{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Mickey Blue Eye's [Tidl. hest] 2009

2.271 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

**Trolden**
Kvinde | 40 år | Oprettet: 19. apr 2010


Anden særlig race Mickey Blue Eye's

Fødselsår:
2009
Højde:
1,06 i stg.
Temperament
Total cool. Kærlig og rar. En rigtig hygge ponze :-)
Gangarter
Som en shetter nu går. Mægtig smidig og stærk.
Stævner
Nope.
Stamtavle
Ikke mig bekendt.
Køn
Hingst.
Bemærkninger
Mickey Blue Eye's, Mr. Blue, Mr. Ponze, Mickey musen - Kært barn har mange navne. Mickey er lige ankommet. Hans navn hos tidligere ejer var blot Blue Eye's, men jeg tænkte med det samme "Mickey Blue Eye's" - ligesom filmen med Huge Grand. Mickey er en dejlig pony. Han er rolig, rar, omgængelig. Jeg kender ham ikke så godt endnu, men hvad jeg har oplevet indtil videre, så er han bare som han skal være.

Han har taget flytningen med rystende ro. Han gumler hø i sin nye bokse, er blevet striglet, renset hove og spist rulerødder samt aftensmad.

Mickey er lidt nervøst anlagt, men vi prøver at arbejde med at alt ikke er så farligt, i et stille og roligt tempo. En rigtig slikmund er han også ;-)

04-12-2010 - Mickey er bare så herlig en ponbze. Han er overhovedet ikke nervøs mere, men tillidsfuld og meget kælen og menneske-glad. Han har været med på trækketure, har haft sadel på en engelt gang og hovedtøj med. Det gik super godt. Han skal neturligvis ikke rides endnu, men vi træner lige så stille, så det hele ikke er helt nyt og sært når vi når der til.

Mickey er som alle andre ponyer en utrolig STOR FAN af mad. Han står troligt og venter foran døren indtil foderrummet, når jeg henter mad til dem.

Har ændret Mickey's race fra Shetlænder til Anden særlig race, da han for det første har overskredet shetter maxmålet på 100 cm (hvilket glæder mig) og for det andet ikke er så udpræget shetlænder som vores lille Woody. Tror der et sted har sneget sig noget andet ind i hans blodbane :-)
Kommentér på:
Anden særlig race Mickey Blue Eye's
Annonce