{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Lipizzaner Angelic (død 25.3.2010) 1995

4.136 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Maria V
Kvinde | 36 år | Oprettet: 29. dec 2004


Lipizzaner Angelic (død 25.3.2010)

Fødselsår:
1995
Højde:
154 i stg. men kraftig af bygning så ser ikke lille ud.
Temperament
Hehe.. Noget flyvsk, til tider noget hysterisk, men det er ok, så er der jo noget at arbejde med:) Ellers et kanon godt temperament!- Fornuftig

NYT 16 JUNI 2008: Dejligt temperament. Vi har fået nogenlunde styr på nerverne så nu er der dømt ridning...
Gangarter
hmn..... Vi arbejder på det:) Middel..

NYT 16 JUNI 2008:
Vi arbejder fortsat på dem, de er blevet bedre, men mere end middel er det ikke endnu.. Har stået stille en tid..
Stævner
Vi skal lige igang og have fjernet underhalsen, og så er vi klar!

NYT 16 JUNI 2008:
Jaa.. vi kommer nærmere og nærmere. Men der er stadig et stykke endnu.. Nu mangler vi bare en underviser.

Stamtavle
hmn... tja...

Ikke noget nyt:-)
Køn
hoppe
Bemærkninger
Angelic er en dejlig hoppe på 154 cm i stg. Hun er skøn og 98% af tiden yderst fornuftig, men hun har fået så mange tæv før jeg og den tidligere ejer købte hende, så engang imellem bliver hun meget skræmt og så ser hun intet, så løber hun bare. (Ikke sjovt med løs hest ved hovedvejen, så vi har droppet foreløbig at bruge den gode ikke indhegnede ridebane, men må nøjes med et indhegnet græsstykke). Jeg tror på at hun bliver en skøn ridehest engang, der er masser at arbejde med, men det vigtigste er at få dæmpet hendes ekstreme nerver en smule sådan at hun ikke panikker. Det skal nok gå! Smeden er hun ikke glad for hellere, men vi er da gået fra 5 kvarter pr. hov (for beskæring) til en time i alt for 4 hove, så det synes jeg er rigtig godt! Det kræver bare en hel masse tålmodighed og positiv tankegang, og den har vi masser af, så det er bare igang!

NYT 16.JUNI 2008:

Så... nu har jeg næsten haft Angelic i 3 år og vi har arbejdet meget fra jorden så ridningen er gået lidt sløvt gr. manglende faciliteter. Men men, hun blev da redet op i vinters da vi var klar til at være opstaldet blandt lidt flere heste og mennesker og det gik super godt. Staldpersonalet var vilde med hende fordi hun bare var så super nem:-) En utrolig blid, mild og kærlig hest!

Nu er vi flyttet ud til 2 militaryryttere hvor hun kan komme noget mere på fold, og vi venter med længsel på at vores roundpen og ridebane bliver lavet færdig:-) indtil da rider vi på en græsbane der fungerer udmærket. (bemærk: uden hegn omkring smiler) Angelic udvikler fortsat fremskridt og hun hviler mere og mere i sig selv! Hun er trafiksikker og har fået så meget overskud at hun er glad og rolig.. OG..... Så er hun ved at lære at styre sine ben på et skridtbånd så hun kan blive trænet op smiler.. første gang vi sku prøve troede hun at hun kunne holde balancen på kæden foran, men da hun ramte den kom hun i tanke om at man ikke må mase, og derfor stoppede hun for at holde afstand, og ja båndet kørte videre smiler og til sidst var hun helt nede i bunden af skridtbåndet fordi hun glemte at gå fremad, så hun ramte bagbommen heh...ikke hårdt da maskinen kørte meget langsomt, men vi kiggede alligevel på hinanden og håbede at hun kunne holde nerverne på plads. Og det må man sige at hun kunne, hun var totalt cool og dagen efter da jeg sku fjerne bagbommen på maskinen mens hun stod på jorden ved siden af hehe så var hun allerede på vej op ad sig selv, jeg nåede lige at bremse hende i tovet inden rampen sluttede... :-)
Hun er blevet enormt glad for at arbejde og man får af og til også et lille vrinsk når man hopper af efter rideturen..
Jeg lægger lige nogle nye billeder ind... - Nu med rytter...(mig) Desværre går hun bag lod men de er fra i vinters, hvor hun var ved at blive redet op så hun var stadig grøn. Men ja vi kæmper for at komme i lod smiler...

*endnu en lille solskindshistorie herfra*

NYT 25.3.2010

Angelic er aflivet.... Hun blev en fantastisk hest! Finder aldrig en hest som hende igen hun var noget helt specielt! hyyl.... Hvil i fred tøs....!
Kommentér på:
Lipizzaner Angelic (død 25.3.2010)
Annonce