{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Haflinger Nordan`s Aurora *EM GULD* 2008

8.161 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Haflinger Nordan`s Aurora *EM GULD*

Fødselsår:
2008
Højde:
146,5 cm hun er en 1 pony.
Temperament
Aurora er en dejlig rolig pony, der har et temperament der passer til alle. Hun har sin helt egen personlighed og er dejlig at omgås. Rolig - når børn og u rutineret for lov til at prøve hende, men Frisk, og tændt - Når en mere rutineret rytter kommer på hende
Gangarter
Hun har nogle rigtige gode gangarter - OVER MIDDEL
Stævner



25/26-08-12
DM for ungheste:Vi vandt SØLV. Igen en super sej 4 års jeg havde med mig, første dag 0 fejl i hoved runden og 4 fejl i omspring, og der vandt vi første del af DM. Dag 2, der kan vi vidst kun sige at rytteren, der vandt var heldig, jeg mistede desværre lige fokus ved sidste forhindring og fik 4 fejl i hovedrunden(havde vinderen også). Hvis resultaterne fra begge dage var talt sammen, hvilket man plejer at gøre havde vi vundet. For rytteren som vandt havde samlet 11 fejl mere end os! - Men Aurora var langt sejer, og fløj over forhindringerne, vi havde nogle gode ture, og det er guld nok for mig, det er en fornøjelse hvergang at ride på den fantastiske guldpony.
Vi endte på en samlet 8 plads i dressuren, det er ikke vores stærkeste side endnu, da vi ikke har fået trænet så meget gang, men det kommer:)


NYT - Unghest Em 2012 for haflinger i ridebanespring i August 2012.

Vandt vi en 4. plads den første dag

_______________________________________________________________________________

NM/DM i skoning 2012 vandt ham som skoede Aurora :)!
( Han kval. sig så til Em hvor han kom på 8. pladsen)

KÅRINGER

- Kåring 2011. Kåret i 2.A med 7 i helhed.

JAGTER 2011

- Deltog i Skaarupgaard hubertusjagt 2011 og gennemførte banen, dog ikke med i opløbet, da vi var med udenfor konkurrencen.

Hubertusjagt i sindal gennemførte med stor stil :)

SPRING 2012

Første stævne.
- Bjergbystævne 40 cm. 0 fejl
- Bjergbystævne 50 cm 4 fejl
Hun var fantastisk
- C stævne ULC 0 fejl ROSET :)


NYT - Unghest Em 2012 for haflinger i ridebanespring i August 2012.

Vandt vi en 4. plads den første dag total sej pony

Distriksstævne i hjørring 0 fejl roset

DM for heste +6 år og min haflinger er 5 år 2013
Vandt vi en 5 plads. Er godt tilfreds trods vores styrt 3 dage inden


Nyt! Aurora hiver bare 0 runderne ind! Jeg er desværre blevet for gamle til ponystart så vi køre en masse klubstævner, med en del placeringer :)

Nyt 23-07-2014
Stall melbys c sommerstævne, med sin nye ponyrytter Alexia
LB* 0 fejl i 1 og 2 fase = 1 plads
LB** ponyen var træt men også her 0 fejl i 1 og 2 fase, den første uplaceret nr 6 ud af 18.

Kinnerup stævne på Aalborg Galop bane.

LB** 0 fejl
LA* ærgelige 4 fejl, de kom alt for skævt på springet, ellers var hun over med stort overskud.

Christmas Warm up november 2014
Aurora styrtede desværre meget kræftigt til undervisningstimen tirsdagen inden stævnet, og det var en kæmpe fejl af mig at tage hende med til warm up alligevel, hun var slet ikke sig selv.
så 19 fejl i LB** og måtte opgive i LA*. Det var så synd, hun var overhovedet ikke sig selv :((

Aurora er blevet sig selv igen og hun hiver igen bare 0 runderne ind, super dejligt med en hyp der er så forsigtig.

Hun har nu titlen son sølv til Nordjysk mesterskab for haflinger

19-4 2015
vandt vi titlen som bedste spring ekvipage for hest til et klubstævne, da jeg jo stadig ikke må starte C fordi jeg er voksenrytter.
Stamtavle
Far: Almbue har opnået 80 % i dressur i en okay høj klasse( kan ikke huske hvad det er for en), som den eneste haflinger indtil videre.
Mor: Anzit Rundhøj, ( som jeg selv har redet) Deltog i Em 2006 og 2009 Vandt DM 2012
Køn
Hoppe
Bemærkninger



NYT1 20-02-2014, jeg glæder mig rigtig meget til at komme i gang med aurora igen når hun er over sin hoste :(! inden det lå vi og sprang 110-120 i spring på bane! er så stolt af min lille hyp.


Kort om Aurora:
Aurora er nok den meste toffe 4 års jeg længe har kendt, ikke kun indenfor haflingerverden, men også ude i den virkelige hestesport. Hun præstere noget godt hver gang hun er ude og er langt frem i sin uddannelse, hun springer let de LC klasser, som hun må ride nu, og som regel altid fejlfri. Hun flyver over forhindringer på 100 cm i bane. Ja hun er en haflinger der kommer til at kæmpe med de andre sportsponyer på landsplan og måske højere i sin nærmeste fremtid, for spring det er da helt sikkert noget hun kan. Uanset hvor vi er henne for vi en pæn bemærkning, for ja hun er bare sej.
Når min ponyår er slut, er der en anden heldig rytter som må få æren af at ride hende på landsplan til stævner. Trods hendes 4 år er der ingen spring som skræmmer hende, for hun springer ALT!
Jeg vil efter mine pony år er slut på et tidspunkt, konkurrer mod de store heste på hende, i så høje dressur klasser, som vi nu kan komme op i. Hun er en fantastisk 4 års, god Famile-pony både til store og små og for dem der vil hygge, eller frem indefor hestesporten. Jeg glæder mig til at få nogle fantastiske år med Aurora, med gode resultater, og i skal da være velkommen til at følge os :)

