{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Fjordhest Kastanjegårdens Mia [Himmelhest] 2001

3.594 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Helle B
Kvinde | 44 år | Oprettet: 8. okt 2005


Fjordhest Kastanjegårdens Mia

Fødselsår:
2001
Højde:
143cm
Temperament
Vågen og påmærksom
Gangarter
Super gode især trav hvor hun fil 10 til medalje kåring.
Stævner
Har kun været til gangartsprøve til medaljekåring hvor hun bestod.
Stamtavle
Ident: FJ 10404
F: CADEAU HALSNÆS
(FJH 713 FJ DK)
M: KASTANJEGÅRDENS SATCHA
(EFJ 9050 FJ DK)
MF: PLUTONIKK
(EFJH 616 FJ DK)
Køn
Hoppe
Bemærkninger
Kastanjegårdens Mia købte vi da hun var 6mdr. gammel af en avler der hedder Hans Larsen. Årsagen var at vi syntes at hun ligende vores gamle afdøde hoppe Andji (Bolettes mor), så hende måtte vi bare have.

Mia var i starten noget sky, men efterhånden som hun prøvede forskellige ting blev hun meget mere tillidsfuld.
Mia blev udstillet til plageskue som 1 års og 2 års, men det gik nu ikke så godt hun blev for nervør og ville ikke vise sig. Så I år gik arbejdet rigtig igang da hun jo skulle kåres. Jeg startede allerede med at træne hende i foråret med longe og red ture på hende. Da det så blev Juuni måned tog jeg hende med til horsens dyrskue og sørme om vi ikke vandt vores hold og fik 23 point og ærespræmie. Derefter begyndte jeg at ride hende hver dag også.
I Juli måned skulle vi så til lokalkåring og Mia var flyvende hun vandt og blev kåret i 1 kl. med 9 i helhed. Lokalkåringen var om onsdagen og om lørdagen var der medaljekåring på sjælland. Min familie og jeg kunne ikke dy os vi måtte bare med til sjælland. Jeg var meget spændt fordi jeg skulle bestå en gangartsprøve for at kunne være aspirant til en medalje, men Mia tog det heldigvis i stiv arm og vi bestod.
Så blev det tid til medaljekåring og Mia blev vist i alle tre gangarter i ridehuset. Der var i alt 22 medaljeaspiranter og sørme om Mia og jeg ikke kom op på fløjen. Mia fik medalje og blev kåret med 9 i helhed og fik 10 i trav!!!
Senere samme dag dystede vi mod Danmarks bedste 2 års hoppe og Mia vandt og blev ÅRETS HOPPE 2005 det er vist fuldstændig umuligt at beskrive hvor overvældet vi var, det var bare en rigtig god oplevelse.

SIDSTE NYT MAJ 2009:

Øv natten til d. 17 Maj folede Mia to tvillingeføl som desværre var døde, det var over 6 uger før tid.
Mia fik tid med dem indtil morgen hvor mine forældre fjernede de døde små føller. Mia vrinskede selfølgelig efter dem men tror hurtig hun accepterede at de var væk, da der jo af gode grunde ikke svarede hende. ØV ØV synd for Mia

Trist opdatering fredag d.13 maj 2011

I nat mistede vi vores smukke og dejlige Mia alt alt for tidligt. Hun blev pludselig akut dårlig og indlagt på Ansager dyrehospital. Det var en kamp med tiden, Men dyrlægerne mente at det var meningsløst at operere hende og de lagde hende derfor til at sove lige over midnat.
Hvor har vi grædt mange tåre og gør det stadig - hun var jo hjørnestenen i vores stutteri, og vi skulle have haft så mange flere oplevelser sammen:-(
Ha' det godt deroppe Mia til vi en dag ses igen:-)
Kommentér på:
Fjordhest Kastanjegårdens Mia
Annonce