{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Hollandsk Varmblod Luna [Himmelhest] 2003

3.557 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

ACAB
Mand | 30 år | Oprettet: 21. jun 2010


Hollandsk Varmblod Luna

Fødselsår:
2003
Højde:
169
Temperament
Vågen
Men hun er perfekt, og er nem og holde(;
Gangarter
Skridt: over middel, frisk
Trav: Over middel, med gode ben løft
Galop Over middel, rummelig
Stævner
Sløjfe spring på Tune sports rideklub - fejlfrit(70 cm)
Sløjfe spring på Epona - Fejlfrit(90 cm)
Sløjfe spring på Tune sports rideklub - fejlfrit(80 cm)
Sløjfe spring på Tune sports rideklub - fejlfri(90 cm)
Sløjfe spring på Himmelev rideklub - fejlfrit(80 cm)
Sløjfe spring Darup rideklub - fejlfrit(90 cm)
Klubstævne På Glostrup - 80-90. fejlfri i hovedspringningen, og fejlfri i omspring. (2Plads)
Stamtavle
F: Cinovo
M: Orianca
MF: Farao
Køn
Hoppe
Bemærkninger
I følge Emilie :P
Luna er en stor flot hoppe med et godt sind og perfekt temperament. Hun flyver rundt på springbanen og det er tydeligt at se hvor meget hun elsker det. Udenfor banen er hun vågen og vil være med til det hele. Et rigtigt nussehoved, madglad og det ikk svært at se hvor glad hun er for sin "ejer" :D


nu ved jeg ikk det store om hendes fortid, hun kommer fra jylland, hvor hun har stået hos (Scou og Schouboe) i Kolding

Lidt Nyt om Luna :)
Nu har jeg efterhånden haft Luna i 7-8 månedere, Hun er blevet købt fordi jeg skulle videre med mit springning, og der er hun helt klart den bedste hest, Hun springer alt hvad der er (; Og gør det med stort overskud. Og jeg er sikker på vi kan komme rigtig langt i springningen. I dressurern er hun osse helt unik, og går godt til biddet, og har 3 perfekte gangarter (; Men det er tydeligt og se på Luna hvad hun helst vil, og det er og springe uden tvivl :). Lige pt for jeg undervisning 2 gange om ugen i spring, Onsdag og Søndag :). hvor det bliver bedre og bedre for hvergang :). Som min spring træner siger, vil hun blive en guldhest :). Har redet i 3-4 år, og er kommet ret langt på de år, synes jeg selv. Jeg har kun fået undervisning af Per Christensen, som har lært mig alt fra bunden :). og som stadig underviser mig.

Lidt nyt 30/1-2012
Så er det på tide at jeg for skrevet noget mere om Luna, og hvordan det er gået osv osv..
Luna har været øm i korsledet. hvor jeg har kunne mærke hun sprang underligt. og i dressuren skød hun sin ene skulder rigtig meget. og jeg blev ved med og arbejde på den dårlige side. men det hjalp ikke. så fik jeg min dressur underviser til og sætte sig op på hende. for og se om hun kunne mærke noget. hun sagde hun var helt låst i korsledet. også var der ingen anden udvej end og få en Kiroprakter ud. det fik vi så gjort. også skulle hun stå 1 måned, hvor vi kun måtte gå turer. og gå over nogle bomme. det passede ikke Luna. men da den måned så var gået skulle kiroprakteren så ud igen for og tjekke op. hun skulle så stå i en måned igen, hvor jeg måtte trække nogle lange turer med hende. og longere hende over nogle bomme. 2 måneder uden spring passer bestemt ikke Luna. og det var på tide at kiroprakteren skulle ud igen. og langt om længe fik vi lov til og genoptræne. det var dejligt endelig og sidde på ryggen af hende igen. og hun har været helt fantastisk efter kiroprakteren har været der. hun går til biddet med det samme. også springer hun bare som en drøm. Hun er blevet en stjernehest som elsker og lave noget efter hun ikke har ondt mere. så nu springer jeg 2 gange om ugen. og for dressur undervisning 1 gang om ugen :)
Kommentér på:
Hollandsk Varmblod Luna
Annonce