{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Oldcastle Misty [Tidl. part] 2001

3.810 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

!Eva Jørgensen! .
Kvinde | 27 år | Oprettet: 27. okt 2008


Anden særlig race Oldcastle Misty

Fødselsår:
2001
Højde:
141cm med sko
Temperament
Nervøst anlagt, men det har en nok en del at gøre med at han nok er blevet mishandlet inden han kom til Danmark fra Irland.
Gangarter
Skridt: Fin nok når han bruger ryggen ordenligt.

Trav: Vildt lækker! Især hans frie trav.

Galop: Fantastisk!
Stævner
Tattersall klub stævne LC1 63% delt første plads

Led-øje smørrum klub stævne LC1 70,43% 2 plads
Led-øje smørrum klub stævne LC2 70,45% 1 plads
desværre blev klasserne slået sammen ellers havde jeg fået 2 første pladser

MAK LC2 2 plads :)

MAK LC2 1 plads :)

GEK LC2 1uplaceret

GEK LC3 Delt 4 plads

GEK LC3.. Noget møg, da han var bange for tilskuerne -.-.. Men red til 62,??

LØRS LC2 = 77,323 1 Plads, søøøøøøøød pony :D

LØRS LC3 = 68,333, søøøøød pony igen ;)

SKJOLDUNGEN RIDEKLUB LC3 = 67,?? red fejlbane :P ups, men calle gik sååååååå fint :)

SKJOLDUNGEN RIDEKLUB LB1 = 63,??. det var min første LB så er rigtig tilfreds med resultatet :) Og ponyen var sød :D
Stamtavle
Har ingen stamtavle men i hans pas er han skrevet som irsk sportspony
Køn
Vallak
Bemærkninger
Calle er min part jeg har haft part på ham siden 1 maj 2010.

Jeg rider ham ca 2 gang om ugen. Og for dressur undervisning af nok den bedste underviser, hun har virkelig hjulpet Calle og jeg med at arbejde sammen og hun ved lige præcis hvad jeg skal gøre i de forskellige situationer.

Calle er ikke bare en pony man sætter sig op og rider på, også tror man at man kender ham, men han er en pony med så meget personlighed, at hver gang man sætter sig i sadlen for at ride en tur lære man noget nyt om dyret.

Jeg rider for det meste dressur hvor at han går rigtig godt - hvis jeg altså ikke ride som en mongol - og vi rykker os hele tiden både Calle, Charlotte og jeg. Og når jeg kigger tilbage i de videoer jeg har fra vores første stævner, for jeg helt ondt af den lille pony, men han har været rigtig tålmodig. Og givet mig en chance for at lære ham og hans gangarter at kende. Han har nok den fedeste trav og galop nogen sinde (efter min mening) han er altid åben for nye udfordringer selv om han godt kan være lidt skeptisk i starten. Han lytter rigtig fint til shenklerne og arbejder med bidet.

Jeg har sprunget 80 cm på ham og han var simpelhen SÅ sød, finder selv afstanden, men samtidig skal man også ride for det eller ved han ikke hvor han skal hen. Og når vi er i skove bliver det jo også engang i mellem til et lille spring eller 2, og det er tydeligt han elsker det.


Calle rigtig er så sød i skoven han elsker en frisk galop og det må gerne gå stærkt, han er fuldt styrbar og han kan altid stoppes.

Han kan godt være lidt nervøs nogle gange men jeg har lært med tiden og med hjælp af Lotte, hvordan jeg skal håndtere ham og jeg kan tydeligt mærke hvor meget mere han stoler på mig i forhold til det første ½ år.

