{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Holstener Pantene Pro-v [tidl. låner] [DØD] [Himmelhest] 2004

3.972 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Holstener Pantene Pro-v [tidl. låner] [DØD]

Fødselsår:
2004
Højde:
165 m. sko (hun har dog forsko på) men det er en fin højde til mig (; hun er færdig målt. jeg målte hende d. 8/12-10 & regner med ikke hun måler højere ! resultatet blev 165 (;
Temperament
hun har et fint temperament faktisk, hun kan være lidt hoppe hidsig & stædig engang imellem men det sker kun få gange (;
hun er typisk glad & især mad glad (;
dog kan hun ikke lide når hunde går bagved hende fordi hun bliver usikker, så der skal trænes der. men ellers er hun virkelig sød & samarbejds villig af en ung hoppe at være.
Gangarter
skridt: hvis man holder som en rodeo rytter gør med sine tøjler når man slapper af, så går hun helt ned & ryster ørene & giver lige et pust også er hun virkelig fremadgårende så man rykker sig til spar 2 ;D virklig god gang & langsom ikke for hurtig meget afslappende.

trav: man tager kun lidt fat i tøjlerne også ved hun at der skal laves noget, meget smart faktisk (; hun er fremadgående, kan lave kort trav & stor trav længde med bene, hun løfter dem højt op så hun ikke snubler, det er dejligt, noget af en dressur hest i den (; kan nogle gange løbe lidt men ikke tit & hun gør hvad man ber hende om! & både skide god i let & ned sidning.

galop: virkelig dejli flyvende, hun løfter bene som hun skal, hun kan både kort & stor galop, venstre volte kan nogle gange være lidt svær for hende i spring, men det trænes & det sker ikke tit. men ellers virkelig let & nem (; også er hun jo nærmest en galop hest i det fri.
Stævner
ed tidligere ejer ved jeg at hun har stillet op i får (jeg skriver dem ind senere)

kommende stævner:
22 maj - udvidet klubstævne spring ISR. LB AFLYST" PGA DE IKKE TOG IMOD EFTERANMELDESER SELVOM DET STOD PÅ DERES HJEMEMSIDE TOTAAAL LATTERLIG DE ER ALTSÅ ! ER SÅ SUR!

redet stævner:
06/11-10: HVR udvivdet klubstævne spring.
klasse 5: 80 cm. LE metode B3. - 4 fejl hun tog ellers banen med lethed & gjorder det rigtig godt.

05/03-11 - Gentofte Rideklub D-stævne sløjfespring.
80 cm LE - 0 fejl vi fik en roset med hjem hun gjorder det skide godt (;
90 cm LD - 8 fejl rytterfejl jeg havde ikke ordenlig fat i hende & hun er meget ivrig & sprang så med forkert afstand & rev 2 bomme ned (; men ellers rigtig dygtig.

d.12/3-11. BNR sløjfespringning metode B0.
LE (80 cm) - vi red en fejlfri runde & hun gik skide godt (; så der fik vi sgu lige en sløjfe med hjem.
LD (90 cm) - vi fik 4 fejl hun rev en bom ned men os helt okay, vi styrtet iden vi red banen så vi fik lov til at smage ridehus bunden begge 2 MEN VI ER USKADTE heldigvis (; & hun tog det faktisk pænt godt selvom vi lige havde styrtet. STOLT af den hest.

d. 22/4-11 - Påskeridt SBGR (sådan noget for sjovt). rytter: parten simone:
de var på hold med josefine & mars marshall (; det havde gået fint & de svaret 15 ud 15 spørgsmål rigtige (; så de vandt wiii (; de har haft det rigtig hyggeligt (; (var der ikke selv var til køretime)

d.24/04-11 - SBGR påskestævne LD (90) & LC (100) metode. B3:
det gik rigtig godt faktisk eller både og vi fik 16 fejl i LD'en hun rev 1 gang ned & stoppede 2 gange, det var min fejl at hun rev ned vi kom skævt ind på det spring der ;/ men ellers tog hun resten af banen pænt hun fik en masse ros (;
i LC fik vi 4 fejl pga 1 nedrivning ;/ men er ret stolt af hende faktisk meget da det var vores første LC til stævne (; så hun gik skide godt & tog os banen som smurt <3 hun er simpelhent så dygtig elsker hende bare sååå meget !

d. 14/05-11 - 14 maj - udvidet klubstævne dressur HVR, LC1 bane A (rytter: er min part simone)
de fik 52,96% & når det tænker på prinsessens første dressur stævne & simones første A bane gjorder de det fantatisk så de fik lige er 4 plads uplaceret. på opvarmning var hun godt nok en skid prinsessen men så snart hun kom på banen gjorder hun det overraskende godt, hun er dog stadig ret dårlig med at holde det tempo nede thihi <3 men SÅDAN BEGGE 2 ER STOLTE AF JER <3
Stamtavle
F: Louvré S
FF: Solos Landtinus
FM: Classic Touch
FFF: Landadel
FFM: Utopia.
FMF: Caletto I
FMM: Lady Madonna

