{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

New Forest Nyskoven's Bellis 1996

5.018 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Marianne V
Kvinde | 34 år | Oprettet: 15. okt 2005


New Forest Nyskoven's Bellis

Fødselsår:
1996
Højde:
1,46
Temperament
roligt og rigtig dejligt :) Bellis er virkelig en sød pony.
Gangarter
Stævner
Stamtavle
F: Malibu II
M: Silverlea Minetta
FF: Mambo Moscan
FM: Sally
MF: Silverlea Spotlight
MM: Silverlea Mink
Køn
Hoppe
Bemærkninger
Jeg købte Min dejlige lille Bellis i 2004 og jeg må ærligt indrømme at jeg ikke helt vidste hvad jeg gik ind til med hende (dengang). der var hun 8 år og havde aldrig været i hænder før. for at skære det ud i pap - ja hun havde aldrig nogensinde haft smed i de 8 år, og heller aldrig rigtig været vandt til bare at gå med grime og være i stald, og bundet. helt vildt. Men det var bare hende jeg ville have, så vi købte jo hende så. da hun kom hjem til stalden, som dengang var stald Torpegaard i Sulsted, men der ville hun næsten ingen gang med mig over fliserne og ind i stalden, problemet allerede der var at hun aldrig nogensinde havde set fliser før.. ret skræmmende. men det gik jo med hende selvom at alle folkene i stalden rystede på hovedet af at vi havde købt sådan en RÅ hest til mig. efter at have hende et par måneder havde vi fået rigtig god tillid til hinanden, og tilridningen startede. Jeg havde datteren fra stalden (Karina Madsen) til at hjælpe mig med tilridningen, og det gik simpelt hen så nemt. ingen buk, spring eller lignende. det var bare så dejligt. tror at vi havde fået hende tilredet i kun to måneder før vi allerede startede vores første new forest stævne i farstrup hvor vi kom hjem med 3 rosetter for hele weekenden i farstrup.

Derefter har jeg været til mange dressur stævner efterhånden, + ét springstævne, og har altid haft roset med hjem. og dyrskuer klarer hun også med 23 point, og nogle gange 22 :) dejligt .

Beskrivelse fra kåring 2005 i Hammerum:
Stor hoppe af god dog lidt tør type med passende dybde og bredde. Udtryksfuldt hoved på middellang lidt lavt ansat hals. God skulder og manke. God overlinie og velformet bagpart. Jævnt føre lemmer, snæver bag og flade hove. Bevægelsen god i skridt, rummelig i trav, god og afbalanceret, dog lidt stiv bag i galop.
Kåret i 2.kl.A (stod som nr. 4 ud af 11)

point:
8-7-8-7-7-7-7-8-7-7

D. 21.04.08 fødte Bellis, 11 år, det dejligste lille hingsteføl Cavallino som er opkaldt efter en by i Italien. Han er den sødeste lille dreng. sindet har han selvfølgelig efter sin mor. lige så god som dagen er lang :)
- efterfølgende har vi fundet ud af at Cavallino skulle betyde hingst på italiensk vist nok.
Kommentér på:
New Forest Nyskoven's Bellis
Annonce