{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Shetlænder Magnus <3 2008

1.644 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Lantino <3
Kvinde | 25 år | Oprettet: 6. sep 2009


Shetlænder Magnus <3

Fødselsår:
2008
Højde:
Han er en lille ponydreng på ca. 95 cm, som tror han er 2 meter høj og bred som en jyde!
Temperament
Han var en meget nervøs pony da vi fik ham men nu er han en lille putte-frans !
Gangarter
Super fine gangarter, som bære præg af hans køn :) Høje knæløft og meget elegance.
Stævner
Nej. Måske der kommer med tiden, hvis jeg finder en godt lille pige eller dreng, der gider ride ham. Talent har han i hvert fald.

Vi har været til stort juleoptog for vogn.. Det tæller lidt! <3<3 ;-) D. 16 dec 2012.
Stamtavle
Desværre nej.
Køn
Ja meget ;-)
Han er en smuk og dejlig hingst.
Bemærkninger
Skrevet og opdateret d. 20. December 2012
Da jeg hentede Magnus, var han en meget sky og bange hest. Vi måtte få ham op i et hjørne og derfra tage fat i hans grime og derefter have longetov bag ham, da han skulle i trailer.
Han var ikke til at komme i kontakt med, og så snart vi slap ham hjemme på folden, stak han i løb og vi havde ikke mulighed for at kunne få fat på ham igen, før en uges tid efter.
Der kom han, efter meget overvejelse og stiren, så tæt på, at jeg kunne stille og roligt tage fat i hans grime. Lige så snart han mærkede min hånd, spang han baglæns og trak mig med sig. Jeg blev desværre nødt til at slippe ham, inden jeg kom tilskade, for han havde ikke i sinde at stoppe op og opdage, at jeg ikke gjorde ham ondt, fordi at jeg holdte i hans grime.

Sådan gik det de første par uger, hvorefter han så småt begyndte at få mere tillid til mig og gerne ville komme hen. Men desværre kun til mig, og kun hvis jeg sad stille og ventede på at han ville komme til mig og ikke omvendt.

Med tiden blev han rigtig sød og kærlig, og han fik tillid til mig og faktisk også andre mennesker. Jeg begyndte at lære ham tricks, hvilket han tog eksemplarisk! Han er utrolig lærenem og har nemt ved de tricks jeg lærer ham. Han kan blandt andet: sidde, ligge, rulle rundt, gi' hov, stejle, stå på bagben(Altså blive stående i stejlet) og så er vi påbegyndt piaffe ;-)

Magnus er nu efter to år hos mig, blevet en rigtig dejlig og kærlig trick og børnevenlig pony. Man kan ikke se på ham, at han er hingst, hvis ikke der er fremmede hopper i nærheden. Han går til dagligt sammen med shetlænderhoppen Alice, som vi købte sammen med ham.

Magnus er nu også blevet tilkørt i efteråret 2012. Vi kører ture her hjemme omkring mit hjem og op til byen en enkelt gang. Allerede anden gang for vognen, kunne jeg sætte mig op og nyde turen. Han var super cool og ikke bange for noget. Nu efter et par måneder er han en super god og lyttende kørepony, som alle ville kunne køre.

Magnus var for første gang ude blandt andre mennesker og heste, til et stort juleoptogs arrangement i Maribo her på Lolland d. 16. December 2012. Som sagt var det første gang han var ude blandt andre, så jeg var noget spændt på, hvordan han ville tage alle de hopper i hans nærhed. Han klarede det rigtig flot og lavede minimal ballade ;-) Han ville ikke stå stille da han kom ud af traileren, og heller ikke da først han kom for vognen. Han blev irriteret over at stå stille, så han stejlede en del. - Med vognen. Ikke godt.. Men intet gik galt heldigvis.

Jeg red ham den gang jeg fik ham, men dette er jeg desværre blevet for stor til nu. Jeg er rigtig ked af, ikke at have den mulighed mere, men sådan er det jo.
Han bliver redet af diverse børn, som kommer på besøg og de yngste fra familien, hvilket han nyder ;-)

Magnus havde i en årgang meget 'løse' bagben og har desværre formået at sparke min far og bror, når de skulle fodre og min veninde ude på folden. Mig har han dog aldrig sparket. Ikke at han ikke har forsøgt, men jeg har bare været hurtigere end de andre ;-) Hehe.
Ellers er han en smuk og vidunderlig hingst, med det bedste sind og et rigtigt puttehoved. Hvis jeg er trist eller deprimeret, kommer han og trøster <3 Han er min guldklump ..

Kort sagt, er han er super sød dreng, der bare skulle lære os farlige mennesker at kende ;-p

22/04-2015
I dag bliver Magnus kastreret :-O Græder indvendigt.... Min babyhingst bliver til en vallak. Det kan jeg slet ikke håndtere :-O <3
Kommentér på:
Shetlænder Magnus <3
Annonce