M: Mia Maya
MF: Marco
MM: Diamond
MFF: Premium
MFM: Ugleesia
MMF: Pinkus
MMM: Deborah
Køn
hoppe med stort H ;D en lækker en endda.
Bemærkninger
pantene eller kaldes os panter eller prinsesse er min nye låner hest ;D

jeg er rigtig glad for hende & jeg skal så os købe hende senere hen af det nye år.
pt. har vi spruget 1.25 bane sammen til træning & hun tog den med lethed ingen stop & ingen nedrivninger jeg er super stolt af hende, vi ahr dog taget et enkelt spring på 1.30 som hun os tog super pænt, i spriningen er hun rigtig sød, af en hoppe på 7 år at være er hun ikke bange for udfordriger og elsker at hoppe afsted over springene. men hun har nogle gange det med at løbe hen til springene & tager så den forkerte afstand, men det trænes ekstremt meget da det er hendes meget dårlig vane. ellers er hun skide sød & gør hvad rytter beder om !

i dressur er hun os super sød, jeg er ikke selv verdens bedste dressur rytter, men det kommer på fod (; hun har evt lært at lave schenkel vendinge, versader & kort galop i dressur træningen.
hendes øgninger er os ved at komme godt op, jeg træner meget for at få hendes muskler tilbage igen hvor de skal være, & de er godt på vejr det kan mærkes.
men hendes shcenkelvendninger på hende har hun ret svært ved at få røven ud så meget ben kræft bruges.
det skal siges at selvom jeg er bidrytter bruger jeg kun ben kræft & ikke hånd kræft til at styre hende. & hun forstår udmærket godt tegne godt på ben kræfterne.
hun er ret nem til at få til at gå til biddet, det er os trænet rigtig meget & hun har forstået det. hendes galop er nogle gange lige lidt for hurtig fordi huntror nogle gange at det er spring træning da jeg er spring rytter så det kan hun sikkert godt mærke, så der bliver os trænet en del med hende korte galop & at holde hende godt tilbage, da hun prøver at snyde hjørner. men ellers er hun os super sød, en rigtig prinsesse hest!

til stævner går hun os meget godt, hun tager det rigtig fint, hun er meget obs på alle tingene & meget frisk fordi hun ikke kender stederne, men hun tager det rigtigt, endda mit førse med hende var jeg virkelig nervøs for at det ville gå galt osv, men hun bragte virkelig alt godt på bane & viste virkelig at hun var en dygtig pige ;D men når hun skal op af trailer er hun virkelig en røv, det kan hun godt nok ikke li, man skal bruge torv for at få hende op ellers får man hende aldrig op ;P men hun er rigtig sød når hun endelig står i den & når hun skal ud ;p

i stalden & på folden er hun rigtig sød, hun er et virkelig nusse hoved i stalden & elsker at nusse & blive striglet godt & grundigt igennem, hun nyder det virkelig & slapper godt af i kroppen, når man f.eks tager hendes dækken af så tager hun sit hoved og prøve & masse dig ind til hendes bringe/hals så man kan kramme hende det er som om hun os prøve & kramme en selv tilbage på den måde (;<3
hun følger os efter en i stalden hun bliver så glad hvergnag hun ser mig at hun stritter frem med ørene & kigger & brummer på en ud af sin boks når man kommer gående SØDT!! dog gør hun det mest med mig. hun er rigtig madglad & gør alt for at få en gulerod eller noget andet. hun er dog os rigtig meget kryppe bidder men det er intet slemt med det.
ellers er hun bare så sød.
på folden er hun nogle gange lidt er en bisse at når man ´henter hende vi hun ikke med, hun vil ikke væk fra sine venner ;p men op til vínter går hun frivilligt med fordi hun syntes ikke det er så sjovt med så meget sne, men ellers kommer hun hen til en når man går imod hende & kalder pantene eller prinsesse så kigger hun højlydt på en & går frem langsomt til en (; men hun er altid glad for at lege med sine venner derude, hun er en vild bisse & løber stærkt & fjoller rundt for at får en masse energi ud ;p

hms & bidløs er nhun os super sød i, jeg har dog kun redet i rebgrime med hende få gange da alt det andet træning os skal på plads, men hun tager det super fint & forstår straks pointen i hvad hun laver med sin rytter.
HMS træning er godt på vej, vi leger til med yoga bold, dvs vi spiller bold til hinanden, hun følger efter en, hun er rigtig rolig, vi har lavet enklte par øvelser men der skal trænes i det, men hun er ellers rigtig sød & god, hun har dog kun lært og kysse på kommando, jeg prøver så meget som muligt at bygge et godt venskab op med hende, & det er allerede godt på vej.

