{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Quintarnar de la orden (pinto) [Tidl. part] 2000

2.467 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Anden særlig race Quintarnar de la orden (pinto)

Fødselsår:
2000
Højde:
158cm. ved det ikke helt med sikker hed;D men dejlig højde til mig:)

Pinto´s rigtige navn er : Quintarnar de la orden

men hun bliver bare kaldt pinto:)
Temperament
rigtig godt og virkelig venlig sindet, hun kan ikke gøre en fluge for træd med mindre der sidder en nervøs rytter på hende, så kan hun godt lave lidt rodeo;) hi hi, og hvis hun fx. har været ude og springe og er meget træt, kan hun godt finde på at ligge sig ned, hvis ikke man holder hende igang:(men hun er ihvertfald skide sød!
Gangarter
skridt: fin nok
trav: lidt stor, men det skal den jo også helst være når hun jo er hest;D

galop: 'stor og rummelig, hvis man giver hende den fremad drift hun skal have:)
hun kan godt finde på at sætte i forkert galop, da hun jo kun er en lille pige i sit lille hoved, og ikke helt rigtig har lært det ordentligt endnu;D
Stævner
ja, et par enkelte her på rideskolen, men ved ikke om hun har startet hos en anden ejer?
men jeg har ikke startet et eneste, da jeg jo ike har redet hende så meget endnu;D
Stamtavle
aner det ikke;s men det generer ikke mig!:D for mig kan hun have et hjerte af guld og uden stamtavle, jeg er faktisk ret lige glad, jeg skal jo ikke tjene noget på hende;D hih..<'3
Køn
ja mon ikke, ej en dejlig hoppe:D med stort H, og selv vallakerne er vilde med hende, tro mig, lille shetlænder (sofus) på knapt 1 meter, har førsøgt at hoppe på hende xD
Bemærkninger
Pinto er virkelig sød og rolig, og giver sin rytter alt hvad hun kan! hun er virklig skøn, Hun er super dejlig på fold og i stald, hun er god som dagen er lang;D hun kan dog godt finde på hvis man rider i skoven med andre og man så ligepludselig rider væk fra de andre, så kan hun godt finde på at lave lidt rodeo osv. :c men ellers virkelig dejlig og rolig i skoven.

Til spring er hun ikke så rutineret endnu men gør sit bedste for at behage sin rytter;D hun er iskold for alt, fyld, vandgrav, tørgrav og ALT! hun stoler meget på sin rytter, og jeg kan sagtens stole på hende.!<3 selvom afstanden er af lort springer hun, det sker selvf. at hun river lidt engang imellem, men det er kun hvis hun er træt;D hun sætter nogle gange af 1½ meter før springet, hvis det skal være det, men hun stopper aldrig!! elsker hende, da hun jo bare er så igennem unik, og fantastisk!! Jeg har ikke redet hende så længe så kender hende ikke vildt godt, så mere tekst og flere billeder kommer om et par dage;D håber i vil tage godt imod hende selvom der ike er mange elle gode billeder af hende, men tro mig det skal der nok komme!:D


Jeg har kun sprunget Pinto 3 gange lige på nuværende tidspunkt;D første gang gik knapt så godt, da jeg hele tiden blev sprunget ud af sadlen xD heh men sidste gang gik det fint. vi fik sprunget 90-95cm. i oxer, så det var fint nok;D og glæder mig vildt til næste gang, nu hvor hun jo bare er så vidunderlig!!!

så i det store hele er hun bare en fantastisk hest!!!


I dressur´kan hun godt være lidt hård, da hun ikke bliver redet "serriåøst" hver dag, men vi arbejder meget med det.. Sidste gang fik jeg hende til at gå stabilt til bidet og lave lidt små schenkelvigninger(staves) og det har hun ikke rigtig lært.. og hun satte ikke i forkert galop én eneste gang.. på trods af at vi kun kunne ride på en 30meter volde fordi resten af banen var frossen:s men er virkelig stolt af min lille pige:') jeg rider hende ikke "fast" som sådan, men jeg kan bare tage hende onsdag og søndag og torasdag, hvor jeg rider på HUR der er en anden pige "Amalie" der ridder hende mandag så der er hun optaget, og fredag, lørdag og tirsdag rider jeg slet ikke på HUR såå..


Ps. Pinto er inporteret fra Italien. Men HUR byttede hende ud med en pony der hedder Sandy til en hestehandler..
:)

Pinto, du er vidunderlig!! du betyder sååå meget for mig!! jeg vil gøre alt for at dig og mig skal blive bedre sammen!<3 du vidunderlig hest!!

jeg ville gerne ride dig hver dag smukke, men du er desværre ikke min, så jeg kan ikke have dig for mig selv hver dag:'s men du såå vidunderlig!!


OBS hos gamle ejer hed hun Quintarna.


Idag d. 17/1-11

Pinto skabte sig helt vildt!!!! Hun stejlede helt vildt da Amalie skulle trække hende over vejen:O tror serriøst Pinto førsøger at gøre Malle bange?? er selvf. slet ikke sikker.. slog mig bare fordi hun he´le tiden stejlede imod amalie som om hun ville jokke hende ned.. men der skete heldigvis ikke noget.. og det er nok bare en mærkelig tanke jeg har i hovedet..... kan godt forstå hvis du blev forskrækket Amalie:/ det er fandme da heller ikke sjovt at stå en ret av pige ved siden af sådan en skør og stor hest.. og især ikke nor den så laver balade:/ men heldigvis var der ingen der kom noget til også selvom det skete lige i vej kanten...:/


:D Idag d. 18/1-11
Fik lige sprunget den smukke lidt.. egentligt var det Amalie der skulle springe hende idag.. men eftersom at hun smed hende meget voldsomt af og amalie ikke rigtigt kunn få vejret.. blev jeg smidt op på hende og fik sat hende lidt på plads:) det var nu meget dejligt lige at springe hende lidt igen:)


:'(
øv Pinto bliver på torsdag solgt:'(

2/3-11
:'( sidste tur på Pinto-pigen:'( sad for sidste gang på hende præcist kl 18:00:'( sørgeligt!


3/3-2011
Så blev der helt tomt på gården:'( uden Pinto, er det ikke noget at råbe hurra for!:'( Savner dig smukke skath! håber hestehandleren sælger dig videre til én GOD og KÆRLIG familie!<3:') det er ihvertfald det du fortjener skath!<3 kl 16:16, var traileren ude af øjenkontakt:'( åhh Pinto, du er virkelig utrolig!<3 tak for alt skath!<3:'/ loveyousmukke!

Kommentér på:
Anden særlig race Quintarnar de la orden (pinto)
Annonce