jo kun en lille baby

hun er reg. og plag kåret i ECHA. som første pr.

Skal starte sit første ringridning søndag d. 26 maj 2013
Stamtavle
Mor: Hanna W.K Friser
Lopke´s Amos Friser
Sijtje Friser
Tjimme Friser
Hitsje Friser
Tsjalling 235 Friser
Tjimkje Friser
Jochem 259 Friser
Sjaard 320 Friser
Fokeltsje Friser
Djurre 284 Friser
Matsje Friser
Reitse 272 Friser
Wijkje Friser
Wessel 237 Friser

Far: Samondon Pih61
Sabrina DS 10634 DV DK
Josephine DS 5045 DV DK
Raimondo
DVE 224 DV DK
Elitehingst - A-hest i spring og dressur
Sebastian DH 194 DV DK
Fanny DH 1940 DV DK
Ramiro Z DE321210389565 HO DEU
Virginia DE3212100316203 HO DEU
Sampolo N 82.4684 WN NDL
Ramenia 27039STB WN NDL
Matador 124STB NP NDL
Marenia 9921STB WN NDL
Samber 266STB KW NDL
Pericles XX 2590BB XX NDL
PREFERENT
Tina D 36467 NWP KW NDL
Køn
JA Super skøn Hoppe :)
Bemærkninger
Tja det var slet ikke meningen at jeg skulle ha ny hest allerede nu.. Måtte ha aflivet min vallak for en lille uge siden :´(
Men har kendt hende siden hun blev født. og kender hendes mor meget godt, men hendes tempramang osv.
Ville jo entlig gerne gerne ha haft en ride hest/avls hoppe som var klar med det samme!
Men Men Men sådan blev det jo så ikke....
Kunne ikke lade være hun er jo en lækker sag. Som jeg håber får en lys fremtid både inden for avl og ridning...
Desværre kom der ikke rigtig nogle pletter på hende...
men Friserens benløft har hun da fået, men ellers er hun meget varmblod´s præget efter sin far..
kender hende ikke så godt i nu da hun ikke engang har været ved mig et døgn i nu... -Men håber i vil tage godt imod hende af lige vel :)

Xena hun udvikler sig godt nok som tiden den går... Hun er ikke plaget/baby argtig mere at se på. Nu liner hun en hest ;)
Hun er stadig den bedste ven at arbejde med.. Hun prøver 100% at gøre og forstå hvad hun bliver bedt om. Dog er hun stadig en unghest med egene veje og meninger engang imellem. men ikke mere end det er til at smile over. :)
Hun blev til redet sidste år da hun fyldte 3. kunne styres i skridt, trav, nu har hun stået hele vinteren og vi ser frem til fåråret her i 2013 hvor vi skal igang igen, med ridningen, og en masse ture ud i det blå :) så må vi se hvad tiden den bringer og viser med hende :) forhåbelige skal hun os stilles til kåring i pinto sidst på året...
Maj 2013
Vi er godt igang med ridningen.. Hun har bare fundet ud af at man os kan bukke med rytter, når man skal galoper, men det er heldigvis ikke ved vær andspring hun gør det, så det går frem ad... hun prøver virklig at gøre og forstå hvad man beder hende om..! det er så fedt at tilride sit eget dyr og så os få lov til at mærke udviklingen med hende :) nu træner vi så vi kan prøve noget ringridning, så må vi se hvordan dyret taget at gå i optog med andre heste og det orkester som de os skal gå¨med ;)

Uhh en Galop og trav damen hun har fået sig..
Hendes trav er så stor og med så meget ryg at det er UMULIGT at side på hende, ikke engang de prof kan side på hende ;) de sveder allesammen som sviner når de har prøvet hende :) men engang skal det nok lykkes for mig :) Hendes galop er meget stor og meget op af bakke når man rider, det er ikke altid damen kan finde ud af at styre det.. så det har kostet nogen sko, klokker og gamascher pga hendes store gang..
Men damen begynder da så småt at få styr på hendes ben, så nu har hun bæring og samling takten fejler lidt i nu.. men det kommer os :)

Nu er vi begyndt at få lidt undervisning ved en meget sød dame :) hvor jeg os køre til et par gange om ugen for at ride, første gang hun var med i byen, to hun som om hun ikke hade lavet andet i sit liv. kold og rolig, stod roligt i en boks og gumlet hø som om hun hade boet i den boks hele sit liv, vi var ude og ride igen kold og rolig, anden gang vi var der ude var det det samme igen, så alt i alt er det en super cool hest at ha med i byen :) kunne ikke ønske mig mere af hende ved det and går :) men vi fik rigtig meget ros, hun bruger ryg og bagpart næsten som hun skal, men det kommer efter hånden som vi får redet og får noget mere undervisning :)

Maj 2015.

mon ikke det var tid til lidt mere opdatering her fra :)
Min skønne skønne hest, er så super dygtig. Sidste år i august (2014) var vi med til vores første ringridning, første gang hun var i byen med mange nye heste.
vi startet med at ride til pladsen (ca 5km) i Pis regnvejr, vi kom frem, så alle de andre komme med deres heste, sluttet os til flokken, for så at ride optog igennem den by det blev afholdt i. Det fandt hun sig super i, gik blandt alle andre heste som Hun ikke kendte på nogen måde stille og roligt, vi kom frem, hvor jeg fandt en heste holder hvor hun stod til det blev "mit hold som skulle ride" igen det gjorde hun som om hun arldig havde lavet andet :)
Det blev vores tur til at skulle ride, lidt på stikkerne, men ikke noget vi ikke kunne håndtere, hun gik super, var lige glad med alle de mennesker som stod at kikket på hende. Da vi var færdig gik turen så hjem igen, hun var ikke så glad for at forlade denne flok nye venner, men hun gjorde som jeg sagde hun skulle, og hjem kom vi, meget meget træt oven på denne dag.
Min plan er hvis jeg kan få det til at passe ind at vi skal til nogle flere ringridning i år, så hun kan komme lidt mere ud og se verden :)

Hun er solgt til en sød dame på Bornholm. Hun rejste søndag d. 31/3 2019
Kommentér på:
Barockpinto Xena Fan Stald Barok
Annonce