{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Dansk Varmblod Cassy aka. Blomsten <3 [Tidl. hest] 2002

3.775 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Dansk Varmblod Cassy aka. Blomsten <3

Fødselsår:
2002
Højde:
Ca.162 cm
Temperament
Cassy er en dejlig hest, der er rimlig opmærksom under ridning, men ellers rigtig dejlig
Gangarter
Skrid : God fremadgående og behagelig
Trav : God, med syge rygsving, men svær at sidde ned i.
Galop : Rigtig behagelig.
Stævner
Nope ikke endnu.. Men det kommer til næste år.
Stamtavle
Mor: DV Camille
Mormor: DV Ramille
Mormors mor: Elvira
Mormors far: Rambo
Mormors morfar: Locarno
Far: DV Ibistern (Ib)
Farmor: Billibi
Farfar: Heslegårds Rubin
Køn
Lækker hoppe
Bemærkninger
Jeg har haft part på Cassy siden d.20.08.10 hun er en dejlig hest som jeg tror jeg kan komme rigtig langt med.. Mine planer med hende er at komme til at springe hende lidt, og komme ud og starte nogen stævner på hende, så vi begge kan få nogen oplevelser inden for stævner.. Er lidt lost på hvad jeg skal skrive.. Men opdateringer kommer..

Dagbog :

Tirsdag d.31.08.10
Idag var der smed i stalden, så der var lidt stresset, så Cassy var lidt urolig.. Vi startede ud med lidt ridning på banen, men den var meget smattet, så vi gik ind i ridehuset, Cassy var meget urolig da hun var alene derinde, så det blev kun til lidt hygge idag.. Hun var lidt strid.. Sluttede med hygge på staldgangen og i boksen mens hun spiste.

Torsdag d.02.09.10
Idag havde jeg Ponyklubbens Lama med ude hos Cassy.. Cassy var rigtig sød idag, men meget opmærksom på alt hva der skete rundt omkring hende.. Lama fik også lige en tur på hende.. Vi har redet lidt dressur og skridtede en tur.. Der kommer billeder og video..

Tirsdag d.07.09.10
Idag var Cassy meget opmærksom da vi skulle ind fra folden for det blæste MEGET!! Men vi kom ind uden at komme tilskade.. Striglede hende godt og grundigt og sadlede hende op.. Hun var meget opmærksom på ALT de første 20 min. i ridehuset.. Men efter det faldt hun lidt ned.. Vi fik lidt undervisning af Kirsten og det gik ret godt.. Det lykkeds også at få hende i rigtig galop på venstre volte!! Er rigtig stolt, for det har Cassy svært ved.. Er kommet godt igang med at træne nedsidning, og det går godt frem ad! I det hele taget har det været en god dag med Cassy..

Torsdag d.09.09.10
Idag blæste det rigtig meget og Cassy var helt oppe at køre da jeg hentede hende fra folden. Striglede hende godt og grundigt og opdagede at lille pigen havde fået muk.. ØV ØV!! Sadlede hende op og gik over i ridehuset, hun var rigtig dygtig.. Jeg red hende for næsten helt løse tøjler, og tror det er vores vej frem.. Hun var meget mere afslappet og reagerede bedre.. Skridtede hende a, og gik over i stalden og sadlede hende af.. Hyggede med hende i boksen da hun spiste..

Lørdag d.11.09.10
Red lidt useriøs ridning på Cassy.. Hun var rigtig sød..

Tirsdag d.14.09.10
Idag lå Cassy ned, sammen med 3 af de andre (de var ialt 6 på folden) Da jeg kom derud for at hende, blev hun liggende, og hun ville da ikke med ind!! Men det lykkeds dog tilsidst at få hende ind.. Hun var ikke ligeså bange for plastikken som hun har gjort de andre dage.. *STOLT* Da vi kom ind stod hun pænt og nød opmærksomheden.. Hendes muk er desværre blevet lidt værre, sprøjtede sådan noget anti bakterie noget på det.. Sadlede hende op og gik over i ridehuset.. Hun var flink nok, selvom hun vrinskede efter selvskab.. Kirsten kom over og underviste os lidt, det er begyndt at gå rigtig godt med at få hende stabilt i holdning.. Det går også bedre med galop anspringene.. Skridtede hende godt og grundigt af da hun havde svedt meget!! Sadlede hende af, og fodrede hende, lukkede hende ud og kiggede lidt på skønheden..

Onsdag d.15.09.10
Cassy er blevet oprettet på HG

Torsdag d.16.09.10
Er så stolt af Cassy.. Hun var simpelt hen så sød idag!! Tog hende ind fra folden uden problemer, hun stod helt stille under strigling og opsadling.. Da vi kom over i ridehuset drillede hun lidt, men ellers gik det rigtig godt.. Fik hende i rigtig galop på venstre volte *stolt* og fik galopperet 3 sammenhængende runder på hver volte.. Har svært ved at holde hende i galop, men idag lykkeds det!! STOLT!! travede for helt løse tøjler og hun reagerede bare PERFEKT på mine signaler.. Har også lavet shenkelvendning på hende, og det klarede hun også super godt!! Alt i alt har det bare været en PERFEKT dag hos Cassy!!

Tirsdag d.21.09.10
Cassy var super sød idag, hendes muk er heldigvis ikke så slemt mere! Hun gik rigtig godt på begge volter også i galoppen. Vi var en tur på udendørs banen med Maria og Snowstar.. Vi legede i vandpytter, det var lidt sjovt.. Da vi havde redet og hun var blevet sadlet af vaskede jeg hendes ben, det tog hun også rigtig pænt.. Hun var bar fantastisk idag..