Calle stod opstaldet på Tattersall pony rideklub, nu står han hjemme hos ejern(Charlotte) selv, det nyder han fulgt ud.
___________________________________________________________________________________

Nu har jeg haft part på calle i snart 7 måneder, de er gået rigtig stærkt, og jeg elsker ham mere for hver dag der går<3
Vi er også nået rigtig langt i dressuren og han slappet fint af (for det meste;))

Nu er der gået lidt over et år, og det er kun gået frem af.
Men så her i dag red jeg uden sadel, den lille gris blev forskrækket, så jeg faldt af, og han kom til at trade på mit ben -.- Det vil sige en tur på skadestuen til mig, det blev til 3 sting i benet, og ingen ridning ind til det er helet :( Æv, men selv den bedste kan have en dårlig dag :)

Det er sjovt at tænke på hvor meget calle har ændret sig, i starten kunne jeg ikke lave et galop anspring uden han, løb afsted, og der skulle altid være en til at holde ham når jeg skulle af og på. Men nu er kan jeg selv hoppe op og af, han står helt stille, også til stævner :)

Det er utroligt hvor meget den pony har lært mig :) Tiden er gået sygt stærkt, selvom vi har haft nogle nedture, er vi altid kommet godt igen.
Og lotte (Calles ejer) har også altid været der til at hjælpe:)

Jeg tror aldrig jeg har mødt en pony med så meget charme som Calle, det er helt vildt hvordan han har påvirket min hverdag og hjulpet mig med at udvikle mig som person. I starten viste jeg ikke hvor lang til det ville holde, men så lige pludselig er der gået 1 ½ år og jeg kan virkelig ikke forstille mig en hverdag uden min lille basse <3 ;)

27/3
Det er virkelig hjerte skærende at tænke på at der er under at år til at han skal sælges, jeg er så glad for ham! Men nu vil jeg bare nyde den tid vi har tilbage! Jeg har forresten snart redet ham i 2 år! :D Min lille gris!

- Jeg tror alle på et eller andet tidspunkt alle har drømt om at ride rundt uden udstyr og galoppere i fuld galop over marken på deres drømme hest! Det har jeg så prøvet nu, det var så ikke i fuld galop eller nogen stor endeløs mark, men jeg havde den bedste pony i verden og det var det der gjorde den oplevelse til noget helt fantastisk!!! Og det øjeblik vil jeg aldrig få igen, men det er nu et dyretbart minde der aldrig vil blive glemt! :')

I uge 27 var Calle, Charlotte, Speedy (Lottes Shetlænder) og jeg på en Horsemanship ridelejr i Skælskør, det var nok den mest spænderne og udforetrende uge jeg længe har oplevet! Jeg lærte så meget om hvordan jeg skulle håndtere calle, i hans små særheder ;) Vi red udensadel, bidløst og i codeo hele ugen og der blev bestemt prøvet nogen grænser af! Jeg kan virkelig mærke hvordan det har styrket vores båd som hest og rytter.

Calle er fantastisk, han er min stjerne, min engel. Han er speciel og ville ikke have at ham til at være anderledes, han er måske en smule irretenrende engang imellem, men det er det der gør ham så unik. Og nu efter 2 år og 3 måneder, vil jeg bare sige tak Calle, tak fordi du er en lille smule underlig, og nu tænker de fleste nok at der ikke er noget i det jeg skriver, for medmindre du har mødt eller set denne her pony har du ingen ide om hvor fantastisk sær han er! <3 Så Calle jeg elsker dig! :'D <3

Folk må ikke tro at Calles og min vej har været det rene paradis for det har det ikke, han har smidt mig af, så jeg har slået mig, og jeg har været bange for at ride ham, men det har aldrig stoppet mig, - slet ikke når Charlotte nærmest har løftet mig op på ham igen,- Men det har jeg haft brug for og sådan er det bare, og sådan vil det altid være. Men som min ride lærer siger må man ride sig ud af problemerne, det hjælper ikke bare at side over i et hjørne og tuder over tingene, man må kæmpe videre og se frem af, og jeg ved at hvis jeg ikke hadet kunne se noget i den pony, ville jeg aldrig havet kæmpet videre med ham, så ville jeg være stået af for længe siden! Og det siger også så meget om hvilket bånd man knytter til den hest man rider på!

Video = http://www.youtube.com/watch?v=01T2n6jHRoc&feature=feedu
Kommentér på:
Anden særlig race Oldcastle Misty
Annonce