{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Connemara WILLMA [Tidl. hest] 2005

3.124 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Connemara WILLMA

Fødselsår:
2005
Højde:
Hun er 146 stg m/sko
Hun er krøbet men selvfølgelig nybeskåret så 10 Jan 2011
er hun 145,5 stg
Temperament
Selvstændig, men ellers meget sammenarbejdsvillig
Gangarter
Godt i alle 3
Stævner
Jagter 3 stk og vundet 2

Orietering 2 stk Det blev til en anden plads og en førsteplads
Stamtavle
Ja da..
FAR Woodstock CH 100 DK Conn.
(Skimmel 148stg 2000) Kåret 8777 77 777 7
MOR Sdr. Vestermark Carreen C 667 DK Conn
(Skimmel 142stg 1990) II KL B 6565 54 54 5 Bronze

FARFAR Boden Park Finnard 899 CPS IRL Conn.
(Skimmel ,1986)
MORFAR Øxenholm Godot ECH 17 DK Conn.
(Brun 143stg. 1970) AFK. I KL.1 GR 23

Køn
Hoppe
Bemærkninger
Jeg købte Willy som 2 års og der havde hun ikke været i hænder, ville ikke læsses som første problem og da hun endelig kom hjem så kunne man ikke strigle hende andet end på hals og ryggen ellers sparked hun helt vildt dumme pony... Da hun fik det lært sendte jeg hende ind til min søster som er rigtig god til ungheste.. Hun lærte hende at blive vasked med slange og svamp og så blev hun longet og det ville hun bestemt ikke, hun stejled og gik bagover flere gange men min søster opgav ikke så 14 dage sener gik hun fint i longe så kunne hun begynde med indspændinger og gøre hen klar til tilridning om 1 1/2 måned. og det blev hun klar til de kunne sætte sig lige op og ride afsted men de fik hende en måned til arbejdet og så kom hun hjem til mig igen ..
Første dag red jeg ned til min svoger og viste hende frem og ellers hjem igen ingen problemer i det og næste dag kom min søste ud med hendes 2 heste og jeg læssed Willy og Ti-Amo og så afsted til Rømø kanon tur...
Vi har flere gange være ved Rømø ellers er det jagter og orientering eller ringridning, hygge springture med andre og eller en masse skov her hjemme ved os selv.. Jeg har stået på Billunde vinteren 09 hvor datteren har gået til spring og dressur på hende, men hun er nu hjemme igen hvor min yngste rider på hende nu så der skulde gerne komme lidt klubstævner her i vinter..
Ja ja så har jeg beslutted at hjælpe en ven i nød og låne Willy ud i 2 mdr. og den heldige låner er jo Emma Fuglsig som er en dejlig tøs på 14år, så det bliver spændende for os alle 3 ;-))))
Så er Willy udlånt til Emma og det går bare rigtig fint, tror de begge får strammet ballerne rigtig godt op med alt den ridning ..
Ønsker man at følge med i Willys nye liv har Emma lavet en profil med hende og en masse rigtige gode billeder og hendes historie om hende og Wilma....
Så er Wilma kommet hjem og skal nu igang med træning til orienteringsløbet så hun kan komme igennem det uden at svede, men hun er nu ikke den eneste der skal igang :-))
Vi har været i skoven en 5 gange nu og ingen tvivl om at hun nyder at komme i naturen igen frem for ridebane og hal. Men det er jo ikke alle der er så heldig som jeg der har så gode ridemuligheder og det nyder hestene godt af..
Det er også dejligt at wilma er ligeglad om der er andre med og hun er heller ikke bange for noget, så man er ikke afhænig af andre..
Så hvis vorherre ellers gider at slukke for slusen og hitte solen frem så vi kan komme til Rømø så skal jeg som ikke forlange mere den næste måned ;-))

Så er Willma blevet solgt til en dejlig familie i Skive april 2012
Kommentér på:
Connemara WILLMA
Annonce