_______________________________________________________________________________

Jeg har kendt hende lige fra da hun var føl. Jeg red hendes mor Anzit Rundhøj for Stuttteri Nordan. Mig og Anzit startede en del sammen i spring og red EM for Haflinger i Oktober 2009 hvor vi blev nr. 23 ud af 140 starter. FED OPLEVELSE.
Mens jeg red Anzit kom jeg efterhånden tættere og tættere på Aurora, selvom jeg var denne "onde heks" der stjal hendes mor. Når jeg tog ud på folden for at hente Anzit skulle man næsten snige sig, for selvom Aurora stod i den anden ende af marken, så kunne hun på 2 sek. komme fræsende og nippe en på armen, fordi at man bare ikke skulle tage hendes mor. Dog kom Aurora ungheste fold et års tid, men jeg havde hende da stadig i tankerne mens jeg trænede Anzit. En dag sagde jeg Ja til at tage med NielsPeter ( ejer af Stutteri Nordan) ud for at kigge til dem, de stod 20 - 30 km. væk fra derfra, på en kæmpe eng. Da vi kom derud var der ingen heste at se. Vi begyndte og kalde, men ingen af dem dukkede op, så vi valgte at tjekke folden. Før jeg vidste af den stod Aurora og prustede mig i nakken, det var lidt af et specielt øjeblik, for hun havde jo ikke været i hænder( sådan rigtig) i lang tid.
Da jeg kom hjem tikkede jeg min far om at købe Aurora, virkelig tikkede og det udnyttede min far selvfølgelig til at få vasket bilen og hvad der nu ellers var, som lige skulle gøres. Jeg gjorde alt, for jeg skulle bare have Aurora, hun var og er jo min drømme pony. Niels Peter var også enig med mig i, at det var mig som skulle have hende, så han holte de andre køber hen et godt stykke tid, for han vidst at min far ville bøje sig. Jeg stoppede med at ride Anzit og havde min egen pony i forvejen Krezip der i forvejen var min drømme pony, men det er noget andet med Aurora. Aurora var en pony jeg ville have resten har hendes liv, mine børn skulle have hende. Hvilket der er et godt stykke tid til heldigvis da! En dag kommer min far hjem og smiler bredt i hele hovedet, mere ned han plejer at gøre, og Nielspeter smilede også rimelig meget, da jeg kom der ud, det var som om at de holdte noget skjult. Men nu kunne jeg jo godt regne ud at han hvde købt Aurora, så jeg var / er jo overlykkelig. MIN FAR HAVDE KØBT MIN DRØMMEPONY! Dog skulle han lige tilføje at det altså er min fars pony, den er ikke helt min endnu, men jeg spare op til hende. Aurora blev vores d.
4 oktober 2010. hvor hun var 2 år. I et år legede jeg med hende og hyggede med hende hverdag, og vi har virkelig tillid til hinanden, da det så kom til at jeg og en af mine veninder skulle tilride hende, så gik det hele som en leg. For ja hun havde jo tillid til os og gjorde alt med løftet pande. Tros hendes unge alder, så tør jeg alt med Aurora og stoler på hende fuldt ud, da hun var 3 red vi ture alene i rebgrime, og selvom hun blev bange for ting og egentlig havde lyst til at rende afsted, så gjorde hun det ikke. For hun ville passe på mig. Før jeg vidste af det er mig og Aurora udtaget til ungheste Em for haflinger og nu træner vi sammen på fuldtryk til Em i ridebanespring i østrig 2012 til August! Det går bare derud af til træningen og vi springer næsten altid fejlfrit. Dressur Talent har hun absolut også! Aurora er bare en søster/ven for livet, jeg skal aldrig af med hende og det vil jeg gøre alt for ikke kommer til at ske! Vores fremtidige planer er da at gøre det godt indenfor haflingersporten og få et godt debut på dressurbanerne hvor jeg stiller hende op som hest. Og vi gør det sammen for bedre venskab findes ikke jeg vil altid være der for hende!



16.04.2012: Aurora er en fantastisk pony det går kun frem af, vi springer omkrin 60-80 cm i bane pt og rider lidt LC3 dressur hun er bare fin.


01-01-2012
1 måned til ungheste EM ingen tvivl om at min Stjerne nok skal nå at blive mere end bare toptunet! - Hun var fantastisk til stævnet i går trods hendes unge alder, hun springer bare og der er intet som kan skræmme hende, hun springer gerne 95 cm med masser af overskud. Dog bruger hun lidt for meget energi på de spring og blev temmelig træt, og alligevel sprang hun med det energi hun havde tilbage! fantastisk pony, nu skal vi bare have skiftet foder.

07-08-2012
NYT
Kun 4 årige Aurora og 15 årige mig, kæmpede en brag af en kamp til dette års Em 2012 for haflinger i Stald-paura, mod de 5 årige haflinger( der har haft et helt års mere træning og erfarende ældre rytter i ungheste klassen. Aurora var så SEJ og tog det hele med løftet pande, vi vandt en 4 plads. dag 1 , men endte på en samlet 10 plads, som skulle sigende være nok til finalen, men det kortede de, desværre ned til de 4 bedste i finalen øv!
- Og selvom den ekstreme tempraturskifte, fra kolde Danmark til 30+ i Østrig, hvor i sprang i hedens varme, ja så fløj hun stadig over springene, sejrer 4 års findes ikke!


Kommentér på:
Haflinger Nordan`s Aurora *EM GULD*
Annonce