{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Irish Cob Lillevangs Darling 2000

2.725 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Cecilie Høyer R
Kvinde | 33 år | Oprettet: 17. okt 2005


Irish Cob Lillevangs Darling

Fødselsår:
2000
Højde:
ca. 152,0
Temperament
Hun har et rigtig godt temperament, men er samtidig stille og rolig.
Gangarter
De er middel. Hun har en middel trav og middel skridt.
Hun er ikke så god i sin galop endnu, men det skal nok komme.
Stævner
Hun går kun dressurstævner og langdistancestævner, som ligger på LC/LB - niveau.
Stamtavle
Ukendt, da hun er blevet importeret fra Irland, for ca. 4 år siden.
Køn
En meget smuk hoppe. ;)
Bemærkninger
Darling er en dejlig 8 års irish cob/tinker hoppe. Hun har engang været vildhest i Irland, og er importeret derfra. Hun har været redet i ca. 4 år nu. Jeg har været til nogle klubstævner på hende med fine placeringer, og så har hun sprunget 90 cm i løsspring, og 60-70 cm. med rytter. Hun er dog igang med at blive indsprunget nu, og det går rigtigt godt allerede! :) Hun er desuden den perfekte turhest.
Jeg fik hende d. 1 april 2005, men havde lånt hende indtil da, som var siden oktober 2004. <3 Startede dog allerede med at ride hende i august 2004.

Darling stod tidligere på en lille privatgård i Kattinge, der hedder "Kattingegård", og som jeg har redet ved i 6-7 år, men her d. 27/9-08 blev hun flyttet ud på Åmosegaard i Viby Sjælland, og der trives hun rigtigt fint allerede. :)

Darling har været stillet til kåring 2 gange, hvor hun begge gange er blevet noget der hedder en 2. Premium, hvor 1. Premium er det bedste.
Jeg har også været til Store Hestedag i 2005 med hende, hvor vi bl.a red med i Irish cob opvisningen. :) Det var en rigtig sjov og fed oplevelse! (: Det var bla. også der hun blev stillet til kåring sidste gang, og vi var meget tæt på at blive noget der hedder "Best in show"! (:

Darling er en mad-elsker! Hun elsker mad, og hun hugger det i sig, når hun får noget. :b Hun sviner meget med det, og elsker også at sjaske med vand. Ret irriterende når man skal muge ud. ;)

Darling er det største nussehovede og ikke mindst kærlig. (: <3 Hun elsker at snakke og få opmærksomhed. Desuden har hun også lært at kysse. ;) Så hvis man siger "kys", tager hun mulen op og nuller en i hovedet. (: <333
Kommentér på:
Irish Cob Lillevangs Darling
Annonce