vi prøver at få så meget eventyr sammen som muligt, & hun er atter den bedste hest der er sket for mig i mit liv. hun forstår mig fuldt ud lige meget hvad, glæder mig meget mere til at vores venskab bygget mere op.
vores eventyr skal nok blive opdaderet så meget som muligt herinde på profilen.
jeg laver os en liste med de tricks hun kan, så snart hun ahr lært dem. håber i kunne lide hendes profil, i spørg bare hvis i vil vide mere (;

NYT!!!!
prinsessen skal snart tilbage til hendes regelmæssige ejere :'( det var meningen at vi skulle havde købt hende, men hun har været alt for dyr i prisen og vi vil ikke gi så meget for en hest som ikke kunne noget da jeg fik hende og kun kan alt det hun kan nu fordi jeg har lært hende det ;( er meget ked af det under dette skulle ske men mig og prinsessens eventyr slutter snart også skal hun op ogstå på den søde elisas efterskole (;<3 hun skal nok have det godt hos hende, & jeg vil kommer og besøg hende så tit jeg kan. det er svært når dagene bliver kortere & korter og min prinsesse snart bliver kørt væk i trailer tuuud tuuud ;( men til gengæld har jeg fået mig min egen hest nu & ikke en låner denne gang, hun hedder fantasy og vil komme og stå i boksen så snart prinsessen bliver flyttet (; jeg fik fantasy i 18 års føsdelsdags gave (;

PANTENE ER BLEVET HENTET IDAG D.4/6-11, OG HELE MIT HJERTE ER KNUST & JEG ER SÅÅ KED AF DET, DET TAGER NOGET TID FØR JEG KOMMER OVER HENDE, HELDIGIVS HAR JEG MIN NYE HELT EGEN HEST MELODY & HELDIGVIS MÅ JEG BESØGE PANTENE LIGE SÅ TIT JEG VIL!! <3


NYYYT D.10/01-12:
Jeg fik desværre en opringning som jeg aldrig havde troet vil komme ;.( men den kom desværre. jeg avr på arbejde og elisa ringer så jeg løber ud på toilettet og snakke med hende, hun rude brøler i telefonen og der vidste jeg abre det var pantene det var om ;( hun meddelte desværre at hun var gået bort til de grønne græsmarker :,( jeg vidste ikke hvad jeg skulle sige og blev helt mundlam vidste ikke om jeg skulle græde eller andet ? så jeg støttede elisa op og forklaret hende hvor en heldig hest og dejlig hest hun har været og det skulle vi tænke positivt på jeg tænkte kun positivit imens jeg snakkede med elisa, jeg tænkte på de 8 måneder jeg havde pantene som låner og de gode minder og stunder vi havde sammen, elisa græd meget og tænkte så at hun godt kunne ligge på, da det var rigtig hårdt for hende og miste hendes kæreste eje ;( men ja prinsessen er død desværre.
efter elisa lagde på satte jeg mig på en stol i køkkenet og tude brølet jeg brød sammen fuldstændig og mine kollegere støttede mig op i det hele.
JEG SAVNER HENDE FRYGTELIG MEGET OG JEG KAN IKKE LADE HVER AT TÆNKE PÅ AT JEG ALDRIG SER DEN DEJLIGE PRINSESSE IGEN :,(
Pantene døde desværre af et meget kraftigt og hårdt spark på folden hvor dyrlægen så kokludere at hun havde fået spraket hul helt ind til tarm systemet og hendes tarme punkterede. det er desværre en forfærdelig død og troede aldrig det skulle komme sådan også med hende ;( kan ikke lade hver med at tænke på havd for en hvin hun lavede da spraket kom ;( jeg tænker og tænker... men kommer ingen vegne jeg savner hende bare så frygtelig meget.. hvorofr også når hun avr så ung hvorfor vil skæbnen lige præcus tag den perfekte og vidundligeste hest med sig ..
Jeg vil støtte elisa op igennem denne hårde tid lige meget hvad også er jeg os glad for jeg ahr mine nærmeste omkring mig som også støtte mig. :,( kan kun takke nok!
REST IN PEACE PANTENE MIN DEJLIGE PRINSESSE <3
jeg kan ikke vænne mit hoved til at kun minder og billeder jeg kun kan se af dig for resten af livet. :,(
JEG ELSKER DIG OG HUSK DET PRINSESSE HEST! ahr sendt masser af kys og tanker op til himlen. <3
Kommentér på:
Holstener Pantene Pro-v [tidl. låner] [DØD]
Annonce