{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Oldenborg Moonlight Shadow *SOLGT* [Tidl. hest] 1999

5.519 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Natascha
Kvinde | 35 år | Oprettet: 13. okt 2005


Oldenborg Moonlight Shadow *SOLGT*

Fødselsår:
1999
Højde:
en bette en.. 158.. lille, men meget dejlig :) jeg er selv kun 165 høj, så tingene skal jo også passe sammen..
Temperament
Skønt.. lige som det skal være.. kan være helt helt rolig, men kan også tændes hvis det kræves! :) kan rides af alle.. selv i hans unge alder, da han faktisk ikke laver unoder.. det er kun når hans mor (mig), er på ryggen af ham, at der nogen gange kommer et lille bukspring eller to.. :)
Gangarter
tre super gode gangarter! de kan ikke være bedre. langt over middel..
skridt: dejlig fri og lang.. træder godt over.
trav: flyver! han har simpelthen den dejligste trav..
fri trav: skal opleves og ses, håber på billeder af det senere!
galop: utrolig løft. han bærer i det hele taget sin store dejlige krop rigtig flot! :)
Stævner
NÅR's klubstævne ca et år siden: Lc2: 52,43%, var ret stolr af ham, det var hans første stævne og hans første møde med hvidt stakit :D
NÅR's klubstævne d26-27 november-2005:
Lc3: 55,48%
Lc3: 64,58%
Lb1: 55,55%
Lb1: 57,79%
-var godt tilfreds med Lb'erne, da det var første gang at han startede Lb..! og dommeren dømte lidt lavt. vinderen af klassen havde ca 60%!
KLUB-finale d. 10/12-2005
Lb1:55,32%, dommeren var hård!!
Vindere af NÅRs klubmesterskab:
Dressur-hest: Karina Løbner på Kobberholms Laurus
Dressur-pony: Laura Ryholm på Zaron
Spring-hest: Majken Nielsen på Lady
Spring-pony: Maria Christoffersen på Silver

*NYT*
NÅR's udvidet klubstævne d. 4-5 februar:
Lb1: 62,22% , 4.plads :) wee.. første placering nogensinde på min lille baby.. hehe efter kun to stævner på ham.. er en stolt mor :)
Lb1: 60,73% , 1.uplaceret
Lb1:55,52% , Sidst?! dommeren var SÅ led... :(

*NYT*!!!
NÅR's udvidet Klubstævne d. 20-21/ 5 - 2006.
Lb1: 61,48% - 1.uplaceret, vi var kun 6 i klassen, så kun to placeringer, havde der været en mere i klassen var vi blevet nr. 3
La1: 55,10% - vores første La1! gik knap så godt!
Lb1: 60,48% - Blev nr. 2 :)
La1: 59,31% - 2. La1, gik kanon, var lidt mat fortil men ellers rigtig godt.. :)

Det var bare en kanon weekend, han var så go shadow og er gået fra 6 til 7 i gangarter :)

Shadows første klubstævne efter sommerferien:
NÅRs udvidet klubstævne d. 9. - 10. september 2006:
Lørdag: Lb1: 58,90% - Bar ham rundt på banen. ved ikk lige hva der skete for krampen! =(
La1: 58,27 - gik okay, noget mere energi!
Søndag: La1: 60,34%, gik ganske godt.. var dog stadig lidt tung..
La1:58,97%, var vores hold ridning, vi blev nr. 2 =) var stolt af min dreng..
Stamtavle
lidt.. far: Jumbo OLH 636 DK oldb.
mor: Winna
finder lige ud af resten.....
det var meningen at shadow skulle kåres, er der arbejdes da stadig på det, men fordi hans mor er max 15% fuldblod, tror jeg ikke at det kan lade sig gøre.
DESVÆRRE.
for shadow er et rigtig godt eksempel på den "gamle" rigtig brede slags oldenborger. inden racen blev forædlet alt for meget med fuldblod... :)
Køn
MEGET! ej, var hingst indtil sidste efterår da han var 5, men måtte desværre kastreres :( øv øv, for han var det blideste lam som hingst, lige indtil han kom i tilridning på fulgsanggård i fredericia og opdagede fænomenet at forsvare sine damer..!
Bemærkninger
Shadow er en utrolig dejlig hest, som har stort anlæg for dressuren. hans far, Jumbo, har gået M-klasser på landsplan, så generne mangler ikke! han er meget samarbejdsvillig og tillidsfuld, jeg behøver ikke tov på ham, når jeg lukker ham ud, for han følger mig som en lille hund.
jeg har haft Shadow siden han var en bette purk på kun ½ år, så vi har oplevet meget sammen med, det har givet mig og shadow et helt specielt bånd, og tror ikke at der ikke er den ting i verden han ikke vil gøre for mig. vi følger hinanden i tykt og tyndt. Shadow er en hest der simpelthen skal opleves! <3
Shadow og Jeg får vores ugentlige undervisning på NÅR (Nørre Åby Rideklub) hvor han også står opstaldet. Vi får undervisning af den utrolig dygtige Beate Simonsen. jeg har redet med hende i ca 7 år nu og jeg har ALDRIG fortrudt det. hun har lært mig så meget og har været rigtig god og tålmodig da shadow var ung og nytilredet. hun her været en stor hjælp og har bragt mig der hvor jeg er i dag i min kunnen inden for ridesporten.. en STOR tak til hende.
men mange tak fordi du har kigget forbi min lille hest her, håber du smider en bedømmelse eller kommentar...

*NYT* d 23/3-06
Så er det sørme blevet forår eller det tror Shadow i hvert fald.. han legede hingst her i går da jeg skulle trække ham ind.. han blev ved med at danse rundt om mig med halen lige i vejret og prustende.. tossede hest! :D

*NYT*!!!
Shadow er fra d. 8/7 kommet hjem at stå, da vores ridelærer har sagt op og vi ikke ønsker at ride ved nogen andre.. hun vil dog stadig gerne undervise os! (mig og min søs...) jibii!
*NYT!!!*Shadow er blevet opstaldet hos min ridelærer, på hendes nyopstartede ridekole, da det ikk blev til for meget ridning derhjemme, banen var hele tiden våd og smattet. så nu står han deroppe og hygger sig =) og er kommet i skarp træning nu =)



Ja så tog jeg den tunge beslutning, min basse skal sælges.. det er ikke uden tårer i øjenen at jeg gør dette, men det er nødvendigt. Jeg skal have en der er højere, da Shadow ikke ville kunne klare sig mellem "de store" heste.. det er hans ben ganske enkelt ikke lange nok til.. men han kan dog sagten gå ca La4.. Hvis man har en hest som ham, har man en ven for livet!

Så blev Shadow solgt. De nye lykkelige ejere, er fra sjælland og han får det super godt derovre.. Han er stadig oprettet herinde, med deres samtykke..
Kommentér på:
Oldenborg Moonlight Shadow *SOLGT*
Annonce