Torsdag d.23.09.10
Der var mange mennesker i stalden idag, så det hele var rimlig forvirrende.. Skridtede en lille tur på Cassy sammen med Maria og Snowstar.. Da vi kom tilbage longerede jeg Cassy på ridebanen aka. swimmingpoolen.. Hun var rigtig dygtig, selvom der var mange mennesker og heste i stalden..

Lørdag d.25.09.10
Hentede Cassy fra folden og striglede hende, sadlede hende op og trak hende ned i ridehuset, og begyndte at varme op.. Jeg sprang hende for første gang idag!! Hun var rigtig sød.. Det gik faktisk ret godt.. Det var anden gang Cassy sprang, og jeg har ikke sprunget siden februar.. Vi sprang ca.40-55 cm. Vi skridtede af på ridebanen sammen med Maria og Miss T. Vi hyggede rigtig på banen og plaskede i vandet.. Striglede hende efter vi havde redet, og hyggede lidt i boksen med hende da hun spiste.. Lukkede hende ud igen..

Tirsdag d.28.09.10
Idag kom Cassy da jeg kaldte på hende.. <3 åhh det varmer!! Tog hende med ind og striglede og nussede om hende i en time.. Sadlede hende op og trak hende over i ridehuset.. Hoppede op og skridtede hende varm.. Det gik bare så godt i skridt.. Satte hende i trav, og hun ville bare slet ikke samarbejde med mig! Lige meget hvad jeg gjorder, gjorder hun det modsatte.. Hun stak af med mig fordi der var noget der sagde lyde på taget, fik nogenlunde styr på hende og red videre.. Det begyndte at gå okay.. Og hendes galop var bare en drøm!!!!! Hun gik forholdsvis pænt indtil porten ind til ridehuset blev åbnet.. Der spassede hun igen og stak af med mig, men fik ret hurtigt styr på hende, derefter var hun bare totalt oppe at køre, men hun blev ret afslappet da jeg havde skridtet et par runder sammen med Cassy's mor Camille

Torsdag d.30.09.10
Tog Cassy ind og striglede hende godt igennem og sadlede hende op.. Red hende i rebgrime idag og det gik okay.. longerede hende i rebgrime og gik en tur med hende, Maria og Snowstar.. Hun var totalt afslappet... Hyggede med hende på staldgangen, og hun smilede xD Fodrede hende og lukkede hende ud igen...

02.10.10
Idag tog jeg Cassy ind og striglede hende godt og grundigt, smed et par gamacher på hende og tog hende med over i ridehuset, Maria og Maya satte to spring op mens jeg varmede hende op.. Hun sprang rigtig flot og kom godt over springene. Tror hun kom op på 55-60 cm. Hun var rigtig dygtig! Maya gik rundt med hende mens vi pillede spring ned.. Derefter gik jeg en halv lang tur med hende for at skridte hende godt af.. Nussede om hende i stalden og fodrede hende.. Lukkede hende derefter ud igen.. Hun var super dygtig!

D.14.10.10
Idag startede jeg med at muge ud, da Cassy er kommet i boks nu.. Hentede hende ind og striglede hende.. Hun reagerede ikke på at Tina stod 2 meter fra os og klippede Ib.. Sadlede hende op og gik over i ridehuset med Maria og Snows.. Maria lagde nogle bomme op, og vi begyndte at skridte varm... Vi trænede trav over bomme og Cassy var rigtig dygtig.. I det hele taget så har hun bare været så dygtig idag!! Vi skridtede en tur med Maria og Snows, der var hun lidt tændt men det gik fint.. Sadlede hende af igen og trak hende ned i hendes boks og smuttede hjem.. Cassy var bare super dygtig idag..

Lørdag d.16.10.10
Tog Cassy ind og striglede hende.. Maria red hende lidt uden sadel det gik faktisk ret godt XD Satte hende ud igen..

19.10.10
Startede med at muge ud i boksen og trak derefter Cassy ind på staldgangen og striglede hende, hun var MØG beskidt!! Sadlede hende op og trak hende over i ridehuset, Maria lagde 4 bomme ud som vi kunne trave over.. Det gik rimlig godt i starten, men da Mira og Pandora kom over i ridehuset blev Cassy totalt ustyrlig, hun tog bidet og løb afsted med mig og det blev hun ved med! Til sidst tog jeg longen med ud på ridebanen og longerede hende... Det gik okay... Trak en tur med hende ned fordi køerne sammen med Maria... Sadlede hende af igen uden hun var bundet og hun stod pænt stille! Er rigtig stolt!!!! Lukkede hende i boks og sagde farvel til hende..

Torsdag d.21.10.10
Idag mugede jeg ud i hendes boks, og gik derefter ud og hentede hende, striglede hende og sadlede hende op.. Trak hende ud på banen og skridtede en tur rundt om mosen sammn med Maria og Snows.. Cassy var rigtig dygtig og var kold overfor det hele, undtagen vandpytterne på stien xD sadlede hende af og lukkede hende ud.. Der var en time til bussen kom, så pudsede hendes hovedtøj og vaskede hendes bid.. Hun var super dejlig idag.

Tirsdag d.26.10.2010
Mugede ud hos Cassy og Camille da jeg kom derud.. Derefter hentede jeg Camille ind og satte hende i boks.. Hentede Cassy og gik en tur med hende ned til køerne og tilbage igen.. Hun var helt afslappet hele turen.. Satte hende i boks og sagde godnat til hende..

