{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Frieser Ziara 2007

1.477 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

* Cecilie *
Kvinde | 32 år | Oprettet: 26. aug 2006


Frieser Ziara

Fødselsår:
2007
Højde:
168 cm.
Temperament
Hun er meget tillidsfuld, og lige til. Hun virker altid tilfreds og glad. Selvfølgelig har hun en masse energi, og stadig nysgerrig. Rigtig samarbejdsvillig, kan jeg rigtig mærke når det nu er mig som tilridder hende. Godmodig, og rolig.
Gangarter
De er fine, men bliver klart bedre! Øver og øver :)
Stævner
Nej ingen endnu, 2011 begynder vi til stævner!
Stamtavle
Jeg har hentet hende i Tyskland. Vægter ikke stamtavlen så højt, og fik den ikke med. Men vil med glæde se om jeg kan finde ud af det, hvis det er det nogen af jer ønsker :)
Køn
Smuk hoppe
Bemærkninger
Jeg købte Ziara, da hun var 3 måneder gammel. Hun er født 8 maj 2007. Jeg faldt over hende på nettet, da jeg så nogle private i Tyskland solgte frieser føl. Jeg har altid beundret friesere, de har været min yndlings hest siden jeg var helt lille. Så jeg tænkte, nu måtte det være. Så jeg fik hende fra føl af, hvilket jeg var utrolig glad for. Så jeg kunne bygge et godt og solidt tillidsbånd op med hende, da jeg har valgt selv at tilridde hende, hvilket går utrolig godt :) Hun er utrolig rolig, men er nu også meget meget stædig. De her 3 år med hende, har været helt fantastiske. At kunne se hende vokse, og blive stor og flot. Jeg glæder mig meget til at kunne træne noget mere med hende, så hun kan blive dygtig til dressur. Er begyndt lidt på dressur med hende, vil sige det er gået helt fint. Men som sagt, hun er rigtig stædig.
Kommentér på:
Frieser Ziara
Annonce