{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Fjordhest Hoppen Shanti (Min) 2004

2.848 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

( a-ponyhome )
Mand | 50 år | Oprettet: 13. jan 2008


Fjordhest Hoppen Shanti (Min)

Fødselsår:
2004
Højde:
ca.140
Temperament
Ja..det glæder vi os også til at finde ud af...hun virker mild og venlig..også over for de små drenge.
Gangarter
Redet i alle 3 ganarter.
Stævner
nej
Stamtavle
Kun på moren:(
M:LISE
MF:SONNY BOY
MFF:ALI HALSNÆS
MFM:BITTEN
MM:TRINE
MMF:DRAGMANN
MMM:LOTTE
Osv.....

Køn
Hoppe
Bemærkninger
Hun er lige kommet hjem i dag.(6.10.2010).og vi glæder os til at lære hende at kende.. vi købte hende lidt hurtigt, da hun stod alene tilbage på en fold, og fik ondt af hende..ved godt man ikke skal købe heste af melidenhed, men hende her var jeg overbevist om nok skulle være et fornuftigt køb..af mange grunde..vi glæder os til at lære hende at kende, og få en masse gode oplevelser med hende i fremtiden...skulle efter sigende være en sød ridehest, som også begyndere kan ride nu.. Hun sulle være sjov, at ride??..hvad sjov det så end betyder..fremtiden vil vise hvad hun egentligt kan..Tror på hende:) Hun har nogen naturlige flotte gangarter..og er en sød pony.

10.10-2010 I dag var line på Shanti..en vild god dag..hun er så flot, og så dygtig, og meget sød..under rytter i skridt og trav..virkelig stolt af min smuksak..skønne Shanti...alt var godt, men hvad med galoppen line:) bukke, bukke, bukke..og line syntes det var ret sjovt...måske shanti lige skal have lært hvad galop egentligt er..

30.10.2010 Hun står helt stille mens hun bliver sadlet op nu:) I dag var Tessa ude at ride på Shanti..og hun er bare så sød og nem at det ikke er til at forstå..Tessa var helt forelsket i hende..og hun stolede så meget på shanti, at hun skridtede af uden sadel og hovedtøj på trods af at det var første gang hun havde set og prøvet hesten nogensinde...og trine fik også en lille tur på hende.. Man kan mærke at hun nyder at få alt opmærksomheden, og at hun gerne vil arbejde, og forsøger at gøre det godt for sin rytter..hun er ikke doven overhovedet..hun går frisk frem..og gør lige præsis som man beder hende om..Dog holdt vi os fra galoppen:)..som jo trænger til lidt træning endnu...hun er en perle:)

24.11.2010: Shanti havde smed i dag, og hun fik meget ros..hun havde fine og stærke/sunde hove..det var jo dejligt. Hun stod rigtig pænt mens smeden ordnede hende..men da de andre skulle ordnes, rumsterede hun rundt og larmede:) shanti skulle også have haft dyrlæge i dag, men han var syg..så chip og vaccine, og ormekur må lige vente til doktor dyr er rask igen.

22.12.2011: I dag blev Shanti så chippet, og fik hendes første vaccination, så nu begynder der at komme lidt styr på tingene, og det er jo rigtig dejligt:)

13.2.2011: I dag fik pigerne ormekur og lusekur:) så nu er den da på plads for en periode:)

17.3.2001: Genvaccine

06.04.11: smed og stadig sunde og flotte hove:)

09.05.11: så kom shanti ind og gå med hingsten nikolaj i dag..og så må vi bare vente og se om hun kommer i brunst..og hvornår.

21.05.11:Vi så nikolaj forsøge at hoppe på shanti i dag..men det kniber lidt at holde fast..hun har en lidt bredere bag end kiwi..men mon ikke det med lidt øvelse nok skal lykkedes ham til sidst..

27.05,2011: shanti og Nikolaj går stadig sammen et par dage endnu, da shanti stadig ikke sparker fra..i går lå hun meget op til noget konstant..og nikolaj var da selvfølgelig helt klart med på den..så mon ikke det er ved at være sidste chance i denne omgang..og så må vi bare krydse fingre for gevinst:)

10.06.2011: så kom Shantis pas endelig..og i dag blev hun flyttet sammen med muscho og kiwi igen.

22.06.2011: Shanti er og bliver bare en trommel:)

11.07.2011: shanti var ude at gå en længere tur i trafikken i dag..og hun er ret dygtig efterhånden:)

12.07.2011: smed i dag..fine hove..og dygtig pige som altid:)

30.11.2011: Nu er Shanti ikke længere min mands projekt..han har jo Mysla..og datteren Murphy..så nu vil jeg se om jeg kan få opbygget det bånd til shanti, som jeg havde med kiwi..håber godt nok at mit valg med at sælge kiwi og ikke shanti..er det rette valg..det har været en svær beslutning hvem jeg skulle beholde.
Kommentér på:
Fjordhest Hoppen Shanti (Min)
Annonce