Torsdag d.28.10.10
Mugede ud i hendes boks, og trak hende derefter ind, der var ikke plads på staldgangen der hvor vi plejer at stå, så vi gik ned i den anden stald, Cassy fik snakket lidt med Aqua som var meget nysgerrig.. Striglede hende og sadlede hende op, trak hende over i ridehuset og hoppede op.. Da jeg havde varmet hende op, satte jeg hende i trav, og med det samme tog hun bidet og løb afsted, havde ingen kontrol over hende.. Da hun havde gjort det et par gange besluttede jeg mig for at hoppe af, og longere hende.. Så hun fik omkring 15 runder på hver volte i trav og galop, derefter hoppede jeg op igen og travede lidt rundt på hende, de første rundter tog hun bidet og løb igen, men da vi havde travet 3-4 rundter slappede hun mere af.. Skridtede hende godt af, hoppede af hende og trak hende ind i stalden for at sadlede hende af. Satte hende i boks og sagde godnat til hende.

Fredag d.29.10.10
Idag stod Cassy inde da jeg kom derud. Så trak hende ud på staldgangen imens jeg mugede ud.. Derefter striglede jeg hende og sadlede hende om.. Gik over i ridehuset sammen med Maria.. Skridtede hende varm i cirka 10 min. og begyndte derefter at trave, igen idag tog hun bidet og løb.. Da hun havde gjort det et par gange, hoppede jeg af, og lod hende løbe frit rundt i ridehuset.. Da hun havde gjort det i cirka 5 min. hoppede Maria op på hende, og fik lidt mere kontrol over hende.. Men hun var stadig helt oppe og køre.. Skridtede en tur ned forbi køerne og tilbage igen.. Derefter sadlede jeg hende af og lukkede hende i boks igen.. Sagde godnat til hende og tog hjem.

Tirsdag d.02.11.10
Idag mugede jeg ud og derefter gik jeg ud på folden for at hente Cassy, men hun var der ikke? Spurgte en af de andre opstaldere om hun vidste hvor Cassy stod på fold henne, hun forklarede mig så hvor hun stod.. Hun er kommet over på den anden side fordi at det så er nemmere for Kirsten (ejeren af gården) at lukke heste ind.. Gik om og hentede hende og stillede hende på staldgangen, skulle hjælpe en a de andre opstaldere med at tage hendes hest ind, og derefter begyndte jeg at strigle Cassy.. Sadlede hende op og gik over i ridehuset. Hoppede op og skridtede hende varm i cirka 10 min. da jeg satte hende i trav stak hun af igen.... IRRETERENDE!! Men efter et par rundter fik jeg styr på hende.. Og så gik hun faktisk rigtig godt i traven! I galoppen var hun totalt hyper, og lavede nogen meget skarpe sving xD skridtede hende af i cirka 10 min. trak hende over i stalden og sadlede hende af. Stod og nussede lidt med hende og lukkede hende derefter i boksen, sagde godnat til hende og tog hjem.

Torsdag d.04.11.10
Min lille pige havde fået kolik igår :( Snøft..
Da jeg kom derud idag, havde hun det heldigvis okay.. Trak hende ud på staldgangen og striglede hende godt og grundigt.. Gik en lille tur med hende på cirka 10 min. stod og nussede længe med hende i boksen. Havde ikke lyst til at gå fra hende, men blev desværre nød til det.. Hun havde det okay da jeg tog hjem.

Lørdag d.06.11.10
Idag mugede jeg ud hos babyen, derefter hentede jeg hende fra fold og striglede hende.. Der var mange heste i stalden, men Cassy var ligeglad.. sadlede hende op og gik over i ridehuset.. skridtede hende varm og begyndte at trave lidt.. Da vi havde travet et stykke tid sprang vi et lille kryds på cirka 40 cm. vi sprang en lille smule og skridtede derefter en tur sammen med Maria og AnnaBanana.. Sadlede Cassy af, skyllede hendes ben og lukkede hende på fold... Hun var rigtig sød idag..

Tirsdag d.09.11.10
Idag startede jeg med a hjælpe Kirsten med at lukke hestene ind.. Satte Cassy på staldgangen mens jeg mugede ud, derefter striglede jeg hende og sadlede hende op. Vi skridtede varm på en tur fordi køerne og det tog hun flot.. Vi fik lidt undervisning a Kirsten og Cassy gik bare mega godt!!! Skridtede hende godt a, sadlede hende a og nussede om hende i boksen mens hun spiste.

Torsdag d.11.11.10
Cassy var inde da jeg kom derud, så satte hende på staldgangen mens jeg mugede ud.. Derefter striglede jeg en MEGET mudrede hest, sadlede hende op og gav hende et skridt tæppe på og trak hende over i ridehuset, vi skridtede varm i 10-12 min. og begyndte derefter at trave hende lidt, hun var helt oppe og køre, men da jeg begyndte at ride nedsidning slappede hun mere af, og gik super godt!! Vi har øvet LD1 som hun klarede rigtig godt, og jeg klarede at ride nedsidning på hende under hele programmet.. Har haft rigtig mange problemer med at ride nedsidning på hende, da hun har meget syge rygsving.. Hun tog bare det hele så pænt idag! Gav hende skridt tæppet på igen, og skridtede hende af i cirka 13 min. trak hende over i stalden og sadlede hende a.. Satte hende i boksen og sagde godnat til hende.

