{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Haflinger Adonis [Tidl. hest] 2008

3.157 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Anne S
Kvinde | 49 år | Oprettet: 14. sep 2010


Haflinger Adonis

Udfordringer
Fødselsår:
2008
Højde:
Knap 140 cm - vokser stadig... en smule=)
Temperament
Sød, fræk og tillidsfuld. Han er stærk og fyldt med selvtillid.
Gangarter
Fine gangarter - han er tilredet i foråret 2011.
Stævner
Nej
Stamtavle
Nej
Køn
Vallak
Bemærkninger
Sep. 2010 - Jeg så Adonis for første gang for ca. 1 måned siden, og købte ham den 1.9.10. Så vi er først ved at lære hinanden at kende. Han er super dejlig, og jeg er helt solgt.=)

Efteråret 2010 var virkelig nybegynder "arbejde" - mig der de sidste år kun havde haft med rideskoleheste at gøre og Adonis der var ret rå og meget ung. Ja og har været hingst til han var ca. 2½ år. Søgte og fik mange gode råd ved de andre hestepiger - ja og kastede mig over hestelitteratur.

Vinteren 2010/2011 (med masser af sne og frost!!) var der masser af hestetid i "flyverdragt", store varme støvler og frost i næsen.. godt med hygge og kaffe.

Foråret 2011 Adonis var i tilridning ved Team No i 6 uger - og jeg fik den meste fantastiske veltilredte pony hjem.
Under rytter er Adonis super opmærksom og rides for lette hjælpere.

Sommeren 2011 - jeg fik reddet også en del undervisning - men en våd sommer og sensommer.

November 2011 flyttede jeg Adonis til Thommysminde Hestecenter - og det er jeg rigtig glad for. Han er godt aktiveret i løbet af dagen - fuldautomatisk foder anlæg - og han har travlt - specielt foran grovfoder automaterne=)

Ja og så er han jo gude smuk - helt sikkert hestenes svar på Brat Pitt;) - om sommeren og total teddybamse om vinteren:)

D. 31.5.2012 flyttede Adonis til Vonge Hestepension - Og han er faldet rigtig godt til. Det er vi begge=)


Weekenden 2.-3. Juni 2012 deltog vi i et kursus med Mia Lykke Nielsen på Vonge Hestepension - Hold da op en kæmpe lærerig oplevelse. Er så taknemmelig og glad for at have fået denne mulighed - Jeg glæder mig til at komme igang med at træne alle de ting vi har lært. Og er nu ikke længere "bekymret" for at ride Adonis uden bid. Så nu er vi både bomløse og bidløse=)

Sommer 2013-
Det ser nu ud til at vi endelig har fundet årsagen til Adonis tiltagende mistrivsel og bryske adfærd. Både overfor foldkammerater og mennesker!
Adonis blev i starten af juni opereret for sædstrengsfibrose/arvæv.. diagnose og operation på samme tid. Og jeg må sige, jeg har fået mig en helt ny hest.. forandringen de sidste par uger er helt vild. Han leger, gnubber og nusser med de 2 unge plage. Han nyder når jeg strigler og nusser ham, og står bomstille! .. vil så gerne og er bare helt og aldeles imødekommende. Det er fantastisk at opleve, da jeg var blevet ret så utryg ved ham.. gradvis over det sidste år (måske længere) har han prøvet og været nødt til at fortælle - at noget gør ondt. Endelig er årsagen fundet og vi kan komme videre med samvær og træning. Han er stadig ung og pokkers stærk, men jeg tror på vi kan finde vores vej sammen.. selvfølgelig med masser af inspiration og undervisning:-) Ja, og så er vi så heldige at være i hestevelfærds paradiset med den sødeste Nina og de skønneste heste:-)
Kommentér på:
Haflinger Adonis
Annonce