{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Welsh Cob (sec D) Carport's Chrysler 2004

5.542 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Sissel
Kvinde | 29 år | Oprettet: 25. dec 2005


Welsh Cob (sec D) Carport's Chrysler

Fødselsår:
2004
Højde:
Som 5-års er han blevet målt til 147 m/s.
Temperament
Chrysler en pony med sin egen mening om tingene. Han er en kæmpe drengerøv, hvilket af og til kan stige ham til hovedet. Han er dog også den mest kærlige pony, der er meget nem at omgås - og han nyder selskab og står ofte og vrinsker og brummer gentagende gange, hvis han får øje på en :-)
Gangarter
Hans gangarter er super fine med god bagbensaktion - især hans store og rummelig galop skal fremhæves. I traven er det meget naturligt for ham at samle sig, men han har selvfølgelig ikke styrken til det hele endnu. Gennem det sidste stykke tid, er hans skridt også forbedret og er rent faktisk blevet helt fin.

Til stævner er han blevet belønnet med nogle fine 8-taller, men ellers ligger han på et 7-tal.
Stævner
Ponyårene sluttede vi i LA-klasserne med fine procenter. Vores sidste stævner var til ponyuge, hvor vi bla. vandt LA1 med knap 72%. Desuden nåede vi at starte op til LA4 for pony.

Vi er startet på hesteklasserne, hvor det første stævne var til 4 dagsstævnet i hodsager. Her startede vi 2x LA2, og det gik over forventning, selvom han tydeligt mangler stadig mere styrke og bæring :-)
Stamtavle
Fuld stamtavle, registreret welsh cob.

Mor: Bjerregårds Flamme

Far: Glanvyrnwy Squire

Morfar: Cennen Schubert
Køn
Vallak (trods hans hingstede opførsel og attitude - hehe)
Bemærkninger
Carport's Chrysler fandt jeg på Heste-nettet engang sidst i 2009 så vidt jeg husker. Jeg faldte pladask for ham og snakkede ikke om andet, men han var var langt dyrere end hvad vi havde råd til - oveni det hele havde vi også to ponyer der stod til salg og skulle sælges først. I et par måneder kunne jeg ikke andet end at sidde og savle over ham over nettet.
Først efter et par måneder, gik mine forældre med til at tage til Horsens og kigge på ham. Vi havde fået solgt den ene pony og selvom det stadig så noget kritisk ud med pengene, var jeg helt vild efter at se ham live. Så turen gik til Horsens og det gjorde ikke situationen meget bedre - han var simpelthen så fantastisk, min drømmepony :-)
I et godt stykke tid efter, brugte jeg tiden på at skrive med hans tidligere ejer, Karen. Også mine forældre var blevet temmelig vilde med ham, så vi prøvede desperat at finde en løsning på problemet med pengene. Jeg frygtede hver gang jeg skrev til Karen, at hun havde fået solgt ham til en anden.
Den 30/04 tog vi til konfirmation hos min fætter. Da vi var på vej hjem derfra omkring 6-tiden, fik jeg at vide, at min far lige skulle ind og ordne traktoren inde på rideskolen. Da vi trådte ind ad døren til ridehallen, sagde min mor straks "Kan du se hvem der rider der?" - og der red Karen rundt på Chrysler. I de første 5 minutter troede jeg han var ved at blive solgt til nogle andre, eftersom der stod en gruppe mennesker nede ved ridehalsporten, så jeg var på nippet til at bryde sammen, før Karen stoppede nede ved os og vendte Chrysler, så den ene side af hans underlag vendte mod os - og der stod mit navn på. Så begyndte tårerne ellers at trille :-D Min far havde købt Chrysler og arrangeret det hele for at give mig en kæmpe overraskelse. Og nede ved porten stod vores venner, Maria og Mads, og ventede. Takket være mine forældre, Karen, Maria og Mads har jeg fået lov til at få den mest fantastiske pony! Det var en helt speciel dag :-) Men det var egentlig bare historien om hvordan Chrysler endte med at blive min i sidste ende efter flere måneders savlen.
Kommentér på:
Welsh Cob (sec D) Carport's Chrysler
Annonce