Lørdag d.13.11.10
Idag tog jeg Cassy ind og skyllede ben på hende, derefter striglede jeg hende godt, og sadlede hende op.. Gik over i ridehuset og satte nogen spring op. Derefter hentede jeg Cassy i stalden og gik over i ridehuset sammen med Maria og Anna Banana. Vi skridtede varm og skulle springe cirka 25 cm. på det første spring.. Cassy stoppede op og hoppede til siden 3 gange før hun kom over.. Men vi kom over.. Og hun sprang ellers rigtig godt.. Hun er begyndt at løfte sig meget over springene.. Da vi havde sprunget cirka 30 min. skridtede vi af på en lille tur.. Cassy var rigtig dygtig! Da vi havde skridtet af, sadlede jeg hende af, og skyllede hendes ben igen.. Mugede ud i hendes boks og satte hende derefter ind i boksen.. Sagde farvel til hende, og tog hjem..

Tirsdag d.16.11.10
Idag var Cassy inde da jeg kom ud i stalden, så jeg trak hende ud på staldgangen imens jeg mugede ud, da jeg havde muget ud striglede jeg Cassy og skyllede hendes murede ben, derefter sadlede jeg hende op, gav hende skridttæppe på, jeg trak hende uden for og hoppede op og skridtede en rundte på ridebanen, da jeg skulle ud af ridebanen blev Cassy bange for en trillebør og hoppede til siden.. Men vi kom ud og skridtede en tur ned a mark stien, da vi var på vej tilbage var hun meget tændt og jeg kunne næsten ikke holde hende.. Men det lykkeds.. Da vi kom tilbage til gården hoppede jeg af og longerede hende lidt i alle tre gangarter.. Derefter hoppede jeg op igen, og skridtede hende af, da vi havde skridtet af i cirka 15 min. hoppede jeg af og trak hende ind i stalden. Jeg sadlede hende af, nussede om hende og satte hende i boks igen.. Sagde godnat til prinsessen og tog hjem.

Lørdag d.20.11.10
Idag var Cassy stadig inde da jeg kom ud i stalden.. For var derude TIDLIGT!! Satte spring op ovre i ridehuset sammen med Maria og striglede derefter hestene og sadlede dem op.. Varmede op og sprang.. Cassy sprang faktisk ret godt idag!! Maria var også oppe og springe lidt, og det gik rigtig fint.. Da vi havde skridtet af trak vi over i stalden, sadlede af og lukkede på fold.. Cassy trådte på mig så min støvle gik totalt i stykker.. R.I.P støvle!

Tirsdag d.23.11.10
Idag stod Cassy inde da jeg kom derud, så trak hende up på staldgangen i mens jeg mugede ud.. Derefter striglede jeg Cassy og sadlede hende op.. Vi gik over i ridehuset, jeg tændte for radioen hvilket Cassy ikke plejer at sige noget til, men idag flippede hun lidt over det.. Hoppede op og begyndte at skridte varm.. Men hver gang vi skulle ned forbi radioen hoppede hun til siden og prustede helt vildt.. Lagde nogen bomme ud og longerede hende over bommene i trav, det gik rigtig godt.. Da jeg havde longeret hende i cirka 10 min. hoppede jeg op og skridtede hende af, og igen, hver gang vi skulle fordi radioen hoppede hun til siden.. Da vi havde skridtet i cirka 10 min. hoppede jeg af, slukkede radioen og gik over i stalden, sadlede hende af og nussede lidt om hende.. Satte hende ned i boksen, og smurte hendes sadel ind i læder olie... Gik ned til hende og nussede lidt om hende, og sagde godnat..

Torsdag d.25.11.10
Idag var prinsessen også inde da jeg kom, så satte hende på staldgangen imens jeg mugede ud.. Striglede en dejlig våd og mudret hest, og fik hende tørret. Sadlede hende op og gik over i ridehuset, hun var helt oppe og køre fordi det sneede.. Da vi kom over i ridehuset hoppede jeg op og begyndte at skridte varm.. Hun var rimlig oppe og køre.. Da vi havde skridtet varm i cirka 15 min. red jeg vores stævne program igennem to gange, og travede rundt for helt løse tøjler *stolt a min prinsesse* skridtede hende af og legede lidt med hende i ridehuset. Tror min prinsesse er ved at blive syg, hun lød rimlig snottet? Vi gik over i stalden og jeg sadlede hende af og nussede med hende i 10 min. derefter satte jeg hende i boks og sagde godnat til hende..

Lørdag d.28.11.10
Idag startede jeg med at muge ud hos prinsessen, derefter gik jeg ud og hentede hende på folden. Fjernede sneen fra hendes ryg/hals og tørrede hende med halm og et håndklæde, striglede hende og sadlede hende op, gik over i ridehuset med Maria og satte nogen spring op, gik tilbage i stalden og gav Cassy hovedtøj på og gik over i ridehuset.. Skridtede hende varm og begyndte at trave lidt, men hun var helt oppe og køre.. Men fik styr på hende.. Vi skulle prøve at springe ''vandgrav'' som bestod af en ''planke'' men NEJ det ville Cassy ikke, hun stoppede og bakkede væk.. Og vi kom ikke over.. Men vi kom heldigvis over de andre spring efter hun var stoppet et par gange og løbet uden om.. På dobbelspringet kom vi kun over det første også løb hun uden om de andre.. Men vi kom over begge to, efter hendes ejer Andy havde sprunget det på hende to gange.. Vi var oppe og springe 75 cm. er virkelig stolt af mig selv, da jeg INGEN selvtillid har i spring.. Min ven Kris fik lov at skridte hende af, derefter gik vi over i stalden, sadlede af og lukkede i boks..

Torsdag d.02.12.10
Idag var Cassy inde da jeg kom derud.. Trak hende ud på staldgangen og striglede hende, sadlede hende op og gik over i ridehuset, red noget dressur og hun gik bare så godt!! ihh hun var en lille prinsesse... Da jeg havde redet nussede jeg lidt om hende, satte hende i boks og smuttede hjem..

