{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Fjordhest Westergaards Kilimanjaro [Tidl. hest] 2006

6.663 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Signe Gryholt
Kvinde | 31 år | Oprettet: 8. aug 2006


Fjordhest Westergaards Kilimanjaro

Fødselsår:
2006
Højde:
147 cm. stg.
Temperament
Han er altid nem at omgås i stald og på fold. Er meget opmærksom på dig, men har til tider sin egen mening. ;-) Han er rolig under rytter og nybegyndere kan roligt sætte sig op på ham.
Gangarter
Han har nogle udemærket gangarter, han er rimelig sporty og hans gangarter er også derefter.
Stævner
Skamby rideklub d. 30/4-11 - Kilimanjaros Første stævne.
Lc1: 56,66% 5 plads.
LE spring: 0 fejl + omspringning 0 fejl = 1 plads

Det var vores aller første stævne og han var bare så super fin! Han gik kanon i dressuren + at han sprang ALT uanset fyld. Er så stolt af min lille pony.

Seden rideklub d. 4-5/5:
FOR HEST
LC1 68,? % 2 plads.
LC2 67,? % 4 plads.

LF: 0 fejl 2 plads.
LE 0 fejl 1 plads.

Det var babyens første debut som hest og ikke pony. Han klarede det så godt.

RIDO d. 12-13/8

2x LE, Tøffe var meget træt pga. en masse trailer bøvl og han har også kun været redet i 2 uger, efter sommerferie. Men vi fik et stop i den første hovedrunde. Anden hovedrunde gik fint, men en ærgelig bom i omspringningen. Han var ellers super fin, dog lidt tung i røven.

Seden Rideklub d. 17-18 sep.

Dressur for HEST:
Lc1 60,40% 5 plads.
Lc2 KLUBMESTER 66,70 = 1 Plads og vi blev klubmester i dressur, for Hest.

Spring:
LF 8 fejl, lavede en volte og et dumt stop :(
LE KLUBMESTER Vandt! :-D
Klubmesteren var med 2 hovederunder og 1 omspringning.
Første hovedrunde var fejlfri, anden hovedrunde fik vi 1 bom. Og vi nåede ikke til omspringningen, da de andre havde fået over 8 fejl, så vi havde vundet. :-D

VI ER NU KLUBMESTER FOR HEST I BÅDE DRESSUR OG SPRING!!! WEEEEEE

KIR d. 12-13/11 2011
Lørdag:
LF: Fejlfri 1 plads.
LE: Fejlfri 1 plads.
Søndag:
LF: Fejlfri 1 plads.
LE: 1 Bom, uplacerede.

Så skøn weekend. Han er bare fantastisk at have med. :-)
Stamtavle
Hans far er Pikant halsnæs. Hans mor hedder Linci, men er ukendt/ukåret.
Køn
Vallak
Bemærkninger
Jeg købte Tøffe d. 11/11 2010, men der havde jeg redet ham cirka 3 måneder inden. :)
Han er en helt fantastisk hest, med det mest vidunderlige temperament man kunne forestille sig. Han er enormt samarbejdsvillig, men kan til tider godt hidse sig selv op over en lille bitte ting, så det er vigtigt at man koncentrere sig, når man rider ham og ikke laver nogle små fejl, så han bliver forvirret.
Vi er så småt begyndt at spring lidt, hvilket går fremragende! Han kigger ALDRIG på noget. Der er virkelig intet der kan skræmme ham. Han styre lige mod springet og springer med stor lyst! Det er bare dejligt, når man nu har tænkt sig at vi skal ud og starte nogle små stævner, så kunne det da være rart at kunne springe. :o)
Men alt i alt er Kilimanjaro bare en helt fantastisk pony, som jeg bare ikke kunne stå for. Jeg er ligeglad med om han er pony, det er ikke det, det kommer an på. Jeg ville sagtens kunne finde en fin hest, men det ville på ingen måde blive det samme som min lille baby :)

d. 5/5 2011:
Nu har jeg efterhånden haft min lille baby i 9 måneder! Vi har startet vores første stævne, hvor vi blev nr. 1 i springklassen. Det havde jeg godt nok ikke regnet med, da han var en idiot med bukspring osv. på opvarmningsbanen. Men da vi så kom ind, var han 100% klar til at tage alt hvad der kom. :-D Han er bare helt fantastisk.
Vi får undervisning i dressur hver anden torsdag, af en ude fra fredemarksgård. Det er okay, men savner undervisningen hos Mette på Fyns rideklub.
I spring har vi fået en lille smule undervisning af Lone urhbrandt på Seden, hvor vi står nu. Der er godt lige at få en hjælpende hånd til at komme ordenligt igang.
Han har fået mange muskler og er blevet meget mere stabil i dressuren, MEN han er tilgengæld blevet stærk og er en rigtig teenager til tider! Total uopdragen. Men det kommer vel med tiden, må man håbe. :P

Min lille lort springer sku nemt 1 m. med eller uden sadel :P Haha. Han er sku en lille spring pony.. Glæder mig til at få en spring sadel, så vi rigtig kan komme ud og hoppe!

Nu har jeg haft babyen i 1 år og d. 17 og 18 Sep. blev vi klubmester i både dressur og spring! :-)
Han er bare en stjerne!!!!

d. 13/4 2012
Efter en lille pause i et på månede med en masse flytterod osv. er vi så småt ved at komme tilbage og har en masse stævne planer forår. sommer og efterår.. På lørdag starter vi vores første jagt sammen med Pernille og Ayoe, som er vores nye stævne partnere. ;-) Tøffe er nu flyttede til søbjerggård og der er han rigtig glad for at være og det er jeg også.

Min pony er ikke bare min pony. Han er den jeg skal tilbringe mest tid sammen med og den der giver mig de bedste stunder i mit liv. Jeg kan ikke takke ham nok for alt hvad har har gjort for mig allerede. Så længe jeg har ham, kan jeg ikke ønske mig mere og når han en dag ikke er her mere, ved jeg ikke hvor jeg skal gøre af mig selv. Jeg er ikke et sekundt i tvivl om at han er hvor han skal være, resten af hans dage. Intet vil nogensinde kunne få mig til at skifte mening. Jeg elsker ham mere end hvad jeg troede var muligt.

Tøffe har været solgt til Sjælland i 4 år, men d. 10/12 2017 købte jeg ham tilbage igen og han forlader ALDRIG min matrikel igen!
Kommentér på:
Fjordhest Westergaards Kilimanjaro
Annonce