{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Marcus [Himmelhest] 1993

4.692 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Maja N. Sørensen
Kvinde | 25 år | Oprettet: 21. mar 2010


Anden særlig race Marcus

Fødselsår:
1993
Højde:
Godkendt Kat. II
138 cm i stang. m. 4 sko


Temperament
I stalden er Marcus super rolig, og nem. Han elsker og gå mig helt oppe i nakken, og er en trofast lille ven.

Marcus er efterhånden en meget kendt pony på rideskolen. Massere af små piger besøger ham hver dag, med massere af godbidder. Det er bare hyggeligt! ;-)
Gangarter
Skridt: Trippende, men med en ok overtrædning. Dog ikke noget at råbe hurra for ;-) Vi arbejder utroligt meget med hans skridt i øjeblikket. Han kommer på skridbånd hver uge, hvilket har gjort rigtigt meget!

Trav: Fin trav! Høje benløft, og nogenlunde hase aktion. Ihvertfald når man tænker på, hvor gammel lille Marcus egentligt er! ;-)

Galop: Helt klart hans bedste gangart! Fin op ad bakke, og rummelig er den også.
Stævner

KLUBSTÆVNER & C-STÆVNER:

LC1: 2plads 69,58%
kommentar: jeg er så stolt af marcus :-)

LC1: 2 plads 65,83
kommentar: banen var en swimmingpool, så det var meget godt klaret alligevel.

Et program vi selv skulle lave på ridelejren: 72,00%
Kommentar: Virkeligt stolt over min pony på 18 år med spat i bagbenene, rider til 72 :-)

LA1: 61,??%
Kommentar: Jeg er virkeligt stolt af min pony, for de fejl vi lavede var udelukkedet kun pga mig! Det var min skyld han ingen energi havde da vi skulle på banen da jeg varmede op for lang tid, men så har jeg lært det :-)

LA1: 64%

LA1: 65%

LA1: 64%

LA2: 67,88%

LA1: 66,67%

LA2: 65,43%

LA1: 66,31%

LA2: 64,78%

LA4: 62,88%

LA4: 60,78%

Osv.

Vi bøvler i øjeblikket rigtigt meget med at pony kigger så meget! Det er svært for mig at gennemføre et helt program, når han hidser sig sådan op. Men træning, træning og atter træning!

TREC

SMIR Afd. B (13 km)
1. Plads og fynsmestre

Landsfinalerne 2015 Afd. B (15 km)
6. Plads stadig fynsmestre

Vi går og pønser på at starte noget distance, da Marcus eeeeelsker det. Vi er igang med at teste, om han kan holde til det. Han er jo 22, og med spat i bagbenene.
Stamtavle
Connemara og araber blanding.
Køn
Vallak. Til tider meget hingstet!
Bemærkninger
Verdens dejligeste vallak, alle der har mødt ham er forelsket! Han er smuk, rolig men kan tændes. Alt i alt, verdens bedste :)

Marcus er i år (2014) Kommet på pension, ved en sød lille familie tæt på hvor jeg bor. Jeg besøger ham når jeg har lyst, og må ride en tur på ham når jeg vil. Han har det fantastisk! Han keder sig en smule, men vi sørger for at han får nogle udfordringer en gang i mellem. Efter jeg red mit sidste stævne i Fjelsted - Hvor vi for resten startede hele vores eventyr. Så blev han en smule urengående, når han skulle samles,og helt op og gå. Da jeg også kun har i år tilbage, så besluttede vi at det bedste for os alle var, at han kom på pension nu. :-)

Marcus har lavet sit vildeste comeback, og er blevet fynsmester i TREC. Han har også været med til DM, men det gik ikke som vi regnede med. Vi starter mod voksne, der har trænet i maaange år, hvilket vi jo ikke har. Vi fik trods alle ods en 6. plads ud af 12, hvilket var rigtigt fint.
Distancen gik ikke så godt, da rytterne på holdet var faldet så godt i snak med hinanden, at vi glemte tiden. Da der var 2 km til mål, havde vi 3 min. SÅ DET GIK STÆRKT!!! Pyh, jeg tror aldrig jeg har galoperet så hurtigt :))))

Jeg tænker lige at opdatere herinde for aller sidste gang.
D. 23/5 - 2016 mistede jeg på tragisk vis, min bedste ven nogensinde. Jeg kom mandag aften for at lukke ham ind fra græs, sammen med hans foldkammerat. Han kom altid når jeg kaldte. Ikke denne gang, nej, desværre ikke denne gang. Han stod med store øjne, hovedet højt og selvfølgelig også med ørene fremme, som han altid havde når jeg kom, eller var i nærheden. Han tog et skridt, men det var hvad han nåede før jeg indså hvor galt det var gået ham. Han væltede
Jeg skreg
Og jeg har aldrig skreget så meget i mit liv
Jeg løb, løb så hurtigt jeg kunne, imens jeg skreg, i håb om hjælp. Da jeg ankom til ham, indså jeg også, at det var her vores eventyr stoppede. Jeg vil spare læseren for detaljer, da det satte spor i min sjæl, og formentlig også vil i din, hvis du gennemgik, hvad jeg gjorde. At slutte et så stærk venskab, partnerskab og kærlighedsbånd - Er det værste der kan ske for enhver. Også mig. Jeg troede at jeg var en stærk person, men dette ramte mig, og det vil altid sidde i mig.
Men
Jeg fik sagt farvel, og jeg sad med ham til det sidste. Han skulle ikke føle den smerte jeg skulle til at føle. Følelsen af at blive forladt, den skulle han spares for. Jeg elskede ham, og jeg elsker ham stadig højere end noget andet.

I hjertet gemt, aldrig glemt <3
Skrevet: 11/6 - 2016, 00.34
Kommentér på:
Anden særlig race Marcus
Annonce