Lørdag d.04.12.10
Idag startede mig og Maria med at gå over i ridehuset og sætte spring op, derefter hentede vi heste og begyndte at strigle, vi sadlede op og gik over i ridehuset, da vi havde varmet op begyndte vi så småt at springe, Cassy var så strid idag! Hun løb uden om springene lige meget hvor meget jeg brugte mine ben, hun tog bidet og løb! MEGA PROVO! Vi kom dog over springene... Skridtede af og trak over i stalden og sadlede af.

Torsdag d.09.12.10
Idag striglede jeg Cassy og nussede lidt med hende.. Vi gik over i ridehuset og jeg skridtede hende varm.. Derefter longerede jeg hende da hun havde ALT for meget energi.. Forsøgte at ride hende bagefter.. Men måtte opgive da vi havde fået to nye heste i stalden igår, som var kommet over i ridehuset og skulle rides, men deres ryttere kunne ikke helt styre dem, så Cassy blev totalt kørt op.. Så skridtede hende af og gik over i stalden og sadlede hende af.. og puttede hende i boks..

Lørdag d.11.12.10
Idag mugede jeg ud hos Cassy og smed nogen nye spåner ind til hende.. Mig og Maria gik over i ridehuset og satte spring op.. Derefter gik vi ud og hentede hestene, striglede og sadlede dem op. Vi gik over i ridehuset og begyndte at varme op.. Da vi havde varmet op, begyndte vi at springe.. Cassy klarede det rigtig godt.. Havde sat tre kavalettier op, på 25 cm. som vi sprang i en tre kombination.. Det gik bare så godt!! hun var virkelig dygtig!! Det har hjulpet meget på hende efter hun har fået et tre delt bid, og næserem på.. Vi skridtede af, og gik over i stalden og sadlede af, lukkede hende i boks og sagde farvel.

Tirsdag d.14.12.10
Idag striglede jeg Cassy, jeg trak hende over i ridehuset sammen med Maria.. Skridtede hende varm og begyndte at longere hende.. Longerede hende over et lille spring. :3 Hun var bare så dygtig!! Derefter satte Maria sig op på hende uden sadel og sprang hende lidt.. Det gik rigtig godt xD Jeg hoppede op og skridtede hende af.. Hun var bar så dygtig...

Torsdag d.16.12.10
Idag striglede jeg hende, og sadlede hende op.. Trak hende over i ridehuset og hoppede op.. Skridtede hende varm, og begyndte at trave lidt.. Hun var ikk så samarbejdesvillig, men det gik faktisk ret godt til sidst.. Hun var super sød.. Skridtede hende af og gik over i stalden.. Stod og nussede med hende, og lod hende stå uden at være bundet.. *ret stolt* hun stod helt stille.. satte hende i boksen og sagde farvel til min prinsesse <3

Torsdag d.23.12.10
Idag striglede jeg min lille prinsesse.. Jeg gav hende hovedtøj på, og trak hende over i ridehuset.. Red min prinsesse uden sadel i skridt og trav.. hun var så sød!! Da jeg havde redet et stykke tid, skridtede jeg a og trak hende over i stalden.. Hun var rigtig dygtig..

Lørdag d.25.12.10
Idag startede mig og Maria med at sætte spring op..
Gik derefter ud og hentede Cassy, striglede og sadlede op.. Gik over i ridehuset og begyndte at skridte varm.. Hun var super dygtig til at springe idag!! Vi sprang 50 cm i højden og cirka 90 cm i bredden.. Så min lille prinsesse kan jo godt!! Er så stolt a hende!!

Lørdag d.01.01.11
Idag striglede jeg min lille prinsesse og sadlede hende op.. Vi skøjtede over til ridehuset, og begyndte at varme op.. Da vi havde varmet op, begyndte vi at springe.. Det gik også fint nok, lige til vi skulle på dobbelt springet.. Det gik bare forfærdeligt!! men vi kom da over begge spring.. Der er video.. Da vi havde sprunget cirka en halv time, skridtede vi af i cirka 20 min. Cassy var totalt gennemsvedt! Gik over i stalden, sadlede hende af, og gav hende et fleece tæppe på i boksen..

Torsdag d.06.01.11
Idag striglede jeg Cassy, sadlede hende op og gik over i ridehuset.. Varmede op og red noget dressur.. Hun var lidt strid i starten, men efter cirka 15 min. gik hun som en drøm! Hun var bare så dygtig!! Er virkelig stolt a hende!!!!! Da vi havde redet cirka 40 min. skridtede jeg hende af, gik over i stalden, sadlede hende af, gav hende et fleece tæppe på og lukkede hende i boks..

Lørdag d.08.01.11
Idag tog jeg Cassy ind, striglede og sadlede op.. Gik over i ridehuset og varmede op.. Begyndte at springe, og hun var bare så dygtig!! Hun sprang en ''planke'' på cirka 55 cm. der lå skråt hen over jorden, som hun normalt er bange for, og vi kom op og springe en okse på 80 cm. og hun fløj bare over! Er så stolt a Cassy! hun var en rigtig lille vidunder hest idag!! Skridtede hende af i 20 min. satte spring på plads og gik over i stalden og sadlede af.. Gav hende et fleece tæppe på, og puttede mit skridttæppe rundt om hendes hals, fordi hun var så våd..

Torsdag d.20.01.2011
Idag striglede jeg Cassy, og sadlede hende op, derefter gik vi årets første tur sammen med Maria og Snowstar.. Gik i ridehuset derefter og red i cirka 35 min. hun var rigtig dygtig!!! Gik over i stalden, sadlede hende af og satte hende i boksen.

