{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Hollandsk Sportspony Lasco A-pony (SOLGT) [Tidl. hest] 1999

61.253 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Sille Engermann
Kvinde | 25 år | Oprettet: 10. jun 2007


Hollandsk Sportspony Lasco A-pony (SOLGT)

Fødselsår:
1999
Højde:
Lasco er har FEI pas og er færdigmålt 140,5 cm
Temperament
Lasco har det skønneste sind. Han er rolig og nem og har rolige øjne ..Han elsker at blive striglet og ordnet og er altid glad og munter i stalden. Driller gerne lidt på en god måde :)

I ridning er han helt fantastisk gør ALT hvad han kan for at forså hvad det er jeg vil, han er meget følsom selv for de aller mindste signaler..Vibsen sammenligner ham lidt med en Tuch mobil (griner) Vi er ved at have fundet hinanden nu og jeg er ved at have lært hans personlighed, og hans stærke og svage sider ganske godt at kende.
Gangarter
3 gangarter HELT i top med enorm haseaktion sving og bæring
Stævner


NORDISK MESTER FOR HOLD 2011

SØLV TIL NORDISK MESTERSKAB 2011
PRT: 69,6 %
PRM: 71,2 %


Stamtavle
Far: JET SET D (stor hest)
ved ik mere
Køn
meget køn vallak
Bemærkninger
Den mest ærlige samarbejdsvillige gut, har aldrig humørsvingninger men er altid klar på at lave noget. Han er en puttemås af rang elsker at hygge og gå tur som en hund han har humor og har næstem menneskelige træk, er han i pivehumør vil han gerne gemme hovedet under min arm så står han bare der og putter. Bliver han flettet ved han han skal til stævne så er han klar og kan næsten ikke vente med at komme afsted.

Så blev det også tid til at Lasco skulle videre til en ny pige. I et stykke tid har jeg været lidt for stor til Las, og har haft svært ved at indvirke korrekt, og da jeg så fik Janine, bestemte vi at det var tid til Lasco at bringe en ny rytter til tops. Lasco har givet mig det bedste år et mit liv, og har gjort mig klar til at komme videre op på kat. 1 pony. Han har givet mig utrolig meget af den erfaring jeg har i dag, og han har givet mig de fedeste oplevelser!
Held og lykke med ham Emile!!!
Kommentér på:
Hollandsk Sportspony Lasco A-pony (SOLGT)
Annonce