{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Arabisk fuldblod (OX) Rm Qidar OX (OX 3827) 2003

1.811 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Arabisk fuldblod (OX) Rm Qidar OX (OX 3827)

Fødselsår:
2003
Højde:
Ca. 155.
Temperament
Opmærksom, men samtidig nysgerrig.
Gangarter
Alle 3 middel.
Stævner
Vi har startet to klasser til et enkelt springstævne ude på gården. Første klasse var en 40 cm sløjfespring, hvor vi fik en fin sløjfe
Anden klasse var 50 cm. med direkte omspringning. Der blev vi første uplaceret. Er ret tilfreds da jeg kun havde sprunget ham 3 gange inden og han ikke har vildt meget rutine :)

3/12-10 : Springstævne, 80 cm B0. Det var Qidars første stævne på udebane nogensinde, og han synes alting var MEGET farligt og rabarber spisende. Vi prøvede at ride på første spring to gange, men det lykkedes ikke, så vi travede bare lidt rundt på banen, hvor han havde mulighed for at undersøge de farlige ting. Det tog han rigtig flot og vi red ud igen :)

18/9-11: Træningsstævne på gården, 40 cm sløjfespring uden sadel. Fejlfri = sløjfe.
Stamtavle
Far: Wisdom El Masran OX OX 2106 (OX DK)

Mor: Sawannah OX OX 1939 (OX DK)

Morfar:Ibn El Mokari OX OX 818 (OX DK)
Køn
Vallak,
Bemærkninger
Qidar (i daglig tale, Kamel) er en sød, kærlig og MEGET snaksaglig rabarber :P Han har ikke det typiske "hysteriske" temperament som mange kan have - han er stille og rolig, kold overfor det meste, men kan selvfølgelig godt tænde :)
Kamel er utrolig tillidsfuld og vil gå gennem ild og vand for dig, når du først har vundet hans tillid - han knytter sig meget hurtigt til folk.

OPDATERING:
7/10-11: Er begyndt at lege lidt med cordeo træning, det tager han super cool, det skal han nok blive god til :) Ellers er det en masse dressur og spring (mest fyld) vi træner, for han er en værre glo Kamel ;)

Kommentér på:
Arabisk fuldblod (OX) Rm Qidar OX (OX 3827)
Annonce