Lørdag d.22.01.11
Idag havde jeg en ven med i stalden.. Jeg striglede Cassy og sadlede hende op, gik over i ridehuset og begyndte at varme hende op.. Startede ud med nogen små spring på 30-40 cm. det gik sådan nogenlunde.. Vi sprang et ''kasse'' spring og jeg var ved a falde a, fordi hun sprang mig ud a sadlen.. Vi skulle så forsøge at springe en lodret på 85 cm. min underviser stod på den ene side af springet, og min ven stod på den anden side, fordi Cassy har det med at forsøge a løbe uden om.. Hun virkede ikke som om hun tøvede, men lige før springet, hoppede hun til siden, tog hovedet ned så jeg lå ud over halsen på hende, og bukkede.. Jeg faldt af, og hun ramte mig med den ene forhov på min overarm.. Så nu har jeg et stort blåt mærke, ondt i hoften, skulderen og lænden.. Jeg hoppede op igen, og sprang et lille kryds på 40 cm. min ven fik lov at skridte hende a, gik over i stalden og sadlede hende a..

Torsdag d.27.01.11
Idag hentede jeg Cassy i boksen, striglede hende godt, og forsøgte at få noget a alt hendes pels a, hun er begyndt at fælde helt vildt! o_O Jeg sadlede hende op, og skridtede årets første tur ud over marken med Maria og Snows.. Cassy var rimlig hyper og ville meget gerne fremad, men det lykkedes at holde hende i skridt.. Da vi havde marken rundt gik vi ind i ridehuset.. Det gik nogenlunde i traven, men hun var mega frisk og ville ikk rigtig samarbejde... Jeg satte hende i galop, og det gik okay de første to volter, men derefter begyndte hun at bukke.. Fik hende stoppet, og derefter nægtede hun bare at samarbejde.. Maria hoppede op på hende, og fik hende til a gå nogenlunde.. Men da jeg hoppede op igen, var hun bare umulig!! Det er lidt irreterende, det var lige begyndt at gå så godt med os! Jeg håber det bar er en kort periode! Da hun så var blevet skridtet af, gik vi op i stalden, jeg sadlede hende af, lukkede hende i boks og mugede ud hos hende..

Torsdag d.03.02.11
Idag satte jeg Cassy på staldgangen og mugede ud.. Derefter skyllede jeg hendes mudrede ben, og striglede hende.. Så sadlede jeg hende op, har endelig fået min dressur sadel til hende YAY!! Gik over i ridehuset og red.. Hun gik faktisk okay idag, når man tænker på hun ikke har været ude at gå siden i lørdags.. Da vi havde redet cirka en halv time, skridtede jeg hende af.. Gik over i ridehuset og sadlede hende af, satte hende i boks og nussede med hende..

Lørdag d.12.02.11
Idag striglede jeg Cassy, og sadlede hende op, vi gik over i ridehuset, hvor jeg gik rundt med Cassy og Anna, mens Maria satte spring op.. Derefter varmede vi op, og sprang.. Cassy var rigtig dygtig, og det lykkeds os at tage et dobbel spring i galop.. Det kan godt være det ikke lyder så svært, men det er det altså når det er Cassy, for hun vil meget gerne uden om.. Er rigtig stolt a min lille pige.. Da vi havde redet cirka 40 min. skridtede vi af, trak over i ridehuset og sadlede hende af.. Nussede lidt med hende, satte hende i boks og nussede noget mer. :)

Tirsdag d.15.02.11
Idag nussede jeg med Cassy i boksen, og gav hende nogen a mine hjemmelavede godbidder, som hun meget godt kan li :)
Jeg trak hende ud på staldgangen, striglede hende og sadlede hende op.. Rex og Jeanett gik forreste, Valde og Maria i midten og mig og Cassy bagerst, da vi skulle over i ridehuset.. Mig og Cassy nåede kun lige ud a stalden, så hoppede hun rundt, fordi det blæste så meget.. Forsøgte at få hende til at slappe lidt a, men hun hoppede og galopperede sidelæns hele vejen over i ridehuset.. :( Da vi så endelig kom derover, var hun helt oppe og køre... Trak lidt rundt med hende og hun faldt lidt ned.. Hoppede op, ogs begyndte den lille hest at trave ned i den anden ende a ridehuset, fik hende under kontrol og skridtede lidt rundt på hende, men hun var helt oppe og køre.. Så jeg hoppede a, og longerede hende i stedet for, hun keglede fuldstændig og bukkede rundt i fuld galop osv. men hun faldt ned igen, lidt efter.. Skridtede hende derefter a, og gik tilbage i stalden.. Hun travede sidelæns hele vejen over i stalden.. Da vi endelig kom ind i stalden, sadlede jeg hende a, og nussede lidt med hende i boksen. :)

Lørdag d.19.02.11
Idag startede mig og Maria med at sætte spring op, derefter striglede jeg Cassy og sadlede hende op, derefter gik vi over i ridehuset og varmede op, og sprang.. Hun var rigtig dygtig og gik bar SÅRH godt.. *stolt*!!!

Torsdag d.24.02.11
Idag tog jeg Cassy ud a boksen og striglede hende, hun stod pænt stille og ''mullede'' mig :D Sadlede hende op, og trak hende over i ridehuset, hun var riiimliig frisk da jeg hoppede op, og hun var lidt strid.. Men efter 10-15 min. gik hun rigtig godt, og var bare så sød!! Er så stolt af min lille hest!!!! Da vi havde redet i cirka 45 min. red vi en tur med Maria og Snows.. Cassy var rigtig sød ;D da vi kom tilbage hoppede jeg af, trak hende ind i stalden og sadlede hende af. :D

Lørdag d.26.02.11
Idag striglede og nussede jeg om Cassy, derefter sadlede jeg hende op og gik over i ridehuset, jeg longerede hende lidt, mens Maria satte spring op.. Gaal, hun var frisk!! Hun bukkede rundt.. Da jeg havde longeret hende, hoppede jeg op, og begyndte så småt at springe.. Hun var bare så dygtig!!! Er så stolt! Vi sprang en oxer på cirka 70 cm, som var 55-60 cm, bred.. Hun var rigtig dygtig!!! Hoppede af hende, og opdagede hun havde fået et sår på det ene bagben, som havde blødt :/ så pillede bagbensgamacherne af hende og trak en tur med hende for at skridte hende af.. Hun var helt oppe og køre fordi det blæste.. Vaskede hendes ben da vi kom over i stalden, sprøjtede noget jod ting på, og derefter puttede jeg noget skinhealer på..

Lørdag d.05.03.11
Hentede min lille prinsesse på folden, og satte hende på staldgangen, puslede lidt om hende, og striglede hende, mens jeg fjolede med Maria (Y)
Da vi havde striglet, sadlet op, og ''klædt ud'' gik vi over i ridehuset :) Vi varmede op og begyndte så småt at springe.. :) Cassy løftede fusserne godt, og sprang super dejligt :) Da vi lige skulle have sidste spring, satte jeg hende i galop, og hun SPURTEDE hen til springet!! Hun sprang godt over, men kunne ikke lige stoppe den lille fart bølle XD Hun stoppede op cirka 20 cm. fra Maria og Anna :D
Vi skridtede af, og gik derefter over i stalden, sadlede hende af, og lukkede hende i boks.. :D

Tirsdag d.08.03.11
Idag gik jeg ud på folden og hentede dejlige Cassy, tog hende med ind i stalden og striglede hende, derefter sadlede jeg hende op, vi gik over i ridehuset, og jeg begyndte at varme hende op.. Hun var lidt strid, men ellers rigtig sød :D Hun gik lidt underligt i trav på den ene volte, så besluttede mig for at longere hende, så jeg kunne se om hun haltede.. Hun trådte ikke helt igennem på det ene bagben, så besluttede at skridte hende af :) Da jeg havde skridtede hende af, gik jeg over i stalden og sadlede hende af.. Nussede lidt med hende og satte hende i boksen igen :D

Nu er det ved at være længe siden jeg har skrevet.. Så her kommer lidt nyt :)

Tirsdag d.22.03.11
Idag hentede jeg Cassys udstyr, og derefter hente jeg Cassy i boksen, hun fulgte efter mig, uden jeg havde fat i hende.. :D Jeg striglede hende, og sadlede op, gik over i ridehuset sammen med Jeanett og Rex.. Skridtede hende varm, og begyndte at træne vores LD1 så den er på plads, det gik faktisk ret godt, selvom hun keglede lidt i den ene ende af ridehuset.. :/ Hun var ikke helt så samarbejdsvillig i galoppen, men da jeg lånte Jeanett's pisk var hun en drøm!! Jeg brugte den ikke, men havde den bare med.. Hun er blevet så meget bedre til galop anspring på venstre volte.. Nu skal vi bare have højre galoppen på plads, og derefter have hendes tempo på plads.. Jeg elsker den hest!! Hun er så vidunderlig!!! :D

Lørdag d.02.04.11
Idag startede jeg dagen med at sætte spring op i ridehuset, derefter mugede jeg ud hos Cassy, og ventede på Jeanett :D Da hun kom gik vi ud og hentede hestene og striglede dem.. Vi sadlede op og gik i ridehuset, Cassy FLØJ bare over springene!!! Ihh hvor var hun dygtiig!!! Jeg elsker min dejlige hest!!! <3 Hun er blevet så dygtig!! Vi sprang rigtig godt i galop :D

Torsdag d.14.04.11
Idag havde Maria fundet mit udstyr frem da jeg kom derud :) YAY! Vi hentede hestene og striglede dem.. Vi sadlede op og trak uden for.. Derefter hoppede vi op, og skridtede en tur ud over marken :) Cassy var dejlig afslappet og gik rigtig fint.. :D Så gik vi ind i ridehuset, Cassy gik rigtig godt idag, men keglede lidt i galoppen.. Da vi havde redet i cirka 30 min. skridtede vi ud til marken igen, og tog en galop ud over marken :) Cassy galoperede så dejligt!! Roligt, afslappet og styrbar.. Det var fandme rart!! :D Min lille prinsesse hest.. :) Derefter skridtede vi af rundt på marken, og gik til sidst ind i stalden og sadlede af.. Cassy var så mega dygtig idag!! Min lille prinsesse!! :D <3 Jeg elsker dig skath!!

Mandag d.25.04.11
Hentede min lille hest fra folden og striglede hende, puttede et par gamacher på hende og gik over i ridehuset :) Mig og Maria satte nogen spring op mens Cassy varmede sig selv lidt op :)
Hun sprang virkelig godt, og var utrolig nok ikke bange for planken eller tønderne :) Da hun havde sprunget cirka 30 min. gik vi en tur med hende og satte hende derefter på fold.. :)

Tirsdag d.26.04.11
Idag hentede jeg lille piigen og striglede hende, sadlede hende op og gik på ridebanen sammen med Jeanett og Rex :D Cassy var rimlig oppe at køre men efter cirka 15-20 min.faldt hun lidt ned, og kunne koncentrere sig.. Hun gik derefter rigtig godt :) Skridtede hende af, og gik op i stalden med hende for at sadle hende af, derefter gav jeg hende et bad, hvilket hun nød rigtig meget :) Så satte jeg hende i boks så hun kunne spise sin frokost :)

Lørdag d.07.05.11
Hentede dyret på fold og satte hende på staldgangen.. :) Har købt en ny sliksten til hende XD Det tog hende 5-10 min. at finde ud a hvordan man slikker på det :D Fuuuck det var grinern!! Striglede hende mens hun slikkede på den, og sadlede hende op.. Gik over i ridehuset og sprang.. :) Hun sprang rigtig godt :D STOLT!! Da vi havde redet i cirka 45 min. gik vi over i stalden og sadlede af.. :) Gav hende igen hendes sliksten og nussede lidt om hende før hun kom på fold igen :)

Tirsdag d.10.05.11
Hentede min dejlige prinsesse heeeelt nede i den anden ende af folden, hun gik meget langsomt og virkede lidt sløv.. Da vi kom ind i stalden fik hun hendes sliksten, og jeg opdagede et fint ''tandsæt'' på hendes venstre forben.. :/ Hun var hævet og øm, men haltede ikke.. Snakkede med Jeanett om jeg skulle ride hende, eller bare nusse om hende.. Vi blev enige om at jeg skulle prøve a sadle hende op og se om hun haltede.. Det gjorder hun ikke, så red lidt stille og roligt hygge på hende :)
Da vi havde redet i cirka 25 min. gik vi i stalden igen, jeg sadlede hende af, vaskede hendes sår og puttede noget sårspray på, derefter satte jeg hende i boks og lod hende spise. Da hun var færdig satte jeg hende på fold igen :)

Tirsdag d.17.05.11
Hentede min lille prinsesse på folden, og striglede hende.. :) Derefter sadlede jeg hende op, og gik over i ridehuset.. :) Hun gik bare så mega godt :) Red hende for første gang i trav uden bøjler, og hun gik bare fantastisk :D Da vi havde redet gik vi over i stalden, sadlede hende af, puttede med hende, og lukkede hende på fold igen :)

Lørdag d.21 Maj 2011
Startede dagen med at sætte spring op på udendørs banen :)
Derefter hentede jeg Cassy, striglede hende og sadlede hende op :) Vi gik ud på ridebanen, og hun gik bare så fantastisk!! Hun sprang rigtig godt!!!! :D Er så stolt af min lille prinsesse, det er første gang hun springer udenfor :D Og normalt er hun mega bange for ponyerne der går ved siden af folden.. Da vi havde skridtet af, og hygget, sadlede jeg hende af, vaskede hende, satte hende i boksen så hun kunne spise og lukkede hende på fold :D

D.07.08.11
Idag hentede jeg lille piigen på folden og gik ind i stalden :D Striglede hende godt, puttede bandager på hende og flettede hendes hale mens jeg ventede på Maria XD Derefter sadlede jeg hende op, og gik udenfor, vi red cirka 20 min. hun var lidt strid men det gik fint :) Derefter skridtede vi ud på marken, mig og Maria blev enige om at vi skulle galoppere.. Jeg var mega nervøs, for sidste gang vi galoperede på marken smed hun mig a.. Men det gik utrolig godt! Og Cassy var bare så sød! :D Vi skridtede derefter af på marken.. Vi gik i stalden, sadlede hende af og vaskede hende :D Derefter lukkede jeg hende på fold og stod og kiggede lidt på hende :D Jeg elsker den hest!!!

Lørdag d.16 Juni 2011 :D
Gik ud og hentede min lille prinsesse på folden, striglede hende og gav hende nogen gamacher på :) Trak hende over i ridehuset og slap hende, og begyndte så at sætte spring op :) Løssprang den lille pige hun var så dygtig! Selvom at det var meget mere spændende at ejeren af gården, hendes mand, deres søn, hans kone og deres 3 børn stod ude foran ridehuset og ordnede campingvogn.. o.O men min lille prinsesse kom op og springe 120 cm! Ihh jeg er så stolt af min fede hest!! :D <3 selvom hun væltede DET HELE 4 gange XD derefter tog jeg den øverste bom af, så springet kun var 30 cm. hoppede op på hende og sprang hende i cordeo :D STOLT! var ved at trille af, for hun sprang godt nok til, selvom springet kun var 30 cm XD Derefter skridtede jeg hende af, satte spring på plads og gik op og hyggede med hende i stalden :D fodrede hende og satte hende så på fold igen :D

Mandag d.18 Juni 2011.
Hentede den lille pige på folden sammn med Maria, striglede hende og sadlede hende op :) Skridtede hende varm på en lille tur, derefter red vi lidt ''seriøs'' dressur på banen, og hyggede i galoppen uden hænder XD Så hoppede Maria op og tog en (flere) galop ture ud over marken :D så hoppede jeg op igen og gjorder det samme :D er begyndt at slappe mere af når vi galopere på marken.. *stolt* derefter skridtede jeg hende af på en halv lang tur :) for heelt løse tøjler, og Cassy gik totalt afslappet hele vejen :D da vi kom tilbage sadlede jeg hende af, og nussede længe med hende på staldgangen :D Så satte jeg hende i boks og lod hende spise i fred, efter cirka 30 min. lukkede jeg hende ud igår.. :)

Søde vidunderlige Cassy, jeg elsker dig!!!!! <3
Kommentér på:
Dansk Varmblod Cassy aka. Blomsten <3
Annonce